Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Magyar Vendéglátosok

7 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A bejegyzés azzal a céllal jött létre, hogy a Magyar Vendéglátosok Blogjának látogatói megtalálják a betöltésre váró állásokat külföldön!Így kérjük csak olyan bejegyzések érkezzenek amik ezt a célt segítik!Ha tudsz, hallottál szabad állásról, állásokról…..
Ha dolgoztál vagy jelenleg is dolgozol Külföldön és jó véleményed vagy tapasztalatod van a korábbi vagy a jelenlegi munkaadódról, munkahelyedről, oszd meg másokkal is!Reméljük sok hasznos információt és tapasztalatot fogunk olvasni a jövőben! "Felhívjuk minden kedves…..
Ha már korábban vagy jelenleg is ígénybe veszed valamely magyarországi vagy külföldi munkaerő-közvetítői iroda bármely szolgáltatását és JÓ véleményed vagy tapasztalatod van velük kapcsolatban, oszd meg másokkal is! Reméljük sok hasznos információt és tapasztalatot…..
Ha már korábban vagy jelenleg is ígénybe veszed valamely magyarországi vagy külföldi munkaerő-közvetítői iroda bármely szolgáltatását és ROSSZ véleményed vagy tapasztalatod van velük kapcsolatban, oszd meg másokkal is! Reméljük sok hasznos információt és tapasztalatot…..
Ha dolgoztál vagy jelenleg is dolgozol Magyarországon és jó véleményed vagy tapasztalatod van a korábbi vagy a jelenlegi munkaadódról, munkahelyedről, oszd meg másokkal is!Reméljük sok hasznos információt és tapasztalatot fogunk olvasni a jövőben! "Felhívjuk minden kedves…..
Ha dolgoztál vagy jelenleg is dolgozol Magyarországon és rossz véleményed van a korábbi vagy a jelenlegi munkaadódról, munkahelyedről, oszd meg másokkal is! Reméljük sok hasznos információt és tapasztalatot fogunk olvasni a jövőben! "Felhívjuk minden kedves látogatónk…..
Ha dolgoztál vagy jelenleg is dolgozol Külföldön és rossz véleményed vagy tapasztalatod van a korábbi vagy a jelenlegi munkaadódról, munkahelyedről, oszd meg másokkal is!Reméljük sok hasznos információt és tapasztalatot fogunk olvasni a jövőben! "Felhívjuk minden kedves…..