Regisztráció Blogot indítok
Adatok
önkényesönkéntes

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
addict Jó lesz neked az Aveo is! 2008.05.15 15:30:00
Borzasztóan örülök, hogy RB-nek és másoknak is tetszett az Aveo vírusfilmje, de valahogy nem esett szó az egész kampány mögött álló gondolatmenetről, ezért nyomnék egy kövér restartot. Szóval adott egy kisautó, amely lealázza a Lambora hajazó sportkocsit a Tecsó parkolóban,…..
önkényesönkéntes 2008.05.15 17:59:06
A Chevrolet uj szlogenje, vagy legalabbis a a Chevrolet Aveo-e, GET REAL. Rovid es tomor, lenyege atjon. Ne feltunoskodj, elvisz A-bol B-be, praktikus (pl. nem log ki a kapanyel a csomagtartobol :)
NEkem se kellene, plane nem egy olyan toresteszttel, s szerintem az egyetlen dolog ami eladja az a neve. Bar itt Europaban a fene tudja.

A virusfilm mellett keszult egy rendes reklamszpot is(
www.youtube.com/watch?v=myiN91dvClA&feature=related ), meg egy microsite( www.aveo.chevroleteurope.com/nl/full_index.html?referrer= ) is. Ott kulonosen ki van emelve hogy semmi haszontalan dolog nincs a kocsin - az egesz uzenete erre van kihegyezve, mint mondtam. Hollandul tudok elonyben a weboldalon, de tobbiek meg huzogassak a lap aljan a nyilat a lenyeg nekik is lejon.

A virusfilm egyik legnezettebb a youtube-n, s osszesen 700.000-en toltottek le az elmult ket het alatt.

Hogy honnan tudok rola ilyen sokat? hat mert mi csinaltuk :) SF

Ui. Persze ez is csak egy termek es a hozzakapcsolodo marketing - Ti mint tudatos fogyasztok eldontitek, hogy ez kell-e nektek.
A penzetek a szavazat.
GET REAL