Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nomurka

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Modorosblog Az önérzetes ügyfél 2010.08.19 07:00:00
-Hallod, teljesen kivagyok. Nap mint nap hívogatnak ilyen telemarketinges csicskák kiváló ajánlatokkal, meg hogy ide meg oda fektessem be a pénzemet - ha volna mit... lerázom őket persze folyton azonnal, ahogy az adatvédelmet meg az esetleges jogi következményeket hozom szóba. Kértem…..
Nomurka 2010.08.19 21:15:12
@csodalámpa: én kilenc éve dolgozom olyan helyen, ahol leüvölthetik a fejemet. Ebből hét évet személyesen. Igazad van, hogy kölcsönösnek kell lennie a tiszteletnek, még akkor is, ha nem értünk egyet dolgokban. De ez nem csak ilyen helyekben, hanem az élet más területén is, így kéne, hogy működjön. Csak a posztoló írása, eszembe juttatta velem, a munkahelyemre bejáró seggfejeket (pedig már két hete szabadságon vagyok:)), még ha valamilyen szinten igaza is volt. Nehéz ez a munka és nem könnyítik meg az ilyen emberek. És biztos vannak nehéz emberek, mint ügyfelesek, nem vagyunk egyformán. De én tudom, hogy próbálok kedves lenni, és segítőkész. És van, hogy engem is letegeznek, meglepődök, de nem fogok ilyeneken fennakadni. Na mindegy. De az a helyzet, hogy sokszor az így viselkedő emberek tehetnek, az ilyen helyzetekről, mert vonzzák őket.
Nomurka 2010.08.19 22:28:08
@doszy: ez tetszik, és hány ilyen van:)
Hozzáértőket kérdezném: ha egy jegyvizsgáló van a vonaton, akkor a vonat legfeljebb milyen hosszú lehet? Egyébként szokásosnak mondható történet, biztber kábelt ellopják, 15-ös cammogás a térközben, késések. Bár számomra nem egészen világos, hogy miért az a jegyvizsgáló…..
Kincseim Az éjszakák 2010.03.17 11:41:00
Azok borzasztóak. Nem tudom miért, de a mi legkisebb gyöngyszemünk nappal mint egy angyal alszik a két szoptatás között, ha mégsem alszik, akkor nézelődik, vagy ha esetleg sírásra is görbül a szája, akkor nagyon könnyen megvígasztalódik.Nem így megy ez az éj leple alatt. Eddig…..
Az egész azzal kezdődött, hogy hétfőn, az NST-n eldöntötte az orvos és a szülésznő, hogy a babának meg kell születnie, mert már kockázatos neki bent maradni. Bő két ujjnyira voltam ekkor nyitva, a magzatburok boltosodott, és mivel már két hete voltam ennyire nyitva, így a…..