Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Fransiscó

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Piroslap Újra itt van az SZDSZ! 2011.10.25 11:27:00
Gyurcsány Ferencet sokan az új baloldali gondolat letéteményesének tekintik. Az ex-miniszterelnök is szereti magát a megújító, haladó és a modern jelzőkkel körülbástyázni. Ha szavainak hinni lehet (már pedig miért is ne lehetne) ezen gondolatok mozgatták, hogy egy újszerű…..
A héten még te is kipróbálhatod a NABI (North American Bus Industries) kaposvári gyárából tesztelésre Budapestre küldött Sirius autóbuszt. Mi már megtettük! A NABI Kaposváron és Budapesten rendelkezik karosszéria gyártó és összeszerelő üzemekkel, ahol sorozatban gyártják a…..
Pécsett megtanulja az ember, hogy igenis léteznek csodák, véletlenek viszont nem. Jöhet ide bárki, sugallhatnak bármit a statisztikák meg az égi jelek, ezen a varázslatos helyen a hit, a szív, az akarat szokott diadalmaskodni, mely az unikális atmoszférából, a tökéletes…..
A KBK legutóbbi voksolásán a gyógyszer-konteó hajszálnyival bár, de az élen végzett. Miután kihirdettem a végeredményt, elővettem a jegyzeteimet és a bekönyvjelzőzött forrásokat (és persze konzultáltam Velük), rájöttem, hogy a témát egyetlen posztban bemutatni kábé olyan…..
Ott van közvetlenül Magyarország fölött, fővárosa Bratislava. Kis ország, még kisebb lakossággal, így várhatóan a lelátón is fölényben leszünk. Matjaz Kek, a szlovének szövetségi kapitánya a sajtótájékoztatón az általunk képviselt játékerő mellett kihangsúlyozta…..
Sajtos Istvánt és Tóth Benedeket, a nemrégiben elindult Szörcs vezető fejlesztőit kérdeztem, olyan témákról amik talán eddig nagyrészt kimaradtak a velük kapcsolatos híradásokból. A blogotokon írjátok, hogy a szörcs "erősen szemantikus felépítésű". Miben…..