Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Djoko

61 bejegyzést írt és 33 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ülsz egy színházban. Egy kiváló darabot nézel: elmés, humoros, élvezetes, szívesen is néznéd tovább - de egyszer csak érzed, hogy ki kéne menned pisilni. Csak nem tudsz. Onnantól, legyen bármilyen jó is a darab, kezded egyre kevésbé élvezni. Itt éppen az a szituáció, hogy az ajtóban áll a jegyszedő…..
Az történt, hogy az asszony elutazott bő egy hétre, én meg kurvára élvezem. Ma például egy ismerősöm fb-n kommentelte, hogy lesz egy koncert, hát lementem, csak úgy, spontán. Nem is tudom, mikor volt ilyen utoljára. Mióta barátnőm van, azóta hétköznaponként heti három-négy estét együtt vagyunk, a…..
A szotyi még mindig csíkos 150 2014.10.13 12:26:07
Történészlány: na mi újság odaát? a választások másnapján? én: igazából nem vagyok letörve vagyis nem jobban, mint eddig és nem a tegnapi nap miatt, hanem az azt megelőző 4 és fél év miatt viszont igyekszem ráhangolni magam a sokadik "de most…..
Tudom, ez már egy halott blog, de ma éjszaka (vagy inkább a reggeli visszaalvás után) olyat álmodtam, amit ki kell írnom magamból. Valahol Amerikában, talán Texasban éltem, és valamilyen közelgő választáson voltam szavazatszámláló. Egy békés faluban éltünk mindnyájan, ám…..
Talán említettem már (talán még nem), hogy ez a párkapcsolatos dolog nálam nem áll valami jól. Az első randira is egy hónapot kellett várnom, a másodikra meg utána két hetet, és azóta is eltelt már egy hét. Szóval nagyjából két hónap alatt két találkozás, az nem túl jó…..
Jóanyám régi munkahelyén voltam, a hivatalban. Most én is ott dolgoztam, valamilyen politikai állásban, csak valahogy minden olyan félhomályos volt. Meg én se nagyon jártam be az irodába, egyik nap például lementem a menzára és olyan jól elvoltam, hogy aznap már vissza se mentem.…..
Van ez az LMBTQ, vagyis Leszbikus-Meleg-Biszex-Transznemű-Queer, amit egyesek megtoldanak még egy I-A-val is, mármint Interszexuális-Aszexuális. Én ezennel megtoldom még egy H-val is. H mint Húsimádó. Én igenis szeretem a husis lányokat, és ez bizony minálunk devianciaként van számon…..
I. Annyi volt a feladat, hogy járdával párhuzamosan, előrefelé álljak be két autó közé. Nekem meg valami miatt a derékszögű beparkolás ugrott be, és váratlanul átmentem a menetirány szerinti bal sávba. Éreztem, hogy a parkolásokkal bajban vagyok, mert feltételes reflexként…..
A szotyi még mindig csíkos 13,5 2014.06.20 19:32:00
Na ez lesz holnap. Tizenhárom és fél év után végre. A meghívó pedig egyedi, saját alkotás. (Mindenki másmilyet kapott, én ilyen személyre szabottat. Képzelem, Sólyomistennőnek és Májkjúnak milyen asszociációi vannak rólam - ráadásul arról is lemaradtak, hogy én már nem is…..
1. Áprilisban még nem igazán tudtam elhinni, de most - most se tudom, de most már annyira nem izgat. A Jóisten nagyon nem akarja, hogy a politikában helyezkedjek el, és ha ennek az országos bukásnak csupán annyi volt a célja, hogy végre kilépjek ebből a közegből és azon kívül…..
Ejha. Tényleg régen jártam már a saját blogom felé. Pedig nem történt velem semmi érdekes. Az előző munkámnak vége, a választási eredmény nem úgy alakult, ahogy szerettem volna, de akkor is olyan munkát fektettünk bele, amilyet senki más, sehol az országban, szóval nincs okom…..
Van a választásig még hat.. sőt öt nap. Ilyenkor mindenki pörög, én is. Nincs hétvége, nincs alvás, majd hetedike után. Tegnap is a nagygyűlés után még kimentem plakátolni (csütörtök óta lehet, kimondta az Alkotmánybíróság - habár mindig vannak olyan helyi tanácseln…..
(Ez egy régebbi bejegyzésem, most találtam, nem értem, miért vázlat, de akkor most pótlom: ) Stand-up comedy estén voltam (talán valakivel, de nem emlékszem és lényegtelen), éppen Kiss Ádám mesélte legújabb élményeit, éppen arról, hogy valamilyen közlekedési szabálysértés…..
"Borzalmasan öltözködsz és borzalmasan viselkedsz" - mondotta főnököm nekem a minap. Az öltözködésemet már korábban is érték mindenféle vádak (pedig szerintem sokat finomodott a zzelmúltnyolcévben), a viselkedésemmel viszont már több igaza van. Sőt olyan remek meglátásai…..
Az, hogy nem írok, csupán azért van, mert meghalni sincs időm. De érdekes módon most nem úgy érzem, hogy elszaródik az életem, hanem ellenkezőleg: végre azt csinálom, amit szeretek, és bár a rendes ritmust most kezdem csak fölvenni, de nagyon örülök, hogy ott lehetek, motivált…..
Na meg is volt a nagy állásinterjú. Holnap kezdek. És ez nem csak az lesz, amit tíz éve tök ingyen csinálok, hanem végre felfigyeltek a képességeimre, és kaptam egy hozzám méltó igazi, felelősségteljes beosztást. Igaz, kicsit más téren, mint eddig, így az eddigi ambícióimat…..
Nagypapám megkapta "A Haza Szolgálatáért" kitüntetés bronz fokozatát, majd az ezüstöt is, utóbbit kétszer. Ugyanis amikor 30+ év munka után jött volna az arany (és mellé a nyugdíjat kiegészítő pénzjutalom), a felterjesztő azt egy csókosának javasolta, nagypapámat pedig…..
1. Egy kedves ismerősöm fészbúkon azt vetette a szememre, hogy a pártomnak nincs semmi kampánya, és a másik (szövetséges) pártnak sokkal jobb, mivelhogy állandóan nyugdíjasokat lát a másik párt kitűzőjével. Erre válaszoltam, hogy ez még messze nem kampány, de ha ezen múlik,…..
Nagyszüleim kisvárosi házában voltam, de az tele volt mindenféle emberekkel, akikről fogalmam sem volt, hogy mit keresnek ott. Például ott volt valamilyen idegen hatalomnak vagy országnak a vezetősége is - konkrétabban thaiföldiek, ugyanis mint kiderült, Thaiföldnek korábban is volt…..
Íme egy újabb példája annak, hogy nem kéne nőktől mindig annyira fölpörögnöm, hogy a társkeren a beköszönő levelemet rögtön hexameterekben írjam meg: Kedves Szilvia! Íme az esti levél ma Tehozzád: szimpatikus, amit írsz ide bátran, és ahogy éled életed: élmények,…..
Így év végére egy olyan tanulság, miszerint a szabadelvű erkölcsiség nem azt jelenti, hogy mindenki, mindig, mindenhol, mindenkivel - hanem azt, hogy egy lány ott tud aludni egy fiúnál, és fordítva, anélkül, hogy emögé bármelyikük mögöttes tartalmakat gondolna. Ja igen: és ha…..
Boldog, szép új évet kívánok Nektek! Többször hallottam, hogy emberek egymásnak olyan évet kívánnak, ami jobb, mint ez volt - ezek szerint nem túlságosan elégedettek az életükkel meg a közállapotokkal. Hiába no, kormányváltó hangulat van, ám ez nem jelent még automatikusan…..
Ez mégiscsak egy netes napló, így megörökítem, mivel is töltöttem az elmúlt év végét, hogy ha majd nagy lyuk tátong emlékeim támaszfalán, akkor majd tudjam mivel betömni. Karácsony: Kisváros. Hat nap, a szokásos kaja- és sütihegyekkel. Nagymamám már jó pár éve nem…..
Két óra múlva már bent fogok ülni és faggatnak. Sőt addigra talán már ki is jövök. Persze nem kell félnem, hiszen minden tőlem telhetőt megtettem az ügy érdekében - csak nem tudom, ez mennyire elég. Mindenesetre tehetséges vagyok, nyelvtudásom, tájékozottságom, szakmai és…..
Igazából ez az első alkalom, hogy a legjobbnak kell valahol lennem. Nem is akartam, elég volt csak jónak lennem, csak megütnöm egy bizonyos szintet, attól függetlenül., hogy mások mit érnek el, netán jobbak-e nálam? Így is volt elég helyzet, hogy valamiben alapból a legjobb voltam,…..