Regisztráció Blogot indítok
Adatok
stukker01 (törölt)

2 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Browser Games Testing Blog Start 2010.11.05 17:24:44
 Sziasztok! Ezen a blogon böngészős játékokat fogok bemutatni. Pontozni nem fogom, nem az a célom, hogy megmondjam, melyik játék a jó és melyik a rossz, csak szimplán bemutatom és kész. Lassan meg is írom az első bemutatót a Klánháborúról..
Sziasztok! Stukker vagyok, a Zsírszakállasok (zs) nevű klán alapítója.   Szeretném elmesélni a klán történetét, hogy mindenki tisztában a játék lényegével.   A bázis nevén – mint az látszik is – nem sokat gondolkodtam, de végül a szívemhez nőtt és Fradi…..
 Egy hét volt szavazni a fotókra, most már itt az idő eredményt hirdetni. Összeszámolva a szavazatokat kiderült, hogy két harmadik helyezett is van holtversenyben, de szerintem ez nem probléma, mehet mind a kettőnek medál :)Az eredmények a következők:1. Csak le ne essek - Ketchup…..
stukker01 (törölt) 2010.05.09 11:59:32
Sajnálatos módon a honlap délelőtt óta nem működik. Ez nem egyedi hiba, a szolgáltató honlapja se jön be. Játszani természetesen így is lehet, a szerverek működnek, csak pontot nem kap senki.Reménykedjünk abban, hogy hamar rendbehozzák a dolgot, és újra minden működni fog. Ha…..
stukker01 (törölt) 2010.05.02 11:34:14
@Foli: De azt tudjuk, hogy miért van ez a szolgáltatás hiány. archi-host.net/
Lassan egy hónapja hírdettük ki a fotópályázatot, amire sok szép kép érkezett. Viszont a határidő lejárt, úgyhogy dönteni kell. Kiválogattunk kilenc képet, amire most Ti szavazhattok, a képek a következők: Oli - Csoportkép Oli - Hol a bug? Zsolt998 - Rakéta Cseszter - Venom a…..
stukker01 (törölt) 2010.05.02 11:30:28
Megrendezésre kerül az első fotópályázat, melynek célja megtalálni a legjobb képet a játékról, de csak a megadott kategóriában.A témakör: JátékpillanatA témakört eléggé tág így elsőre. A "játékpillanat" azt jelenti, hogy egy olyan pillanatot kell lefotózni,…..
stukker01 (törölt) 2010.04.17 20:30:33
@Foli: Miután ott vannak a killeim, nem lehet mod. Igazából úgy készült, hogy belementem a konténerbe a kedvenc bugommal, és ha egy bizonyos szögből néztem, akkor ilyen világos volt minden.