Regisztráció Blogot indítok
Adatok
egerszalóki szállásajánló

17 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mint mindenhol, Egerszalókon is történik, de nem valami! Pontosan megnevezhető dolgokról, eseményekről, történésekről beszélek. Most is így van, lesz. Itt van mindjárt a Sáfránykert. Mi a szösz!? Sáfránykert?A Sáfránykert szerintem találó név. (Sáfrány utca és folytatása a barlangházak…..
Aki többször járt Demjén felé láthatta, hogy nagy munkálatok folytak a Korona Borház mellett. Ki is derült, hogy egy újabb fürdő nyílik majd, de egy kicsit más, mint amit megszokott az ember. A Korona Borház a következő információkat osztotta meg Facebook oldalán 2016.08.06-án: "A tengerpartot…..
"Borral mosdik, kolbásszal törülközik." – tartja a közmondás.   A kolbász - és a forralt bor készítésénél nem léteznek szabályok. Sem az ízlés, sem a fantázia nem szab határokat a remekművek elkészítésében. Egy valamire való gazdának (hentesnek), megvan a saját receptje a világ legjobb,…..
Habár nem az egész videó szól Egerszalókról, de érdemes megtekinteni az 5 perces részletet. A látvány magért beszél (kicsit közhelyesen). Eddig is értettem, hogy miért is szeretnek az emberek Egerszalókra és a Gyógyvizek - völgyébe járni. Ez megerősítve :-) Segítségül néhány infó a videóhoz: 1:46…..
Mi jut az ember eszébe, amikor ezeket a szavakat hallja? fürdő, gyógyvíz, palócleves, vörösbor, barlanglakások, kemencés káposztás babos csülök, gyógyfürdő, Laskó - völgyi halászlé, Helli pincészet, barna sörben párolt kakas, Rozmaring hagyományőrző kórus, fűszeres házinyúl pecsenye, kaptárkövek,…..
„Augusztusnak nyugvó egén, Éppen annak a legvégén, Díszmenet lesz, szüreti, Jöjjék, aki szereti! Kísérje a vonulókat, Szórakozzék, igyék jókat, Mulatságnak nem lesz híja, A dalt fújja, a bort igya! Egerszalók gyúr a búra, Szüretre hív a bortúra. Tartson velünk a jókedvbe…..
Zúg, repes, árad a tücsökzene, nem tűri, hogy gondolkozz: üteme, szent ragály, elkap; mint már annyiszor! Szabó Lőrinc Tücsökzene versciklus Nos Egerszalókon egy kicsit más a helyzet, itt lehet gondolkozni is és zenét hallgatni is. "Lesz itt jazz, blues, swing, retro és miegyéb, csak jöjjenek és…..
Érdemes ellátogatni Szent Iván éjjelén Egerszalókra a St. Andrea Pincészethez. Már második alkalommal rendezik meg ezt a hangulatos, igényes boros rendezvényt. Garantáltan ÉLMÉNYBEN lesz részed. Én is így jártam! A két nap programjai (június 24-25.) között találhatunk jazz koncerteket, bicikli és…..
Itt találkozhatunk egy kiváló helyi kezdeményezéssel. Annál jobb nincs, amikor a helyeik veszik nemcsak a sorsukat, hanem a kezdeményezést is a kezükbe. Mire is jó a Gyógyvizek Völgye Vendége Kártya? Az a vendég veheti igénybe, aki Egerszalókon, Demjénben és Egerszóláton talált szállást. Ez egy…..
Magam is szeretem a rusztikus szálláshelyeket és szívesen ajánlom ezeket. A mostani ajánlatom is egy felújított parasztház, a Dónia vendégház Egerszalókon. Aki azt gondolná, hogy egy parasztházban nem találja meg a megszokott kényelmét, komfortját, akkor felejtse el ezt a tévhitet. A régi ház…..
Egerszalók nemcsak a fürdőjéről, gyógyturizmusáról, szép környezetéről ismert, hanem igazi jó boráról is. Egerszalók az Egri Borvidékhez tartozik saját hegyközségével (Egerszalóki hegyközség) A következő borokat kóstolhatjuk egy egerszalóki pihenés, fürdőzés közben:Leányka, Olaszrizling, Otonel…..
Az aktuális nyitva tartás 2016-ra. Található az oldalon egy vendég telítettség kijelző is. Okos ötletnek tűnik, és működik is:-) Ha valaki előre tervezne, akkor itt megtalálja a karbantartási időszakokat ez évre. S ha a közelben akarsz megszállni akkor a keresed a Zöld Sziget Üdülőházat. Akár 30…..
Nekem is vannak fotóim a régi egerszalóki fürdőről, de nem tudom a korukat. Nem szépkorúak az biztos. Régi, ritka képekért egerszalóki bor jár cserébe Keresgéltem a neten is és találtam. Íme néhány kép.  A keletkezés évét és a forrást jelölöm. forrás: gabfe.blog.xfree.hu forrás:…..
Szállás, kikapcsolódás, programok, fürdőzés Egerszalókon - panziók, apartmanok, vendégházak..
Én még igen. Sőt ennél régebbi időszakra is!Buli Egerben (80-as évek vége), majd éjfél felé kerestünk egy sofőrt - ha kellett - és irány Egerszalók.Csak megálltunk a bekötőút mellett, vetkőzés, rohanás, csobbanás. 02:08-nál a forrás vagyis a kút látszódik. 05:34-nél…..
Nem kell sietnem, ha az év végén akarok elmenni az egerszalóki fürdőbe. Szerencsére nyitva tart az ünnepek alatt is a fürdő. Ha elkészül a kerékpárút Egerszalók és Demjén között, akkor bicóval mennék. Épül a bicikliút Egerszalók és Demjén között Saliris Resort…..
  Megsúghatnám, de nem vagyok súgó, ezért inkább elmondom Neked vagyis bemutatom azokat az egerszalóki szállásokat, melyeket szívből ajánlok. Miért ezeket mutatom be? Csak... Csak azért, hogy segítsek az egerszalóki szálláshelyek közül választani.  Ajánlunk barátságos,…..