Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nazzoli

9 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ma megyek a Széchenyi fürdőbe 5 barátommal, ahogy rendszeresen, havonta. Mióta vagyunk barátok, mikor konnektáltunk? Nézzük: P : 2 éves voltam (bölcsi), R, Z: 3 éves voltam (óvoda), L: 7 éves voltam (általános első), G: 15 éves voltam (gimi első). A fura az, hogy mindmáig ők a…..
Hát jó ideig sikerült nem írni semmit. Nem megyek bele a mentegetőzésbe. Még mindig a gondolattérképnél tartok. Ez nekem nem egyszerű. Pl. le kell győznöm a rajzolással kapcsolatos frusztrációimat. A mind map könyv egyik fejezetét megcsináltam mind map-ben, ahogy terveztem. Ilyen…..
A The Mind Map Book előszavában megemlít az egyik szerző egy esetet, mikor egy kislánynál a valaha mért legalacsonyabb IQ-t regisztráltak egy adott iskolában. Miután megtanították, hogyan kell tanulni, meredeken emelkedett az IQ-ja, és végül évfolyamelsőként végzett az iskolában.…..
Konnektor Még mindig mind map 2010.02.10 20:35:00
Folytattam mind map tanulmányaimat. Próbáltam példákat találni jó mind mapekre, amik érdekelnek is, gondoltam megcsinálom mielőtt megnézném, aztán összehasonlítom. Rákerestem a neten mindenféle learn by examples lehetőségekre, tutorialokra, de nem igazán találtam jót. Aztán…..
Konnektor Kedd - Mind Map 2010.02.09 19:39:00
A mai napot a gondolattérképekre szántam. Azt gondoltam, tudom miről van szó, aztán olvasgatás közben rájöttem, hogy mégsem. Elsőre elolvastam a Novak-Canas féle dokumentumot, na ez kapásból jó kis adag. Aztán ahogy ma ez szokás, bedobtam a szót a gugliba, és nézegettem a…..
Visszatértem a síelésből, próbálok fölzárkózni. Elsőre kicsit agyonnyomott az információmennyiség. Az osztalyterem.hu számomra kicsit átláthatatlan, a téma böngésző valahogy fórum is, meg nem is. A jobb oldalon az aktuális oszlopban nem jelez új üzenetet, de a középső…..
Konnektor Üdv a hegyről 2010.02.02 21:13:00
Csókolok mindenkit az Alpokból. Tanulok síelni, ti meg addig tanuljatok htk01ül...
Konnektor Megyek síelni 2010.01.30 22:50:23
Hát, nekem úgy indul a kurzus, hogy síelek egy hetet. Majd jövök 6-án szombaton, és próbálom felvenni a fonalat...
Konnektor Első bejegyzés 2010.01.28 21:55:00
Na, nézzük, mi ez. Ilyet sem csináltam még. Blogot már ugyan írtam, de ezt a blog.hu csodarendszert még nem használtam. Elsőre le vagyok nyűgözve. Legyen ez elsőre ennyi, aztán majd kialakul...