Regisztráció Blogot indítok
Adatok
swindler (törölt)

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ez sem lesz rövid olvasmány, de mindenkinek forrón ajánlom, ugyanis még a Homár is ritkán kap ilyen erős, mondhatni letaglózó levelet. A Magyarországon befogadott, állítólag rasszista görögöktől eljutunk a Homéroszt tanító szkíta mágusig, közben olvasónkat egyszerűen…..
swindler (törölt) 2010.01.31 15:45:51
Érdekes történet!

Én 14 éve minden nyáron Görögországban nyaralok legalább egyszer a családommal,túl azon, hogy egy utazási irodánál dolgoztam 7 szezont, ami szintén görög illetve spanyol tartózkodást jelentett.
Ez az apropó talán kissé elfogultá tesz,de nézzük a tényeket.

Hát, .......!
Sok-sok story részese voltam,de olyat nem hallottam és nem történt meg a környezetemben sem, hogy a görög emberek bármilyen jellegű atrocításban részesítettek volna magyarokat.
Tovább megyek; amikor nyilvánvalóan a magyar ember volt a problémás,akkor is magasfokú toleranciával kezelték a problémát.
Miért? Egyszerű a válasz.
A görög ember szereti,szeretettel vendégeli a turistákat, és IMÁDJA A MAGYAR EMBERT!
így, nagy betükkel!

Azt viszont könnyen el tudom képzelni, hogy a sok-sok honfitársam akár egy görög nyaralástól,de akár egy "MÉZESRÖCSÖGEI" kirándulástól már csillagokat tud látni, az egekbe képzeli magát,kifordul magából és elveszíti emberi mivoltját,mert sikerült kiruccani a kis porfészkéből.
Sajnos, mi magyarok gusztustalanul tudunk viselkedni idegenben és egyébként bárhol,főként egymással.
Ezek tények, azon emberek szájából, tapasztalatából,akiknek hivatása a "csavargás" és a magyar turisták kiszolgálása az üdülőhelyeken.

Van egy mondás,amit előszeretettel használnak közép-európában,főként Ausztriában,Németországban,de sajnos már Olaszban is a munkaadók,ami ennyi:
Ha túl renben megy körülötted minden, végy magad mellé két magyart.
Ez sajnos igaz,mind a határmenti ingázók, mind pedig a kirándulok között.

A munkám során nem egy, nem két NYARALÓBUSSZAL UTAZÓ(!) "multimilliárdossal" találkoztam,akik éppen hogy csak belém nem beszélték a kis elefántot,de azért az út végén, amikor a Hősök terén vagy bárhol kiszállt a buszból,nem tudta,hogy kitől mit kérjen "kölcsön",hogy haza tudjon jutni.
Ezek elgondolkodtató történések,amiket ne én fogok megoldani,de próbálok tenni ellenük.
Tisztelettel,
egy ízig-vérig MAGYAR
(NEM ZSIDÓ,NEM CIGÁNY,NEM ARAB,NEM BELLOIANISZI GÖRÖGMAGYAR, STB.)
aki hisz abban, hogy tud tenni a világviszonylatban is a béka segge alatt lévő magyar mentalítás felemelkedése érdekében.
Swindler Laci
 Hát eltelt 3 hét és ezt meg is ünnepeltük a tündérmackómmal egy „átmulatott” hétvégével.Nem tudok igazán sokat mondani, a hegek szinte láthatatlanok, a golyók minimálisan mászkálnak és hát a legfontosabb az érzés felejthetetlen, nagyon megéri.Igazából…..