Regisztráció Blogot indítok
Adatok
thetwo

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ne oltsál! Frissítsd a nézeteid! 2010.09.07 05:30:00
Bár néha úgy érezzük, hogy az emberiség inkább visszafelé halad fejlődés helyett, ezt inkább pillanatnyi pesszimizmusunk mondatja velünk. Valójában és szerencsére a fejlődés kétségbevonhatatlan. Richard R. Hawkins, egy megvilágosodott kutató-orvos szerint az emberiség…..
thetwo 2010.11.25 20:58:06
@Ébredj Fel: A Titkot használják? :D Láttam a TV-be 1 riportot egyik nap. 1 Nő piramist rakott az ágya felé mert szerinte "az befogja a pozitív energiákat." Nem tudom te mit szólsz az ilyenekhez?
thetwo 2010.11.25 21:45:29
@Ébredj Fel: "tudatlanság". Igen. Szóval, tetszett a cikkben ez a mondat "A világot sosem a tömeg, a massza tette jobbá – az emberiség kerekét mindig egyedi teljesítmények lendítették előre. " Viszont én nem az ott említett személyeket emelném ki. Inkább: Einstein, Newton, Pascal, James Watt, Michael Faraday és még sorolhatnák ide számos nemzetközi és magyar feltalálót, fizikust. Ők azok az emberek, akiknek a jóvoltából ma ilyen környezetben élhetünk. Ebben a modern környezetben. Mert elkezdték értelmezni a világegyetemet és a benne lévő dolgok működését. Tudja, hogy élne az emberiség ennek a maroknyi feltalálónak a hagyatéka nélkül? Őskori környezetben, valószínűleg sárral dobálnánk egymást. Hát igen. Ezt se a "tömegnek" köszönhetjük. -Tudja mi az emberiség? 1 Állatkert, mely szerencsésnek mondhatja magát, hogy ilyen környezetben él. Használják a technika vívmányait, de mit sem értenek hozzá. Hogy mi motiválja őket? Mi más, mint a túlélésért való küzdelem. Ahogy Darwin barátunk azt egykor megmondta. Semmi más. Az emberi faj egyedeiben már fiatal korban kialakul a versengési ösztön. Nem ismerős? Ezért versenyeznek egymással a gyerekek is. Később ez változik és vérre menőbb lesz. Eldől kiből lesz alárendelt és kiből irányító a hierarchikus rendnek megfelelően. Életünkben mindent 1 dologért teszünk, és egy dolog motivál bármilyen átmeneti cél is lebegjen előttünk, ez pedig a fajfenntartás. Hogy értelmes lények lennénk?! Nem hiszem. Hogy vannak és voltak köztünk ilyenek az biztos, de az emberiség nagy része egyértelműen nem ilyen. Nos, a spirituális dolgokról meg a rezgésekről annyit, hogy szerintem egyetlen egy világ létezik. A minket körülvevő világ melyet próbálunk lassan értelmezni, de az emberi elme sosem lesz képes minden választ megadni a világegyetem rejtélyeire. Nos, tisztában vagyok vele, vannak olyan dolgok melyeket még nem értünk. Melyek tudatlanságunk okából még természetfelettinek tűnhetnek. - "az ősembernek a tűz is az volt". De szerintem nem kell olyan dolgokra magyarázatot adnunk melyeket még nem értünk. Lehetségesnek tartom, hogy az emberi tudat képes lehet más módon hatni a környezetére, mint ahogyan azt eddig hittük. Hallottam ilyen dolgokról, nyílván van valami valóság alapja és van rá valami reális magyarázat, amire idővel rá fogunk jönni. De én ezt nem magyaráznám se ezoterikával, se rezgésekkel. Általában olyan emberek próbálnak olyan dolgokat ezekkel a fogalmakkal magyarázni, akik nem értenek semmit. Láttam már ilyeneket. A Dauer kimegy a hajamból pl. mikor 1 nő magyarázza a tv-ben, h milyen energiák áradnak a fákból, meg, hogy ott szerinte 1 dimenzió kapu van meg érzi a kozmosz energiáinak áramlását. Szóval szerintem ez azért durva. Meg szerintem ön se veszi komolyan ezeket a dolgokat. Mert ez nem fér meg 1 reális, racionális világnézet mellett.
mese II A tanulság 2009.08.15 13:27:33
A megjelenés, az önbizalom és a félénktelenség.Az előző bejegyzésből a következő egyszerű, de mindennél fontosabb tanulság vonható le:-Ne legyél félénk. Merj odamenni. Semmi rossz nem sülhet ki abból, ha megszólítasz egy lányt, főleg ha már szemezéssel flörtöltetek. Nem…..