Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Niurka_törölt

0 bejegyzést írt és 2634 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A csodálatos Salma Hayek lesz a szeptemberi Allure címlaplánya. A fotókat Mario Testino készítette. Salma egyébként a fotózás kapcsán szerényen elmondta, hogy szerinte a mellei nem rosszak :) Salma sminkjét, csak hogy témánál maradjunk, Stephane Marais készítette. Szinte teljesen…..
  Gondolkodtunk hosszan, hogyan is meséljünk nektek erről? Meséljünk-e? Aztán egész egyszerűen azt éreztük: nem tarthatjuk magunkban. Lehet, hogy neked ez nem hír, de mi napok óta keressük az állunkat. Mert leesett és koppant is. Rendesen. Számunkra újdonság volt, amit…..
  Van, aki bélyeget gyűjt, más esetleg ritka sörösüvegeket, de ma talán legtöbben lájkot gyűjtenek munkaidőben megosztott poénvideók és subbaposztok alá – én egy ideje magyar vezetékneveket gyűjtök. Az alábbi pársoros baromi rég készül-bővül, többnyire véletlen…..
A legújabb Attraktorban elképesztő mennyiségű munka volt, ráadásul határidőre dolgoztunk, és minden az utolsó pillanatban állt össze. Az egész úgy kezdődött, hogy a HP írt nekünk egy levelet, amiből kiderült, hogy szívesen támogatnának egy videót, ami az "eredeti…..
Niurka_törölt 2011.08.18 20:38:33
@Magyarósi Csaba: OK, köszönöm. Még egy kérés. A beszédhangok a videókon elég rosszak és nem csak technikailag gondolom. A múltkori ICE-s videón borzasztóan hadartál. Tehát az artikulálásotokra és a hadarásra, illetve a hangos aláfestő zenére esetleg figyelhetnétek.
Niurka_törölt 2011.08.18 20:39:11
@Balage85: OK. thx. Valószínűleg az autópályás használat miatt lehet, inkább ott járok, mint városban.
Olvasom, hogy Kate Winslet, Rachel Weisz és Emma Thompson közreműködésével megalakult a Brit Kozmetikai Beavatkozás Elleni Szövetség (British Anti-Cosmetic Surgery League). A szövetség célja, ahogyan a nevében is benne van, hogy fellépjen a Hollywood irányából érkező, szépészeti…..
Nem vicc, nem elírás és nem egy elvont szimbólumra utal a cím, hanem pontosan úgy kell érteni, ahogy írtam: 2009-ben három méhkaptárt helyeztek el Párizsban a Louis Vuitton főhadiszállásának tetőteraszán, hogy 200.000 méhnek biztosítsanak otthont. A Belle Jardinére névre…..
Niurka_törölt 2011.08.07 14:30:52
@tubi_ca: A parkok fáiról, virágairól, az erkélyek virágairól, ablakokban levő virágokról gyűjtik be a virágport.
  Egyszerű barna és félhosszú? Nézd meg ezt a számos variációt, Mila Kunis orosz színésznő haját mennyi változatban készítik el a fodrászok. Nyilván nem ő áll otthon a fürdőszobában és formázza a kis tincseit, ugye... De ötleteket meríthetsz belőle a saját…..
Subba Deriding di internet 2011.07.15 16:22:00
0:34-től fogd az arcodat tenyereddel. ..
Niurka_törölt 2011.07.15 20:28:54
Végül is, otthonos érzés kerítheti hatalmába a nézőt, amikor elkezdi nézni ezt az Ismeretlen férfi című filmet, hiszen egy esős, ködös Berlin a párás autószélvédőn át nézve éppen olyan, mint Budapest. Ahogy az Unter den Lindenen haladunk a Brandenburgi kapu felé, az egy…..
Nyitásnak egy könnyű, könnyed háborús akciófilmmel indítunk a Coolon, 19.20-kor. Az Air Americában Mel Gibson és Robert Downey Jr. repülnek be Laosz légterébe, gyanús csomagokkal, gyanús megbízásból, gyanús úticélok felé. Zajlik a vietnami háború a szomszédban, és a két…..
Az utolsó cserkész egy igazi, oldszkúl akciókrimi Bruce Willis fénykorából (kép). Jellemző a nyitójelenet: a Willis által alakított lecsúszott, borostás, szemmel láthatóan sokszorosan másnapos magánnyomozót a virágágyásra parkolt autójában ébresztik az utcagyerekek...…..
Mai egyetlen filmajánlatom nem való mindenkinek. A tojás török film, de nem a mostanában futó kalandos-érzelmes szappanoperák fajtájából való, hanem egy szuverén hangú művész, tulajdonképpen történet nélküli elmélkedésének egy szelete. Semih Kaplanoglu filmfesztiválokon…..
Niurka_törölt 2011.06.09 15:53:27
@efes: Bizony és ilyen az Élet és Tudomány c. újság is. Amatőröknek sokszor túl bonyolult, szakértőknek viszont gagyi. És valóban sokszor fordítanak rosszul pl. a féreglyukat fekete lyuknak és hasonlók. Mert persze a szakfordítót nem tudják megfizetni.
Immár hagyományosan sehol semmi, ráadásul ma még a mezzo is eléggé ismeretlen vizekre evez. Michel Portal egy ma már veteránnak számító francia szaxis, akinek Bailador című, latinos-kubai indíttatású zenei projectje fog szólni 20.30-tól. A lemez érdekessége, hogy Portal…..
Niurka_törölt 2011.06.02 20:33:58
@efes: Harry és Sally hibátlan, Meg Ryan a szokásos, de Billy Crystal nagyon jó és (tudom csak lúzerek néznek szinkronizálva filmet) Rudolf Peti szinkronjával pedig kifejezetten jó.
Subba Kiszel kontra Fluor 2011.05.31 19:24:00
"Tomika, hangosan és lassan mondom hogy megértsd! Kicsinálunk, megszívatunk a bíróságon!" Kiszel Tünde Lesújt, hogy Tomika nem a Mizu világra tojását bánta meg a legjobban.     ..
Bár hagyományosan adásszüneti nap van ma, azért ajánlanék három filmet, mert csak.Amióta egyszer egy lomtalanításon rábukkantam Guy de Maupassant novelláinak gyönyörű, négykötetes díszkiadására, azóta imádom őket, és nem azért, mert jól mutatnak a könyvespolcon, hanem…..
Most, hogy végre a napnál is világosabb, hogy jelenleg a Barca a Bajnokok Bajnoka és Messi az Isten, valamint Contador megnyerte a Girót, akár hátra is dőlhetünk. Amúgy, ma gyermeknap lesz, tán nem fog esni, badszpenszert meg látunk a hét többi napján éppen eleget. Én amúgy is…..
Chez DuBarry Jessica testőr 2011.05.24 14:21:38
  Nagyon rossza a szerkó, de Jessica Biel nagyon szép, akármit is mondtok. Egy Revlon eseménynek öltözött ki, mert a cégnek adta műszempilláit egy reklámhoz...
Niurka_törölt 2011.05.24 19:06:47
Pont olyan a feje, mint Evangeline Lillynek. www.sofeminine.co.uk/star/pictures-175520-evangeline-lilly.html

A lapátkéz sajnos semmitől sem lesz kisebb, nekem is az van, sosem lett kisebb. :(((

Filmek: Férj és férj, Valentin nap, csupa felejthető film. A szülei a szórakoztató iparba nyomultak. Ennyi itthon is elég szokott lenni.
Ránk elég mocsadék idő vár, úgyhogy nincs más választásunk, mint délután nézzük a Giro bringásait, ahogyan csodás, napsütötte tájakon tekernek: ma például keresztülsuhannak Taorminán és kétszer is felkapaszkodnak az Etnára, ami, ugye, a minap böfögött fel egy kis…..
Az Őfelsége pincére voltam lazán üti a néha bántóan béna, orosz akciófilmként jelzett kosztümös, történelmies vackot, amit a Duna állít szembe az m1, minapi, mégis klasszikus Menzel-opuszával. Az ismert Hrabal-regény adaptációja könnyed és édes, mint nyáresti szellő…..
Niurka_törölt 2011.05.11 00:43:04
@efes: Ezt értem, de egy valaha leszinkronizált filmet minek újraszinkronizálni? Ráadásul Kevin Costner Szakácsi Sándor hangján szólaljon meg (ok, ez akkor volt aktuális, továbbra is a Baseball bikákról beszélek) és ne valami "futottak még" tag hangján. Ha annyira számít a költségvetés, a legolcsóbb megoldás az lett volna, ha hagyják a régi szinkront. Ha pedig számít a nézettség különösen ügyelhetnének arra, hogy egy színész a "megszokott hangján" szólaljon meg. MGM-en pl. nézhetetlenek a régebbi filmek. Mindnek új szinkronja van és a színészválasztással van a baj, nem a kivitelezéssel.
Niurka_törölt 2011.05.11 20:52:52
@efes: Igen, tudom, hogy mi történt, csak valahogy sosem olyannal, akiért nem kár.
Hát, ma nyilván mindenki annak fog szurkolni egész este, hogy VV Jerzy vigye a pénzt, paripát, fegyvert, VV Éva zokogva balra el a süllyesztőbe és VV Alekinnyó némi teátrális töprengés után igent mondjon a rászabott becsajoztatási showra, amivel nyilván többet fog majd kaszálni,…..
Bár igazi sétaidő van, én a filmszemlés sajtóvetítésen rohadok. Aki viszont tévézni akar, annak már délután is van mit néznie: A Hold mindenképpen az utóbbi évtizedek egyik legstílusosabb, legelgondolkodtatóbb és legjobb scifije, a film+ adja 15.50-től. Ja, David Bowie fia…..
Ha a legjobb budapesti kínai étterem kerül szóba, egyesek Wangra, mások a Taiwanra és a Hongkong étteremre esküsznek. Wang már elkápráztatott minket néhányszor, itt volt tehát az ideje, hogy behatoljunk a másik szentélybe.Ahogy Wang esetében, ezúttal is egy Lucullus-lakoma…..
Chez DuBarry Halle és a striák 2011.04.19 23:21:00
  Végre valami hibát találtam berry-n is, azon kívül, hogy erőszakos libaként viselkedik az utóbbi időben. A mellét figyeljétek. Tiszta stria, pedig bizonyára jó sok Bobbi Brown alapozó van rajta. A szilikon megtörhette a bőrt. Azért kár, hogy ő sem tökély...
Niurka_törölt 2011.04.25 13:17:11
@Scala: Hát a benzinkútnál, a mi kell öcsi? (ugyanez autóval, jónapot, miben segíthetek?), ha pedig szoknyában motoroztam a pirosnál simán kinyúltak megfogni a combomat. Plusz szarok az utak, benzingőzszagú lesz a hajad, ruhád, koszos, a hajadat összegubancolja a menetszél, nekiszorít a járdának a mixeres autó, szóval nem olyan vicces, kivéve, amikor a BAH-csomópontnál elküldöd a kurvaanyjába a teherautósofőrt, majd átugratsz a híd alatt egyik sávból a másikba és még be is mutatsz, ő meg őrjöng.
Niurka_törölt 2011.04.25 13:19:13
@Rocko-: kölcsönadtam valakinek, tőle meg ellopták :((
Niurka_törölt 2011.04.25 18:34:43
@Rocko-: Hááát. Egyébként furcsa, hogy ha mondjuk egy ronda pasi zaklatja az embert, az felháborító, míg ha egy jó pasi, akkor már nem is zaklatás.
 A Mailen Liz Jones filozofál arról, hogy jobban örülne, ha a férje inkább kurvázna, mintsem szeretőt tartson. Erről az jutott eszembe, hogy nagyon utálom a kurvázós pasikat. Az én féltékenykedési szokásaim egész speciálisak, nem is fejtem ki (némileg borderline vagyok,…..
Niurka_törölt 2011.04.23 13:45:06
@Rocko-: Ja, hogy mi, hogy hülye vagyok??? :)))
Niurka_törölt 2011.04.24 01:43:23
@Rocko-: OK, ok. :)))
Niurka_törölt 2011.04.25 13:22:00
  Nem is emlékeztem, hogy végül elvált a neje az öreg alkesztől. Ezek szerint igen, az 58 éves H eléggé egyben van még. Jobb csajt is kikaphatott volna magának, mint a 31 éves walesi Hayley Roberts. Igazi kis menyétfejű liba.  ..