Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sognante

8 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azt hiszem kezd múlni E iránti ”szerelmem”. Illetve már nem gondolok rá annyit.. Fáj még, de nem tudok mit csinálni. Feladtam végleg és várom, hogy rám találjon az igaz szerelem. Tegnap előtt mentem éppen édes anyukámhoz busszal. Összefutottam egy régi iskolatársammal.…..
Az élet túl rövid ahhoz, hogy én hűséges legyek egy olyan fiúhoz, aki nem viszonozza az érzelmeimet. Fáj, de nincs mit tenni. Végleg el akarom felejteni. Ma lett belőle elegem, amikor láttam, hogy mennyire élvezi, hogy szerelmesen nézek rá és mosolygok, miközben a szívem épp…..
Azt hiszem most a bánat szól belőlem. Iszonyatosan szomorú vagyok E miatt, de nincs mit tenni, tényleg itt a vég. Ő nem akar engem, én meg nem tudok ráhatni már sehogy. Érzem, hogy napról napra egyre távolabb leszünk egymástól. Már annyira fáj, hogy szavakba se tudom leírni. Ma…..
Metroszexuális, önző fiú, akinek csak gyakorlatozni kellet a lány, akit utána persze eldobott, mint egy szál gyufát, amelynek nincsen lángja már. A következő történet nem egy hatalmas szerelem vége, semmi világvége-hangulat vagy soha-többé-más-nem-kell agonizálás nincs benne,…..
Eltelik két hét, és azon kapjuk magunkat, hogy bő két és fél év után megint bőröndökkel a kezünkben állunk a küszöbön. Egy érzelmes fiú fájdalmai a második szakítás után. Hol rontjuk el, ha látszólag sehol? Mókuskerék Szakítás után az ember sok mindenre rájön.…..
Sognante 2010.02.21 20:19:38
A mesék naplója Szomorú szombat 2010.02.20 22:08:23
Nagyon szomorú voltam tegnap és ma is. Tegnap E köszönés nélkül elment iskola után a városba. Olyan rosszul esett, hogy még egy sziát se vágott hozzám. Nem mintha kötelessége lenne köszönni, csak illő. Meg szerintem nem is vagyunk rosszban. Neki igazából semmi baja nincs. Csak…..
Azt hittem, nem fog már a bűbáj, nem szeret többé e szív mást. Az eszem figyelmeztet: állj meg, a vége mindig csak sírás-rívás! Egyre jobban kezdek megint magamba zuhanni. Tegnap volt az imádatos Valentin nap. Ebben az évben sem volt éppen akkor barátom. Hihetetlen, ez biztos…..
Kedves olvasók!A filmszemle miatt még a héten időszakos szünetet tartunk, türelmeteket kérjük. Valamint: küldjetek posztokat, ha van kedvetek. sziasztok:vl..
Sognante 2010.02.13 21:25:11
szerelmes0.blog.hu/
ajánlanám nektek ezt a blogot :)
Komolyan megőrülök. Minden nap E-vel álmodok. Általában azt, hogy összejövünk, és amikor felkelek és rájövök, hogy csak egy álom volt és semmi több olyan rosszul érzem magam. Ma is felkeltem és élni se volt kedvem. Főleg, hogy ma össze is kaptunk.  Minden nap, minden…..
A mesék naplója A remény 2010.02.03 19:20:00
2009.szeptember 4. 15:39 Ekkor még boldog voltam, csak nem vettem észre magam. E-vel akkor voltunk először kettesben egész délután. Varázslatos nap volt. Mintha egy álomvilágba lettem volna. Bárcsak még tartana ez az álom. Olyan rossz visszanézni azokat a képeket, amikor még…..
Sognante 2010.02.03 21:57:48
@sweet18: Köszönöm a kedves kommented. Te legalább vele voltál, én viszont nem. Soha nem voltunk együtt, még egy csók se volt, semmi. Lehetett volna, csak akkor nekem volt barátom.. de ezt azt hiszem már leírtam. Remélem eljön azaz idő nálad is meg nálam is, amikor végre azzal lehetünk akit szeretünk. És még annyit, hogy;
- " van barátom akit kedvelek nagyon", - az hogy kedveled nem jelent semmit. Valószínűleg néha mellette is gondolsz a nagy szerelemre, és ha tényleg így van akkor hagyd, hagy menjen, mert csak rosszabb lesz ha te mást szeretsz ő viszont téged. Még egyszer köszi (!!) és fel a fejjel :)
A mesék naplója Egy új blog.. 2010.01.29 22:36:00
Még nem volt meg a túllépés, de csináltam egy új blogot. Gondoltam még is csak kiírom magamból, amit érzek/gondolok éppen. Hol is kezdjem.. Nagyon sok minden történt velem az elmúlt napokban. De, hogy mindenkinek tiszta legyen a kép először is bemásolom szerény kis történetemet,…..