Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Jadesárkány2

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Van egy jó meg egy rossz hírem. Kezdem a rosszal: most péntek helyett jövő kedden indul csak az s8. Tehát június 19-én kedden este 6-kor. A címbeli kérdés megválaszolására pályázatot hirdetek, mert most így hirtelen nem ugrik be semmi.....
Jadesárkány2 2012.06.13 18:15:31
"Ki áthajózol a végtelen sötétségen, ki miszlikké téped bolygóinkat, kit csak úgy hívunk, a Gonosz, Mondd, miért nem takarodsz már el?" - fohász az 51. századból Rév és Camelot. Két bolygó. Ennyi maradt meg az emberiség második otthonából, az Új Tejútból. Körülöttük…..
Jadesárkány2 2010.11.20 16:50:44
Réges rég ki akartam ezt posztolni, csak aztán elfelejtettem. De jobb később, mint soha... Honnan tudod, hogy Zandagort-függő vagy? Ha irigykedsz a Földre mert mind az 5 bolygótípus egyszerre van és több mint 6 milliárd lakost is elbír. Ha földrajz órán felhívnak felelni és…..
Onyx újabb történetet írt, ezúttal a Galaktikus Köztársaság bukásáról és feltámadásáról... Az ostrom negyedik napja volt, amikor biztossá lett, hogy a Galaktikus Köztársaság elbukott. Bármennyire fejlett és virágzó társadalom hozta is létre ezt a szövevényes birodalmat,…..
Most pénteken, vagyis április 16-án indul az s2 szerver. Este 6-tól lehet regisztrálni. Nem minden tervezett változás fog megvalósulni (egészségügyi okokból), ami eddig biztos: bolygóosztályok kiigazítása: A +15%, B -20%, D +10% a fakitermelés inputja 5-szörösére nő a…..
Jadesárkány2 2010.04.15 10:16:26
Volt némi "kényszerszünet" (egyéb elfoglaltságok), de azért a fejlesztés nem szűnt meg teljesen. Ha minden jól megy, április 9-én pénteken elindulhat az s2. Múltkor kimaradt az űrhajós-háborús téma, most erről lesz szó. A koncepció főbb elemei: A hajóknak alapvetően három…..
Sötét van, hideg, egy kicsit fázok. Nem sokára sötétebb lesz, s hidegebb is. Ha majd dezintegrálják az utolsó csillagot is, semmi sem marad, ami fűtené ezt a jól működő porhüvelyt, meg ezt a mára jobbára csak porból, s hamuból álló galaxist. Ha nem járunk sikerrel a…..
(az előző rész) 2009-11-10 Teljesen új fejezet. A GK jelzi, hogy a ZE megtámadta a magban lévő tagjaikat. Mivel nem szívesen kérek a ZE-től szívességet csak úgy, Undergroundnál rögtön egy valag nyersanyaggal próbálom megváltani a GK békéjét. A válasz nemleges, kisebb - immár…..
Mivel egy nagyobb Flash-animációról van szó, inkább nem ágyazom be ide a blogra, hanem csak linkelem, ahol megtekinthető: http://zandagort.hu/s1/ A play gombbal indul el, és a csúszkával lehet részletesen is végignézni az érdekesebb részeket...
Ezen a linken lehet szavazni arról, hogy mikor legyen. Aki szeretne jönni, az az összes időpontot jelölje meg, amikor ráér. Így a lehető legjobb napot tudjuk kiválasztani. A találkozó célja kötetlen beszélgetés a játékról vagy bármi másról. A helyszín egy budapesti kocsma vagy…..
Álljon itt egy történet azok kedvéért, akik képesek túllépni saját önző és öntelt gondolkodásukon, és képesek megérteni a másik oldal mondandóját is. Nem kérem, hogy kommentáljátok, nem igazán érdekel. Aki elolvassa, és úgy érzi, úgyis le tudja vonni belőle a…..
A végső toplista a teljes fél évet figyelembe veszi. Ez azoknak kedvez, akik egyenletesen jó teljesítményt nyújtottak, és azoknak hátrányos, akik csak rövidebb ideig játszottak. Minden hét péntekén meg lett állapítva a sorrend, ez a heti bontás itt itt érhető el. Ez nem…..
Ma reggel 06:14-kor megsemmisült az utolsó bolygó is a Galaxisban. A játéknak vége. Zandagort győzött. Ennek ellenére gratulálok mindenkinek, aki nem adta fel és kitartott! Ez egy ilyen játék, hogy a vesztesek közt is vannak győztesek: akik nem árulták el fajtájukat, és…..
Jadesárkány2 2010.02.09 09:30:16
Mondjuk sántított az egész végjáték. Ha a Hercegre koncentrálunk, létrehozunk 100-150 30 milliós flottát. És a fő flotta a 8.7-esek összeröffenéséből jött létre. Ezt tudom, lemoziztam, mert közvetlen a Draco mellett történt.:( Viszont akkor a ZE szedte volna le a közepes flottáinkat, a gigantikus méretű egységeivel. Nyolc napig tartott a balhé. Én első nap Mezfinék ellen fordultam. Elkaptuk volna őket. Sajnos, eleve tőlem kb 10000 hajógyárat raboltak el a csuhások, s én még csak közepes játékos voltam. Megállíthatatlanok voltak. S összefogni sem tudtunk. Kaptam olyan levelet én magam is, hogy bocsi, de nem adom a flottáim, mert lemegy a pontom...... és még az érkezés előtt, olyan, aki később több hullámban kapott jelentős flottákat, kijelentette, hogy azért szeretné a saját hajóit ő maga irányítani. Én ezt tiszteletben tartottam, de ez volt nagyban is. Első dolgom volt, hogy körbeküldtem a vezetés közötta palackban c. üzenetet. És vissza csak Pati írt. Valamint kaptam felelősségre vonó levelet ezzel kapcsolatban......
Amúgy mit gondoltok, ki osztotta még meg velem a vezetők közül a palacklevelet? Mezfin..... Szóval erről ennyit. Mind egyesével felültünk a provokátoroknak.

Viszont s2-n nem lenne kár, ha nem utolsó pillanatban derülnének ki az ellenség szuper képességei, a csataszim pedig működne az új típusokra is. Valamint a csataszimulátorba be kellene már az elején építeni a flotta tp-szorzóit.
Igor Nemezin elgondolkozva nézi a világító stratégiai térképet. Igen, gondolja, valóban nem rózsás a Föld helyzete. Az amerikai Sky flotta egyre nagyobb veszteségeket szenved, és a kínai Kyu sem áll fényesebben. Egyedül csak a Balsoj, a nagy orosz föderáció űrserege sértetlen…..
Tegnap este megérkezett az utolsó hullám, hogy végső csapást mérjen az emberiségre. A pusztítás mértéke kegyetlen: a bolygók 62%-a por és hamu. És mégis, az ellenállást nem sikerült megtörni! Most is több, mint százan vannak online, hogy mentsék, ami még menthető...
Castor és Pollux Nem véletlen, hogy ezt a két hajótípust a híres mitológiai ikerpárról nevezték el. Külön-külön közepes erősségű hajókról van szó, együtt bevetve azonban kemény diót jelentenek az ellenségnek. Castor A két típus közül a Castor a kisebb, gyengébb és…..