Regisztráció Blogot indítok
Adatok
-Teuton-

21 bejegyzést írt és 148 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hány éves vagy? 17 Mit csinálsz, amikor nem Zandagortozol? Alszok, eszek, iszok, suliba járok (közép), sakkozok, színjátszózok, filmet nézek, rubik kockázok, tanulok, gépezek (lásd 21. kérdés), hápogok, bummogok Hogy kerültél először kapcsolatba a Zandagorttal, miért…..
Miért nincsenek halak? És miért nem teszi fel ezt a kérdést soha senki? Emlékszem, nagyapám kérdezte ezt tőlem hét éves koromban, és az első reakcióm az volt: mi az a hal? Aztán elmesélt egy különös históriát, ami azóta sem hagy nyugodni. Imádott mesélni, én pedig imádtam…..
-Teuton- 2011.11.05 09:00:02
Őszinte leszek, mert megérdemlitek, hogy az legyek. Állóvízben vagyunk, többszörösen is. Egyrészt szinte teljesen leállt a fejlesztés. Bár az alapok le vannak fektetve, lenne még mit csinálni. Másrészt a support, a bugok javítása, a multik szűrése vagyis a fenntartás és…..
Hány éves vagy? 22 Mit csinálsz, amikor nem Zandagortozol? Tanulok. Hogy kerültél először kapcsolatba a Zandagorttal, miért regisztráltál? Google. Online játékokat kerestem, mert unatkoztam. Egy hónap vegetálás és belerázódás után ez lett a nyerő. Mióta játszol? S3 legeleje…..
-Teuton- 2011.10.24 11:45:40
Hogy Jean-Baptiste Pecca próféta volt, miként a hívei tartották, vagy maga a gonosz, miként az ellenfelei, netán egy minden hájjal megkent iparmágnás, miként a cinikusok, talán sosem fog kiderülni. Ami biztosan tudható, hogy a harmadik zandagorti háború alatt született, egészen…..
Lassan, de biztosan közeleg a győzelem! Ha csak nem történik valami nagy változás, kb két nap, és vége. Addig is egy lista az 50 legnagyobb Zanda-gyilkosról, vagyis azokról, akik a legtöbb idegen hajót lőtték ki. Ha egy csatában több ember is résztvett, ott az induló…..
2perc Akciófilmek 2011.03.17 14:07:00
Ügyeljetek arra, hogy a Tetszik gomb megnyomása után megerősítsétek a like-otokat!..
-Teuton- 2011.05.25 18:54:32
Páran már értesültetek róla, de azért biztosabb, ha leírom, hogy egy leendő marketinges szakdolgozathoz készült egy kérdőív, amit jó lenne, ha minél több játékos kitöltene. A kérdőív ITT érhető el. A kutatás kisebb részben a játékokról szól általában, nagyobb részt…..
Úgy tűnik, a kalózok egy része megelégelte, hogy az egész forduló során csak ütötték őket, és elvették a bolygóikat. Most inkább kiegyeztek az idegenekkel, hogy azok békén hagyják az NPC bolygókat, cserébe a kalózok rátámadnak az emberekre. Hogy ez hogyan befolyásolja a…..
th {text-align: left; font-size: 8pt; font-family: arial; border:1px solid #646464 !important;} td {text-align: center; font-size: 8pt; font-family: arial} tr.cimsor {background: rgb(220,220,220)} tr.cimsor th {text-align: center} játékosok száma regisztráltak618 az elmúlt 7 napban…..
LordMatteo a múltkori interjú után bedobta, hogy mi lenne, ha egyszer kivételesen más kérdezne, és én válaszolnék. Így is történt... Szia Cucu! Először is arra kérnélek, röviden mutatkozz be az Olvasóknak, hátha van olyan játékos, aki nem ismer Téged! Rendben. Németh…..
Mordornak hála szerverzáró sörözés lesz jövő hét csütörtökön, május 26-án este 7 órától. A helyszín a szokásos Baross Söröző, a Keleti Pályaudvarnál. Továbbra is igaz, hogy aki nem múlt el 18, az is jöhet nyugodtan, az alkoholfogyasztás nem kötelező. Jelentkezni itt a…..
Nos, egyesek már olyannyira készülnek a végső összecsapásra, hogy még toborzó plakátokat is gyártottak. Az egyikük Gotcha (A Fekete Sereg): A másik pedig Morill (C.I.S. & NCR & IAA): ..
Hány éves vagy? 37 Mit csinálsz, amikor nem Zandagortozol? dolgozom (ezt nem részletezném) Hogy kerültél először kapcsolatba a Zandagorttal, miért regisztráltál? másik online játékból mondta ismerősöm. Mióta játszol? pár hónapja, max 3. Miért pont a GAIA-ban játszol? mert itt…..
cini0606..
-Teuton- 2011.04.25 21:19:01
Nos, az történt, hogy eldugtam néhány húsvéti "tojást" a galaxisban. Természetesen bolygókról van szó, ha nem bolygók lennének, könnyű lenne kiszúrni őket a térképen. És hiába kémkedi valaki végig az összes bolygót, akkor sem fogja megtalálni. Sőt, még ha végigfosztja az…..
A rendhagyó szó alapvetően a figyelemfelkeltést szolgálja, egyébként csak annyiban rendhagyó ez az interjú, hogy galacticpresident az első külföldi játékos, akit kikérdezek. Az eredeti, angolul ITT olvasható, ez annak a hevenyészett fordítása (vagyis eltérések előfordulnak). A…..
-Teuton- 2011.04.09 14:45:27
Az Országos Rendőr-főkapitányság hétfőtől megint a kerékpárosokra fókuszál. A húsvéti időszakot is magábafoglaló fokozott közúti ellenőrzéssorozatban nagy szerephez jutnak majd a szondák.Az országos akció bejelentésénél Óberling József, az ORFK közlekedésrendészeti…..
Próbálok időnként új játékosokat is megszólaltatni, hogy ne csak a veteránokat ismerhessük meg. Hány éves vagy? 34 Mit csinálsz, amikor nem Zandagortozol? dolgozom:) Hogy kerültél először kapcsolatba a Zandagorttal, miért regisztráltál? mindíg játszottam online…..
Hány éves vagy? 20 múltam. 22 leszek jövőre. :) Mit csinálsz, amikor nem Zandagortozol? Elég sok mindent. :) Mostanában főleg a vizsgáimra készülök. Általában sportolok, haverokkal vagyok, na meg persze amit ilyen korban szokás: csajozok. :) :) Hogy kerültél először kapcsolatba a…..
Reznov első írása, egyből egy kétrészes novella a hősökről általában és konkrétan... Ha sötét korok, nagy hőstettek, akkor virágkorokban már nincsenek is hősök? Valószínűleg sokan így gondolják, de tényleg így lenne? Sőt, ha tovább viszem a gondolatmenetet, mi az, hogy…..
Hány éves vagy? Én már nem tartozom a fiatal játékosok közé-:)) Nem röhög senki remélem ::: 43 éves vagyok. Mit csinálsz, amikor nem Zandagortozol? A koromból adódóan dolgozom és van család is. Hogy kerültél először kapcsolatba a Zandagorttal, miért regisztráltál? Egyszer…..