Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Valaki

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az új építésű lakások körüli anomáliákról külön blogot lehetne nyitni. Átadás után a szavatosság alól kibúvó, eltüntetett project cégektől kezdve a rendezetlen társasházi jogi helyzetig, a pénzzel eltűnő, félkész házat maga mögött hagyó, csaló építtetőig sok…..
w Szavazz a katolikusokra! 2006.11.30 12:00:00
A vatikáni szerződésről nem ez az első, és sajnos nem is az utolsó cikk. Gyurcsány nem egy Zapatero, és nem is tanul tőle.Gyurcsány és Hiller két gyáva nyúl. Beszartak a papoktól megint...
Testvérblogunk, a Homár kapta ezt a jófajta történetet, de itt a helye. Zoltán élményeiből kiderül, hogy a rendőrség a kamura bemondott neveken is megpróbálja behajtani a bírságot, viszont személyit még a kapitányságon sem kérnek. Tegnap kaptam egy levelet a yardtól, miszerint…..
 A Zugügyvéd a hozzászólások közül kotorászta ki az alábbi történetet. Rendőri intézkedés egy építkezésen, ami után a szerencsétlen melóst egy kalapáccsal a kezében dobják ki a fogdából, papírok és pénz nélkül, egy idegen városban. De ő még mindig jobban járt,…..
Valaki 2006.08.31 20:45:53
comment:com Rémmaszkban az MTV 2006.08.23 18:05:00
Elkezdődött. Az MTV felvette a Freddy Krueger-gumimaszkot, mélyen a szemünkbe nézett, majd egy kis hatásszünet után azt mondta, hogy búúúúú. „Budapesten négyszázezer ötven évnél idősebb fa van a közterületeken, és akármelyik kidőlhet akármikor” – hangzott…..
Mert mi történhetne egy tűzijátékon? Vörösen villogó Gyurcsány-portrékká robbannak a petárdák, a Szózat előtt még meglepetés koncertet ad a csak erre az alkalomra csak itt újból összeállt Johnny Cash? Vagy a finálé alatt feltűnik Godzilla, hogy dzsesszbalett-bemutatót…..
Valaki 2006.08.21 20:22:19
www.blikk.hu/cikk.php?cikk=42840

még mindig kinnt van a cikk
Karcsi, a szökésben lévő benzinkutas egy régi rendőri trükkről mesél. Megéri-e beismerő vallomást tenni ártatlanul, az előzetesből való szabadulás reményében? A jelek szerint nem igazán.  Tisztelt Zugügyvéd,Egy benzinkutat üzemeltettem még a kilencvenes években.…..
Ádámnak rosszul végződött a szigetelés szombat reggel, de ő is hibázott. Saját bőrén tapasztalta meg mit is jelent az erélyes fellépés akkor, ha valakit kitessékelnek a Szigetről, s szemtanújává vált egy motiválatlan ütlegelésnek is. Szavait azonban kétségbe vonják, s…..