Regisztráció Blogot indítok
Adatok
g.o.r.g.o.

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szívesebben végignézném azt, ahogy a seggükbe feldugják az egészet, de persze nem élőben, csak a híradóban Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
g.o.r.g.o. 2013.10.22 10:35:12
@Phantomas: Ajánlom figyelmedbe a lakossági hulladékudvarokat, ami megoldás lehet:

hulladekudvar.hu/lakossagi-hulladekudvarok-adatbazisa

Sokan elviszik ingyen is a lomokat, ami neked hulladék, az másnak nem biztos hogy az. Másrészt meg nem kell megvárni, amíg több köbméter összegyűlik...
A republikánusok feloszlatták a klímaváltozással és energiaügyekkel foglalkozó bizottságot – írja csütörtöki cikkében a brit Guardian.Jim Sensenbrenner "klímaszkeptikus" republikánus politikus.Az amerikai képviselőház szerdai kongresszusa egyben egy korszak…..
Nem, nem világvége-film, csupán nyári hétvége a 2X3 (bár itt 4+3) sávos úton. A legtöbb nagyvárosban az élet leginkább a belvárosi főútvonalak mentén zajlik: az "örökzöld" Champs-Elysées-n kívül elég belegondolni a berlini KuDamm, a frankfurti Kaiserstrasse vagy…..
g.o.r.g.o. 2010.08.18 02:04:42
Az S.G-nek ígért 2 hétből 2 hónap lett, a hivatalos szerviz meg ezalatt nem nagyon csinált semmit. Végül egy félig elkészült javításért akarták elkérni a teljes árat, tehát összességében semmi nem teljesült abból, amit eredetileg vállaltak, az ügyfél viszont tehetetlen.…..
g.o.r.g.o. 2010.01.28 13:44:15
@Kerámia_53:
15-20 objektív?
biztos szegény emberek
van egy nagylátóm meg egy telém.
nem attól lesz valaki jó fotós, hogy van 15-20 objektíve, és megvan a legdrágább és legújabb felszerelése.
De aki szívből fotózik az tudja miről beszélek.
Lehet beszólni meg leszólni szabadon!