Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sharetitan

5 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
StockTitan Mi lesz Veled, OTP? 2010.03.18 18:41:00
OTP-részvény vélemény Termék típus: RészvényTermék neve: OTPPozíció felvétel oka: Ellenállás tesztelése Vételi ár: 6620 FtAjánlott stop limit:  6470 Ft Célár: 7200 FtEz bizony kitörés. Nem is akármilyen. Mire feleszméltünk, már 6800 felett jár az árfolyam.…..
Gyengülünk! Vagy Erősödünk? Persze ez nézőpont kérdése. Egyértelműen Euró gyengülést látunk a piacon folyamatosan. Azaz nem a forintunk lett hirtelen elképesztően erős és hozzánk menekítik a befektetők a pénzüket hanem az Euró értéktelenedik el. Ez is egy normális…..
StockTitan ABVT - Gap betöltés 2010.03.19 11:36:00
Egyik kedvencem a gapeket hagyó papírok mozgását lekereskedni. A piac ritkán hagy betöltetlen rést az árfolyamban.Most egy ilyen papírt találtam ahol igen nagy az esély, hogy nemcsak a rést töltjük be, de tovább is emelkedhetünk. Elég jó nyereség/veszteség aránnyal tudunk…..
Egy igen erős sávból tudott a héten kitörni a forint. Gyakorlatilag 2009 Június óta folyamatosan a 263 - 277 -es sávban mozogtunk az Euróval szemben. Már 3-4 hete erősödésben volt a forint, de kérdéses volt, hogy sikerül-e elhagyni a kialakított széleket. Mostanra viszont…..
Rendszeresen tőzsdén, deviza és árupiacon kereskedőként StockTitánok úgy gondoljuk, hogy az első és legfontosabb a megfelelő kockázatkezelés. A tőzsde kapcsán sok emberben a gazdagság, a hirtelen nagy pénz jut eszébe. Tapasztalatból és mások elmondásából tudjuk, hogy egy-két…..
A 2009 december eleje óta tartó zöldhasú erősödés tovább menetel. Egy enyhe korrekció volt 2010 Február 16-án ami akár a trend megfordulását is jelenthette volna. Az árfolyam azonban rögtön visszakorrigált és további Euró gyengülés/dollár erősödés zajlik a piacokon. Egyre…..