Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pumakölyök

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Ezernyi helyen elsütötték (a Hírszerző, a hvg.hu és a Vastagbőr jut így hirtelen az eszembe) Lázár János beszéde kapcsán a kocsmai politizálás talán legfőbb alapigazságát: a politikus nem dolgozik, politikusnak lenni nem munka. Ha a politikai…..
A nap izéje Kósa Lajos háborodik 2011.04.06 09:09:00
Azzal, hogy Gyurcsány Ferenc megjelent a romagyilkosságok keddi tárgyalásán, átlépte a Rubicont - jelentette ki Kósa Lajos. Szerinte botrányos volt Gyurcsány tette, aki ezzel "persona non gratává vált a magyar közéletben". A Fidesz ügyvezető alelnöke tehát…..
Pumakölyök 2011.04.06 17:51:46
- Minek megy az a fasz bíróságra, ha nem hívják? Nincs mit csinálni?! Elképzelem: "Hova menjünk ma? Állatkertbe, moziba... Nem, inkább a bíróságra, vagy egy fasza kis tárgyalás."
Szerepét tévesztett, levitézlett, jelentéktelen fontoskodó közröhej.
- Minek nyilatkozik róla a másik fasz?! Neki nem mindegy ki hova megy? Csak magát járatja le ha belekeveredik. Az elemzést hagyjuk az elemzőkre - lásd árfolyam. Megkérdezhetné hűbérurát vagy valami PR irodát mikor szabad nyilatkozni és miről. Szánalmas, mániákus, kispályás és dilettáns, nem különb az előzőnél.
- Egyáltalán miért számol be róla a média? Semmi más nem történik? Nekik aztán tényleg a kurva anyjukat már! Nem megmondták EGYÉRTELMŰEN mit szabad és mit nem?! Ha nem mutatják nem hír. Bebaszna, ha mindig az lenne a hír, hogy ki volt valahol néző magánemberként. Testi fenyítést annak, aki ezért pénzt vett fel. Szenzációhajhász paprikajancsik.
- Miért rakja ki ezt a zavaros bárgyúságot az index.hu?! Csak mert benne vannak a troll-hívószavak? Életfogytiglani RENDES munkát szabnék ki rájuk minimálbérért. A visszaeső felpumpált műhíreket gyártó firkászoknak még testi fenyítést is - természetesen.
- Miért irkál egymásnak ez a sok szerencsétlen troll, nincs mit csinálni? Jobb lesz tőle? Fizetnek érte? Testi fenyítést annak, aki ezért pénzt vett fel. Szerencsétlenek, inkább a pöcsükkel játszanának.
Nem munkaidőben írtam, és igen: mindenkinek egyenként a k. anyját! Barmok.
Gyászol a hazai táncdal színtér. Ma hajnalban, hosszú betegség után elhunyt Payer „Öcsi” András. Személyében a szakma nem csupán egy karizmatikus énekest, hanem egy meghatározó dalszerzőt és szövegírót is tisztelhetett. Nevéhez többek között olyan slágerek…..
Modorosblog Mi célból? Acélból! 2011.03.14 07:00:00
-Nyugalom, a hosszú élet ritka! -Nyelvében él a nemzet - de nyelvével még senki nem nemzett. -Egy a lényeg: ragadjon a bélyeg! -Mit néző? Nem vagy te intéző. -Mi az ott a kezedben? -Nagyító meg terítő. -Nem azt kérdeztem, kitől kaptad. -Hova mész?  -Laposelemért.…..
A magyar kisnyugdíjasok problémáit már senkinek nem kell bemutatni, ennek ellenére sokan talán elképzelni sem tudják, hogy miként lehet kijönni - ellátástól függően - napi egy-kétezer forintból. Az élelmiszerek folyamatosan drágulnak, a rezsi a fűtés miatt különösen…..
IrodalmiCentrifugA Szocioregény 4. 2011.02.04 07:00:00
Uhorski K. András bestiáriuma - A ragadozók titkai!  „Kultúránk minden érzékre kitalál valami művi ingert is, mint ahogy minden természeti elemre (hóra, jégre, szélre, a rohanó vízre stb.) valami sportágat (sízést, korcsolyázást, vitorlázást, vadvízi…..
A tavalyi évben meghirdetett verseny célja, hogy egy kizárólag online megmérettetés keretében megtaláljuk 2010 legjobb magyar webes szövegíróját. A versenyzők minden fordulóban új, a Vodafone által megadott kampánynak írtak reklámszövegeket, melyeket az Etarget rendszerén…..
17. § (1) A médiatartalom nem lehet alkalmas személyek, nemzetek, közösségek, nemzeti, etnikai, nyelvi és más kisebbségek vagy bármely többség, továbbá valamely egyház vagy vallási csoport elleni gyûlölet keltésére.  (2) A médiatartalom nem lehet alkalmas személyek,…..
Irigy vagyok a csehekre. Jobb a sörük, kisebb az államadósságuk és több szupermodelljük van, mint nekünk - bár ez utóbbi legalább már nem olyan egyértelmű. Luxusszállodában viszont biztosan jobbak. Igaz, nemcsak a budapesti hoteleknél, hanem az összes többinél is a világon,…..
Bizony, eljött ennek is az ideje. Az egyesületi karácsonyi ünnepségünkön megrendezett csapatbajnokságon elindulva, saját kor- és súlycsoportomban egyetlen ellenfelem akadt, de ő nagyon kemény dió volt, igazán izgalmas mérkőzést mehettem vele. A tanult stratégiát folyamatosan…..
Subba LOL: Kívánom a nemiségedet 2010.11.17 11:24:58
Pumakölyök 2010.11.17 15:41:16
@VRbagoly: Elolvastam a linket, jól szórakoztam. Tenksz.
Nekrológ A MÓKAMESTER - OLVASÓI 2010.09.01 07:30:00
Modor Tibi, Isten nyugosztalja, bloggertársunktól kaptuk ezt a posztot. Mondván, hogy a Modorosra ez túl morbid és túl beteg. Tibikém, és minden más blogger: küldjétek bátran hozzánk a túl morbid és túl beteg posztokat. Mi csak kétféle posztot különböztetünk meg: jót és…..
Pumakölyök 2010.09.01 12:34:01
@Hepciás: Haveroméknál volt egy buli uszkve 20 éve, ahol valaki beleszart a centrifugába. Több nem derült ki soha. Ezt a "hátha valakit érdekel" rovatba szántam, csak nem találtam.
Apukám kétszeres világbajnok lett! Ezt nyilvánvalóan nekem köszönheti, hiszen ha én nem lettem volna ott, ki szurkolt volna olyan kitartóan és vehemensen?... Ez volt az első olyan nagyobb versenye, ahova elkísérhettük, és nem is okozott csalódást. Kétszer felállt a dobogó…..
"Oszlassunk el egy tévhitet! Az állam méretének, a közszolgálati béreknek a csökkentése nem a minisztériumi, önkormányzati 'léhűtők' ügye. Hanem a tanároké, orvosoké, rendőröké stb. A fűnyíró itt nem megy." Vendégszerzőnk, Holtzer Péter írása A…..
Pumakölyök 2010.06.10 16:46:44
Nem teljesen vág a témába, de néhány hozzászóláshoz passzol:

1. Elég jó voltam matekból és versenyekre mindig mentem. 4. szakközépbe jártam, mikor szaktanárunk nem szólt az OKTV-ről. Később azt mondta, hogy "úgysem jutottatok volna be a második fordulóba, nekem meg feleslegesen kellett volna javítanom." Egy hasonló képességű barátom mégiscsak bejutott az országos első tízbe, aztán programozó matematikus lett, majd a Nokiánál dolgozott Finnországban...

2. Van olyan középiskola a 2. kerületben, amely gazdálkodásához nem járul hozzá az önkormányzat. Sőt meg van határozva, hogy évente mennyit kell perkálni az önkormányzat felé, hiszen rendezvényekre kiadják a termeket. Továbbá hasznos információ az is, hogy az önkormányzó 'urak' maguk is bérlik a tornatermet, mert szeretnek ám focizni. (Pontosabban maguk, azaz az adófizetők bérlik :-).) Persze nem nagy üzlet 1 órára behívni egy portást, így esetenként 4,5 órára adják ki a termet (késő éjszaka). Gondolom ez a költség az önkormányzat gazdálkodását jelentősen sújthatja, hiszen az iskola által fizetendő díjat folyamatosan emelik. A bevételt persze el... focizzák... és ez így megy tovább...

3. A telkek beépíthetőségét és a tényleges megvalósulás közötti különbséget könnyen lehet ám ellenőrizni (ugyancsak 2. ker.). Erre is felhívta általam nagyra becsült panaszos az általam nagyra nem becsült hivatal figyelmét, amikor melléépítkeztek. Mondták: nem jól látja, nincs is annyi %, csak a fele.
 Remélem, nem sokan látták hétfőn az ELMŰ „fizetett hirdetését” a Hír TV-n, aminek a címe: Panaszkönyv. A műsor állítólag fogyasztóvédelemmel foglalkozik. Ennek ellenére ott volt egy előre megírt forgatókönyv szerinti riport a "sötét" oldaltól:…..