Regisztráció Blogot indítok
Adatok
wasawski

0 bejegyzést írt és 29 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
E napokban a gyerekeink csinálják a politikát. És hát lássuk be: jobbak, mint mi. Ebben is. Nagyon szégyellném magamat azok helyében, akik törvénysértéseket emlegetnek, meg arra tesznek körülményeskedő utalásokat, vajh melyik párt kottájából játszanak a napok óta…..
sorok között A béke másik arca 2012.12.11 18:28:00
Az Európai Tanács, az Európai Bizottság és az Európai Parlament elnöke vette át hétfőn Oslóban az EU nevében a 2012-es Nobel-békedíjat. A legtöbb uniós tagállam vezetője is részt vett az eseményen. - A három európai "tenor" vette át a Nobel-békedíjat - Kitekintő A…..
Ferenc az utolsó állólámpát hozta el az országunkból távozó barkácsüzletlánc végkiárusítási akcióján. Bár a soroksári üzletükben azt mondták, a lámpához kapni tartalék üvegbúrát a forgalmazónál, kiderült, hogy egyáltalán nem forgalmazza más ezt a lámpát az…..
Hatósági eljárás indul a Szimpla kert ellen "tiltott, közösség ellenes magatartás elkövetése miatt". A szórakozóhely azzal vétett a közösség ellen, hogy " a nevezett a szórakozóhely előtt engedély nélkül kihelyezett kerékpártároló létesítettek, parkolóhely…..
wasawski 2012.11.13 16:38:57
@xtlight: Az a baj, hogy hiába a te házad előtt van a terület, attól az még közterület, és ahhoz hogy használd, közterület foglalási engedélyt kell kérned x Ft-ért.
Mi is javában nézzük az Olimpiát, ezért nézzétek el nekünk, hogy a blogra nem fordítunk annyi időt, mint az utóbbi hetekben. Természetesen, Hajrá magyarok! Gratulálunk minden magyar sportolónak, akik részvételükkel és eredményeikkel öregbítik Magyarország hírét, és…..
wasawski 2012.08.04 12:12:24
Modorosblog Légyurak 2012.07.12 15:45:00
Bioszféránkat rengeteg formájú, fajtájú, szokású, viselkedésű lénnyel osztjuk meg. Bár egyes, kirívóan szélsőséges emberi nézőpontokat leszámítva valamennyien egyetértünk abban, hogy a teremtés csúcsán legértékesebb fajként az ember áll, ez a tény egyáltalán nem…..
wasawski 2012.07.12 17:46:28
Sajátos megoldását javasolja az eurozóna válságának a Bloomberg cikke. Szerzője szerint akik az eladósodott Görögország, Portugália és ki tudja, még melyik déli állam kilépését, kizárását szorgalmazzák, azok egyszerűen fordítva ülnek a lovon. Görögország…..
wasawski 2012.06.14 21:48:38
@Pan Modry: Én azt nem értem, hogy akik csak gazdasági irányból nézik ezt az európai kormányt, azok miért nem néznek kicsit "lejjebb"... Európa egyik része annyira utálja a másik részét, hogy soha sem fog működni normálisan még az EU sem, nem hogy az európai kormány. Ja és akárki kerülne a vezetésbe, az rabszolgáknak tekintené a többi népet... Ja és amíg vannak országok, akiknek a gazdaságát leépítik, hogy a gazdag "nyugat" gazdasági érdeke ne sérüljön, akkor mit várnak? Szárnyalást? Ez az egész undorító, köpönyeg forgatás!
A Hollywood Reporter bevállalós easter eggként ünnepelte, hogy a Trónok harca első évadának 10. részében a főszereplőket előszeretettel lenyakazó Joffrey király karóba húzott fejgyűjteményében a hajmetálos George W. Bush is ott volt Mordane septa mellett: Bár a Bush-fejen az…..
wasawski 2012.06.14 14:25:42
@Sigismundus: Aki nem érti az amerikaiak hazafiságát, az ezt sem értheti.

A hozzászólások pedig tipikus magyar mentalitásban születtek... Bush-hoz azért nem úgy álltak az emberek, mint az Orbán-Gyurcsány pároshoz.
  Poznanban, a horvát – ír meccs előtt, alatt és után két horvát szurkolónő közterületen gusztustalankodott. A nyílt utcán, majd a stadionban is csöcst villantott a korábbi kormánypárt, a kereszténydemokrata HDZ (Hrvatska Demokratska Zajednica - Horvát Demokratikus…..
    Ez egy magyar siker, olasz módra. A külföldön is jócskán elismert Tombor Zoltán fotózta az olasz Grazia magazin fürdőruhás divatanyagát. A retró beütésű "Bordo Piscina" című anyag modellje, az angol Louise Donegan volt, aki Hermès, La Perla,…..
wasawski 2012.05.31 21:02:56
Negy eve holyagrak felfedezve, sitty-sutty kidobva minden alkatresz, zacsi a hasra, a sztóma kisse szarul megcsinalva, de muködik. Mindenki boldog, a leletek kivaloak, semmi kemo hajra es hurra optimizmus.   Ket eve egy kontrollvizsgalatnal a vizsgalo orvos jelzi, hogy a majon lat valami…..
Jöjjön ismét egy kis hazai luxus. Asztali dísztárgy és mini széf egyben közel másfél millió forintért, ráadásul a Gordyus - a név ellenére magyar vállalkozásról van szó - által három hónap alatt gyártott cryptex jól is néz ki. A gyűjtőknek készült Herend for…..
wasawski 2012.05.23 22:39:23
@Kelly és a szexi dög: :), nekem is nagyon tetszik!
KezemFogva Dühös vagyok! 2012.05.18 07:02:00
Andris egyszer csak mindent földhöz csapott és elviharzott. Döbbentem álltam mellette, mégis milyen viselkedés ez! Az én okos nagyfiam ilyet szinte sosem csinál, ráadásul nyilvánosan, egy rendezvényen, több száz ember előtt? Mi történt? Mi ez a 3 éves kislányokat meghazudtoló…..
Traubisoda! Mi más lehetne, mint a természet ajándéka?! És most ne csak a hidegben duzzadó mellbimbókra tessenek gondolni...ejnye! Bár nem tudom, hogy van-e ember, aki ha ránéz erre a plakátra, annak rögtön nem szúr szemet a póló dombor mintázata. Hiába, no, ebben a korban még az…..
A Jobbik stratégiai együttműködésre készül Tibettel, de ezen kívül is több új elem jelenik majd meg a radikális párt politikájában a következő hetekben. A tibeti vallási vezetőt és a Jobbik elnökét a HírCsárda egyik olvasóriportere kapta lencsevégre egy McDonald's-ban,…..
Bizony, ilyen is van Amerikában, sőt. Jennifer Love Hewitt, akit eddig szellemekkel láttunk suttogni, illetve vizes, fehér pólóban nagyokat sikoltani másodosztályú horrorfilmekben, most a Lifetime nevű női adónak forgat egy The Client List (A kuncsaftlista) című sorozatot. Egy olyan…..
ANNENN Kapucnis hátizsák 2012.04.06 19:59:00
Nemrégiben ejtettem szót hátizsákokról, hát jöjjön ma még egy példány kicsit más kivitelben mint megszokott. Ezt a pédányt Hussein Chalayan tervezte a Puma számára, melynek különlegessége, hogy "beépített" kapucnival is rendelkezik, ami amúgy azt hiszem jól…..
Mostanra jól megutáltuk a hiteleket, vagy azért, mert rosszul jártunk velük, vagy azért, mert nem kapjuk meg akkor, amikor kellene, vagy azért, mert rá kellett döbbennünk, hogy nem értünk hozzá. Közülük is az egyik leggyűlöltebb kategória a hitelkártya: magas a THM, és ha az…..
 (A cikk eredetileg a Népszabadságban jelent meg.) Az elmúlt néhány évben a cigányság helyzete vált hazánk legégetőbb társadalmi problémájává. Ez a helyzet nem egyik pillanatról a másikra keletkezett. A magyar társadalom évtizedes lejtmenete azonban, amit…..
wasawski 2012.01.18 11:45:25
Ennél a mondatánál még reménykedtem: "A kétféle tapasztalatot nem érdemes hasonlítgatni sem; nem vitatható, hogy nemcsak a nyomorgó és gyakran megalázott cigányoknak, hanem azoknak az élete is együttérzésre méltó, akik romák által elkövetett atrocitásoknak vannak kitéve." Aztán jött a mondat, amivel beállt azon liberálisok sorába, akik ugyan ezt hajtogatják. "Ám vegyük észre; ahogy az az egyenlőtlen viszonyokban lenni szokott, a kisebbségben élő cigányságot az előítéletek sokkal súlyosabban érintik, mint a többségi társadalmat." Szerintem az, hogy öreg néniket és fiatal lányokat ölnek meg és erőszakolnak meg, sokkal súlyosabb, mint hogy ők szegénységben élnek! Amúgy meg nem tudom, hogy akarnak itt bármiféle változást, amíg nem lehet néven nevezni a gyereket. Ennyi!

"A nem cigányokhoz képest a cigány fiataloknak csak töredéke jut el az egyetemekre. Pedig ugyanannyi közöttük a tehetségesek aránya." Ezt honnan tudják? Van ilyen felmérés? Nem lehet, mert önök is mondták: "Mivel nálunk nincs lehetőség a személy etnikai adatainak nyilvántartására (illetve csak személyes hozzájárulása esetén), nehéz megmondanunk, egy intézkedés szempontjából kit tekintünk romának." Amúgy még egy apró megjegyzés. A felsőoktatási felvételin plusz pontot jelent, ha valaki cigány... Sok pozitív diszkrimináció van érvényben a cigányok javára, csak utána kell nézni. Pl. több városban is építettek lakásokat, házakat a cigányoknak, akik pár százezer forintért megvehették ezeket, illetve levonogatták a segélyekből. Később ezeket a házakat szinte lebontották a cigányok és eladtak belőle mindent ami mozdítható volt, még azt is ami nem. Ingyen földet kaptak, hogy termelhessenek rajta, ingyen vetőmaggal. A magot eladták, a földhöz nem nyúltak. Nagyon sok lehetőséget kaptak már, de igen kevesen éltek a lehetőséggel!
Amerikát is említik, akik szintén nem tudnak mit kezdeni az ő problémájukkal. Persze, tudom, ott is a rasszisták.
Nyugaton probléma a bevándorlók. Ezek általában innen keletről, Afrikából, még keletebbről bevándorló kisebbségek. Biztos a Szent nyugat is rasszista. Mindenki rasszista!
Nem értem, hogy akik nem érzik valahol jól magukat, mert diszkrimináció éri őket, akkor mért Kanadába akarnak menni, miért nem Indiába, ahol legalább a "bőrszínük" miatt nem diszkriminálnák őket? Én személy szerint, ha ilyen helyzetbe lennék, akkor biztos így cselekednék. Azokat a fehéreket sem értem, akik Afrikában élnek, utána meg panaszkodnak, hogy veszélyben vannak! Mit keresnek ott? Oké, turizmus, az rendben van! De miért akarnak ott élni, ahol semmi keresni valójuk és távol vannak hazájuktól? Ők ott csak vendégek! Fogadják el az ottani feltételeket! Ennyi!
Még meg sem száradt az államfői tinta az új felsőoktatási törvényen, máris napvilágot láttak a jövő évi felvételi keretszámok. A felvételizőknek így is csak néhány hetük maradt arra, hogy az új felvételi lehetőségekkel megismerkedjenek, és amennyire lehetséges,…..
 Ismét egy magyar márka, amire bszkék lehetünk. Világszerte ismertek a kézzel készített Koronya cipők. A céget Mrsan Marcell alapította és ő is vezeti. Családja hat generációra visszamenően foglakozik bőrrel, ő pedig már szinte művészi szintre emelte a cipőkészítés…..
wasawski 2011.11.16 12:17:27
Tenka Gammelgaard, dán képzőművész műterméről az Elle Decoration UK októberi számában jelent meg néhány kép, melyet most nagyvonalúan kölcsönveszünk, mert jó. A fekete-fehér stúdióban elsőre inkább lakni szeretnék, mint dolgozni, de ez nyilván a művészi marketing szerves…..