Regisztráció Blogot indítok
Adatok
békarépa

0 bejegyzést írt és 41 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
w Elnöki pornó 2011.01.03 06:45:00
A köztársasági elnöknek, komolyabb jogosítványok híján, egy feladata van tulajdonképpen: hogy legyen rendes ember. Tudjon viselkedni, látsszon tisztességesnek, és ha van is pártkötődése, legalább úriemberségből ne mutogassa úton-útfélen.   Igazán nem kérnek tőle sokat.…..
w Tisztelt ING csoport! 2010.12.01 07:09:00
Évtizedes kapcsolatunk során sosem kételkedtem abban, hogy megtakarításaim az Önök nyugdíjpénztárában biztonságban vannak. Biztos voltam benne, hogy ha netalán betéved valamelyik fiókjukba holmi ittas paraszt a gereblyével handabandázni, a pénzem attól még nincs veszélyben, és…..
békarépa 2010.12.01 11:07:42
@Tóta W. Árpád:

Tisztelt Árpád.

Engem kötelezően léptettek be a mnyp-ba, választásom nem volt. Jól jártak velem, a reál hozamom 1 % alatti 10 év alatt.

Emellett magam is tőzsdézek, a 10 éves járulék összegénél kevesebbet vittem bele, 2 éve több a nyereségem, mintha lekötöttem volna fix időre bármelyik banknál.

Aki a pénztárakat és a bankokat védi, az szerintem csak a legális uzsorát kívánja fenntartani - az emberek kárára.

u.i.: olvasd el 4 évvel ezelőtti írásaidat. és szégyelld magad.
Aktivista Rock'n'Pol Elegem van 2010.11.04 10:00:00
"Ha a fidesz szerint rendben van hogy komolyan vehetetlen alakok irányítják az országot, én sem fogom komolyan venni őket. Ha szerintük helyénvaló, hogy pártirányítással bábintézményeket üzemeltetnek, ezekre én is pártszervezetként fogok tekinteni. Ha szerintük az új…..
Novák Előd belecsúszott egy parasztlengőbe… Szerintem nem először verik meg, aki ismeri, vagy találkozott már vele, jogosan vélheti, hogy ő volt az a loser a suliban, akit megköpőcsöveztek, elvették az uzsiját és focipályán nekiállt okoskodni, majd jól felrúgták.…..
Nagy a jólét. A költségcsökkentés jegyében jó pár közalkalmazottat kaszált el az újdonsült Fidesz-kormány. De a részmunkaidős foglalkoztatás jegyében új munkahelyet is teremt, a reméljük nem csak haveroknak szóló költségtakarékos kormányzati meló neve: birtokpolitikai…..
békarépa 2010.07.26 16:58:08
@vakvarju:

tisztelt vakvarju. a hozzászólása tartalmi részével lényegében egyet értek. viszont - VISZONT - azt hiszem nem sokunk élt a 30-40-es években. aki ilyenekkel riogat - akár melyik oldalról - felőlem el mehet a fenébe. párttól- etnikumtól- vallástól függetlenül. rettegni egy társadalmi csoportban lehet bármitől. vagy igaz, vagy nem. aki azonban elkezd félelmet kelteni...hát az is vagy igaz, vagy nem

döntsön mindeni a saját élményei szerint
békarépa 2010.07.26 17:10:16
@vakvarju:

1. a kormányprogram fetisizálása - megnézhetjük z elmúlt 20 évet - bolsevista trükk. ha nincs : szörnyűség. ha van: hülyeség. aztán eltelik két hónap, és ami volt, azt un. baloldal "magáévá teszi". ld. még 2007.-2008. adócsökkentés feri véleménye szerint - amit persze soha meg nem csinált, viszont mind ezt, mind ennek ellentétét bármikor megmagyarázzák.

2. aki máshogy gondolkodik: 30-as évek beli mucsai. hát persze, más nem létezik a világon

3. ezért fog megpusztulni a mai "élcsapat" én vagyok a buta, hogy írogatok ilyen vörösöknek...soha visz.lát
Lassan ott tartunk, hogy a Nemzeti Együttműködés Kormánya mint olyan nem nyújt be törvényjavaslatokat a Parlamentnek. Mintha a kormányzás összetett feladatának egy jelentős részét egészen egyszerűen lepasszolták volna a Fidesz-frakciónak.Mielőtt többen hőbörögni kezdenének,…..
Proszektúra Nincs elég kordon 2010.07.09 14:28:00
Az index Népszabadságra hívatkozó tájékoztatása szerint az idei melegfelvonulás a rendőrség kérésére jóval rövidebb útvonalon halad majd az Andrássy úton. A Budapest Pride résztvevői csak a Hősök terétől az Oktogonig vonulnak, onnan pedig visszafordulnak. Mert nincs elég…..
Tort ül a hülyeség az országban. És mindezt még az Alkotmányba is foglalják. A zember már nem is tudja, hogy röhögjön vagy sírjon az egészen.Az elmúlt két nap őrülete - a kormányszóvivő hazudozása, a blog-helyreigazításos agymenés és a Nemzeti Együttmködés Rendszeréről…..
Gulyásdemokrácia Mondd, hogy vicc 2010.07.03 08:55:45
Hát ilyen egyszerűen nincs. Komolyan a nem hiszem el kategória. Nincs mit mondani, én földig meghajlok a kormány előtt: Torgyán óta nem volt semmi a politikában, ami úgy igazán meg tudott volna lepni. Sem az első Orbán-kormány brutális öntömjénezése, sem Medgyessy balhéi, sem a…..
  A demokrácia és a diktatúra között az a különbség, hogy előbbiben felírhatod a falakra: „Szabadság”, utóbbiban fel KELL írnod. Gondolom, egyetlen épelméjű embernek sem kell magyarázni, hogy mi az a „leheletnyi” differencia aközött, hogy…..
békarépa 2010.07.03 15:46:27
@Báttya:

azt hiszem, te a cimborám vagy
békarépa 2010.07.03 15:51:57
@egyenlítő:

egy társadalmi csoportot azonosítani annak agresszív kisebbségével, hár az nagyon nem toleráns. ugye szerinted sincs cigánybűnözés?
békarépa 2010.07.03 15:56:14
@SzaGyu: érdekes képzelgéseid vannak, szerintem orvosi eset

@kakaósbögre: ha az előző 8 évre szavaztál, hát az sem dicsőség, sőt....
Sárdobáló A civilek esélye 2010.06.20 07:00:00
Magyarországon az állam kivonult a legszegényebb társadalmi csoportok életéből. Ahol sok a roma és a szegény, ott alig működik az iskola, a roma gyerekek jelentős része szegregált osztályokba jár. Ezekben az osztályokban rosszabbul képzettek a pedagógusok, mint a nem roma…..
békarépa 2010.06.20 17:07:49
@calam:
néhány tanács:

utazz le szabolcsba, ismerkedj meg velük, én ismerek nem egy- két cigányt, és a gondjaikat is - az illatos úti telep mellett is laktam régebben - és naponta találkozom velük ma is - gondolom te legfeljebb olvastál róluk, meg elméleti szinten foglalkozol a kérdéskörrel, ez roppant hiteles

tanulmányozd a cigányokat támogató állami/ önkormányzati segélyrendszert - a magyarországi cigányokért közalapítvány évi több milliárdot oszt szét- a mi adónkból a semmire - és ez csak egy momentum

(jászsági gyöngyszem: amikor beköltöztek a város mellé a cigányok - 2009. év - a családfő+ csapata közölte a polgármesterrel: vagy segélyt fizet, vagy végiglopják a becsületes emberek házait - segélyt kaptak

ld. még: 9-12 éves cigánylányok köztudott adfás- vételét a családok között

ld.még: állandó gádzsizás - ezek mi lennénk - valamint késes- szamuráj kardos pózolások közösségi lapokon "megyek magyart ölni" felirattal

ezzel mit kezdenél - mert az írásod ilyesmiről nem szól
békarépa 2010.06.20 22:31:18
@calam:

bár nem értek veled mindenben egyet, szvsz az lenne az igazi áttörés, ha a zemberek megértenék, hogy az igazi különbséget nem a "zöld/kék/piros" bőrszín vagy vallás jelenti. az igazi választóvonal a becsületes-tiszetességes/bűnöző becstelen emberek között van.
békarépa 2010.06.20 22:45:14
@Húsleves:

no, meccsnek is vége, jó éjszakát neked, és mindenkinek, véleményétől függetlenül
w Észre tért hű Felvidékünk 2010.06.13 06:32:00
Szlovákia választott, és tanulságos, ahogy. Azért is, mert élnek ott magyarok, és mert a szomszédaink arra vannak, hogy megnézhessük, mit lehet másképp csinálni és gondolni nagyjából ugyanezzel az emberanyaggal, hasonló éghajlattal és geopolitikai helyzettel. Kiesett, nagyot…..
Megszakad a szív: a kettős mérce lovagjai húsz év után elbúcsúznak. A Magyar Hírlapban George Lucas kirúgott asszisztense írja a címeket, vagy ezek tényleg fantasynek látják a magyar belpolitikát ork hordákkal, nazgulokkal, meg hős hobbitokkal. Ja, egyébként a szocikról van…..
w Mágneslady 2010.01.27 06:50:00
A kampány nem a lovagiasság ideje. Konzervatív, liberális, sőt szocialista férfiak is örömmel tréfálkoznak Dávid Ibolya rovására, mintha sose nevelték volna őket illemre. Gúnykacajjal és durva beszólásokkal kísérik egy hölgy élethalálharcát, ahelyett, hogy azon…..
békarépa 2010.01.28 18:27:10
@Tóta W. Árpád: tévedsz. te már régóta az egyik csapat mögött állsz. éppen azt reklámozod, amit éppen annak az érdeke megkíván. természetesen igazi bölcsész mentalitással: logikusnak tűnő, de - különösen a tekintetben, akit v amit kritizálsz - tárgyi alapokat mellőző óriási elméletek gyártásával, amiknek semmi haszna.