Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szovegdoboz

33 bejegyzést írt és 28 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azt hiszem, mindenkinek, aki autót vezet, ismerős probléma a cipője sarkának sérülése, folyamatos elkoszolódása, kopása, amit a pedálozás során szerez. A megoldásra már számtalan próbálkozás született, de eddig én nem találkoztam olyannal, ami egyszerre lett volna esztétikus és praktikus. Ennek…..
Szövegdoboz Egy nap büszkeség 2019.03.20 15:45:53
Azért amikor az index.hu kiemel egy cikket, amit én írtam, az még mindig baromi jó érzés! :D Az interjút, amivel ide kerültem, elolvashatjátok  a Scylla Oktatás blogján. ..
Szövegdoboz Hozd magad helyzetbe! 2019.03.04 15:03:22
Ahogy az előző bejegyzésben megígértem, most egy kicsit foglalkozzunk azzal, hogy egy hosszabb-rövidebb kihagyás után, miképpen tudsz visszatérni az aktív munkavállalók világába. A munkából való kiesésnek számtalan oka lehet, ezek közül csak egy az anyaság. Előfordulhat, hogy valaki egyéb…..
Az elmúlt években, nem a szakma, hanem az anyaság töltötte ki a mindennapjaim. Sajnos nem volt időm blogolni, pedig sokszor eszembe jutott egy-egy jó téma, vagy láttam egy megtárgyalásra érdemes hirdetést. Annak ellenére, hogy a hagyományos értelemben véve nem dolgoztam az elmúlt években, nem…..
Szövegdoboz Beszélni mindenáron? 2013.08.12 15:01:49
Az elmúlt hónapokban sokat olvashattunk a menekülttáborról, amelyet nemrég nyitottak meg Vámosszabadin. A konkrét ügyben nem szeretnék állást foglalni; egyrészt mivel egyelőre nincs személyes tapasztalatom az ügyben, másrészt pedig azért, mert ezt sokan, sok fórumon megtették…..
Az elmúlt napokban a MÁV-os kalauzok akciója tartotta lázban a közösségi média felhasználóit. Röviden arról szólt a hír, hogy három férfi kalauz szoknyában ment dolgozni, mivel a nyári hőség ellenére nem engedélyezik számukra a rövidnadrág viselését. Az esettel…..
Sőt! Csak akkor igazán! Ezek pedig a lovak! No, de fordítsuk komolyabbra! :) Sok KKV, ha megcsappannak a bevételi forrásai, azonnal „behúzza a féket” és igyekszik költséget megtakarítani. Ezzel alapvetően nincs is baj, hiszen ésszerű lépés. A hibát többnyire (még mindig)…..
  PRoska szerepében: Nagy Kriszta (PR és öngyújtókölcsönzés) Sanyi szerepében: Szabó Éva/evu (Rajz és elmeállapot) Bandi, a vesszőcske szerepében: Tímár András (Menedzser és bitumennél folyékonyabb halmazállapotú italok hozatala alkotói válság idején /és…..
 ..
szovegdoboz 2011.05.06 21:27:16
@Dödi: eFF, mint Feri, Jé, mint Jani, Bé, mint Balázs-szerintem :)
A Reklámhét megújult honlappal várja a marketing és a reklámok szerelmeseit, művelőit. Meg kell mondanom, a tavalyihoz képest sokkal jobb a dizájn, látszik rajta, hogy idén többet gondolkodtak rajta. Nekem tetszik!Jópofa ez a "sulis-fíling" a maszatosan letörölt táblára…..
szovegdoboz 2011.04.15 12:19:37
@ndu: Igen, ma már megjelenik. FB-on is kiírták, hogy így meg lehet találni. De tegnap ez még nem volt így. Örülök, hogy változott valami.
Szövegdoboz Sokk-marketing (?) 2011.02.25 20:47:00
Sokszor találkoztunk már olyan hirdetésekkel, reklámokkal, amelyekben valamilyen testi, vagy szellemi fogyatékossággal élő emberek szerepelnek. Az ilyen eszközökkel élő hirdetések fő célja, hogy egyfajta sokkhatást idézzenek elő a nézőben, és elérjék azt, hogy elkezdjük…..
Szövegdoboz Mea Culpa 2011.02.24 17:09:00
Igen, elkövettem a blogger életének legnagyobb és egyben legjellemzőbb hibáját: hibernáltam a blogot. Jó pár hónapja nem írtam már, aminek okait most nem sorolom fel, igyekeztem viszont olyan témát választani a visszatéréshez, ami talán érdekelheti meglévő és reményeim…..
Nos igen, voltam olyan elvetemült, hogy rá mertem kattintani a következő reklámfilmre és figyelmesen végig is néztem.Jöjjön a második felvonás djuice myLife - van döntésed Bíró Balázs djuice igazgató kedves kis monológja után rögtön jön a tudományos kutatómunka első…..
Akik személyesen, vagy virtuálisan ismernek tudják rólam, hogy nagyon ritkán kapcsolom be a tévét. Ma a szakmai kíváncsiságtól vezérelve meg akartam tenni, hogy megnézzem a legújabb djuice reklámot, amit több csatornán azonos időpontban mutattak be, de sajnos elfelejtettem. A…..
Szövegdoboz PR az egész világ 2010.08.27 18:40:00
Akár tetszik, akár nem, akár tanultuk, akár nem, bizony mindannyian PR-osok vagyunk.Ha te még ráadásul cégvezető is vagy, akkor nem csodálkoznék, ha ettől a mondatomtól a hideg futkos a hátadon. Mielőtt rámförmednél, hogy Marika néni, aki péntekenként jár takarítani az…..
Aki most erre a címre rákattintott, az nagy valószínűséggel tudja, hogy mi a konkrét téma.Aki nem, az a továbbolvasás előtt informálódjon kicsit innen :) www.sanyiabagoly.blog.huSokunk kedvence Sanyi a bagoly, aki szinte észrevétlenül vált mindennapjaink szerves részévé, aki…..
Szövegdoboz Reklám mindenáron? 2010.07.13 00:18:00
Reklámozni márpedig kell!És mi is lehetne megfelelőbb esemény ehhez, mint egy futball világbajnokság. Habár kis hazánk válogatott és klubcsapatai mostanában nem értek el címlapsztoris eredményeket ebben a sportágban, mégis sok rajongója van a focinak. Rengetegen nézték végig a…..
szovegdoboz 2010.07.13 14:37:58
@Creality: Ezzel most mire is célzol...? Na jó, le ne írd!!! :-)
Vérzik a szívem, amikor valaki kitalál valami remek, egyedülálló, hiánypótló szolgáltatást. Nem, nem azért, mert nem nekem jutott eszembe. Azért mert sajnálom, amikor a jó ötletekhez, kiválóan felépített stratégiák vesznek kárba egyetlen hiba miatt.Sokszor beszélünk a…..
Feltűnt nekem, hogy mostanában nagyon divatos lett szakértősködni. A világon minden területnek vannak már szakértői.De:Ki dönti el valakiről, hogy ő egy bizonyos téma szakértője?Ki az, aki a szakértőknél is szakértőbb, aki határozhat ebben a kérdésben? Hol lehet…..
Nebben előző bejegyzése az egyediségről gondolkodásra sarkallt.  Előfordult már, hogy valakinek az írására itt reflektáltam, de talán különös, hogy egy ugyanezen a fórumon megjelent másik cikket citálok ide. Teszem ezt, mert mintegy ugródeszkaként továbbgondoltam az…..