Regisztráció Blogot indítok
Adatok
solomon

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba Rosszfiú 2010.11.18 15:54:00
A Blikk információja szerint bevitték ma a XIII. kerületi rendőrségre Damu Rolandot, miután volt barátnője feljelentést tett ellene. A rendőrség tájékoztatása szerint a Damu tegnap az angyalföldi lakására felment a volt barátnőjével, majd ott feltehetően több alkalommal…..
Hogy mennyit változik a közízlés azt mi sem bizonyítja jobban, mint egy korai Sabrina videóklip, és bármi mostanából. Hová tűnt az a bájos bujaság? Megszűnt létezni ez a fogalom a túlfűtött erotikával együtt. Nem elég, hogy igazából nincs is csöcs, de ha van akkor meg…..
Orbán Viktor családi idillje! Én egy nyíltan magát baloldalinak valló cigány vagyok, Boxos blogtársam meg jobbos, de nincs ebből semmi baj, mind a hárman Cigány Szamurájjal együtt a cigányok egy - egy részét képviseljük. De ettől még cigányok maradunk. Mindenki oda van…..
solomon 2010.02.08 20:37:12
Cigány fasz kell Liptainak, és a Gádzsóknak cigány pina!   A cigányok sokkal jobban tudnak szeretkezni , baszni mint a Gádzsók. Még Liptai Claudia is lecserélte az Ogrét  cigányra!   A Gádzsó Parasztok meg régóta cigány, félcigány nőkre verik ki, Horváth Éva,…..