Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ttttúúróóó Kkiiitttyyyy yyyyy....y.yyy.yyy......yy

0 bejegyzést írt és 59 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Facebook alapítójának, Mark Zuckerbergnek a szupergeek státuszát David Fincher filmje, a Közösségi háló popkulturális ikonra változtatta, így a fickó fizimiskáját leutánzó figura sem késhetett soká. Ez a Zuckerberg 18 centi magas lesz, és nem kell millió, sőt sokmilliárd…..
Ttttúúróóó Kkiiitttyyyy yyyyy....y.yyy.yyy......yy 2011.03.11 10:31:25
Immár 10 hónapja az SZDSZ nélkül tengetjük napjainkat, érdemes számba venni azokat a pontokat, miért is jó ez nekünk, és miért nem sajnáljuk egyáltalán, hogy a történelem egy olyan helyére kerültek, ami igazán méltó hozzájuk. 1., A rendszerváltás elárulása. A 80-as évek…..
Pécs, útlevél nélkül Amikor csütörtökön este Budapestről Pécsre autóztam, nem lehettem bizonyos abban, hogy útlevél nélkül, vagy legalábbis pécsiségem hitelt érdemlő bizonyítása nélkül beléphetek majd Pécs területére.Nem vicc ez, aznap az Index rendesen "leszólta" az Európa Kulturális Fővárosa…..
Varánusz A diadal íve 2011.02.24 11:14:22
Hetek óta tart az álságos élcelődés a luxus Fideszről.  Lézerblokkolós Audi Hódmezővásárhelyen, kifizetett életbiztosítás Salgótarjánban, faszbúkot megszégyenítő kapcsolati háló Zuglóban, keresetének nagyságára ráébredő Szijjártó Péter vannak porondon, pedig…..
Már régen az újságárusoknál volt a bulvárlap, amikor Észak-Korea hajnali hét körül ágyúval kezdte el lőni a Jonpjong-sziget. Az egyes források szerint már négy halálos áldozatot követelő akcióból reméljük, nem lesz világháború, de a Borsra most már mindenképp más…..
Justin Bieber, a 16 éves kanadai tinibálvány lett az év előadója az American Music Awards díjátadó gáláján, amit vasárnap este tartottak a Los Angeles-i Nokia Színházban. A rajongók szavazatai alapján ő lett legjobb férfi pop/rock énekes, a My World 2.0 című lemezével pedig a…..
Ttttúúróóó Kkiiitttyyyy yyyyy....y.yyy.yyy......yy 2010.11.22 15:03:58
Olvastam minap a Totalcaron ezt a szerencsétlenül járt tojásdobáló fiatalembert, és elgondolkodtam rajta, hogy elnézve a hazai állapotokat, nem vagyunk messze ilyen esetek hazai bekövetkeztétől. Családi gondokkal, munkahelyi stresszel terhelt, végletekig a kapitalizmus által…..
Az eddigi értesülésekben nem bedobott vezetőt neveznek ki a héten a Magyar Rádió élére. Biztosan azt tudni, hogy újonc lesz, és gyorsan leszámol az MR2 eddigi koncepciójával.Ahogy jeleztük is pénteken, hogy ingatag az infónk, úgy az Antagonhoz azóta eljutottak is azt támasztják…..
Pénteken este a Tv2 nagy levegőt vett, és megpróbálja mégiscsak sikerre vinni a Megasztárt. Hétköznap este a Barátok közttel száll szembe, majd a Helyszínelőket kell legyőznie, a nézettségi verseny részeredményét szombaton délelőtt már tudni lehet majd, de teljes, átfogó…..
(Köz)szempont Otthon szül. És? 2010.10.11 23:39:00
Nincs annál szebb, mint amikor egy új élet jön a világra. Ez eddig rendben van. Az ember akarata pedig szabad. Mondjuk még ez is oké. Amit azonban minden eszközzel kordában kellene tartani, az nem más, mint az emberi hülyeség. Az ugyanis még 2010-ben sem ismer határokat, ráadásul…..
Ttttúúróóó Kkiiitttyyyy yyyyy....y.yyy.yyy......yy 2010.10.12 13:11:04
Subba WTF: Demi néni járja 2010.10.12 09:30:00
Ttttúúróóó Kkiiitttyyyy yyyyy....y.yyy.yyy......yy 2010.10.12 13:05:16
HamPLÓ Helikopter a belvárosban 2010.10.10 21:32:00
Budapest belvárosa felett viszonylag ritkán látni civil helikoptert (és most a "nem-civilbe" a mentőket is beleértem), úgyhogy ha mégis felbukkan egy, felfigyelek rá. Szombaton közlekedési témájú séta közben a Roosevelt tértől figyeltem fel erre:Sajnos egy…..
Belsőség Kaszálunk és védünk? 2010.10.08 06:49:15
Egymilliárd forint. Az objektív felelősség elvének bevezetése óta közigazgatási bírságokból ekkora bevételhez jut a rendőrség – havonta. Vélemények az azonos című írásunkról...
Az önkormányzati választás, bizonyos értelemben siker az MSZP-nek. Hisz megállt a párt mélyrepülése és egy jelentősebb elmozdulás volt tapasztalható. Azonban az éledező baloldal előtt még hosszú út áll, amit természetesen a Fidesz nem fog neki megkönnyíteni. Egész biztos…..
Miután a Neo FM megszüntette az Ezeröcsit, küldött egy pr-dumákkal teli sajtóközleményt a megújulásról, ám sok konkrétumot nem tartalmaz azon túl, hogy "megkezdődött a zenei kínálat finomhangolása”, meg „a piackutatási eredmények alapján felállított új…..
Mivel még mindig bódultan támolygunk Szomor főterének látványától, nem volt időnk alapos újságírói háttérmunkára. Egyelőre csak a tényt közöljük: a barátságos, komárom-esztergom megyei falucska főterén gigantikus, pléhlemezből hajtogatott, és aranyszínűre…..
Ttttúúróóó Kkiiitttyyyy yyyyy....y.yyy.yyy......yy 2010.10.01 17:44:16
Már megint itt vagyunk, és itt vagy te is!Caesar Junior2x-es anyuka, feleség, és családjaDr. SzerelemDr. SintérSzelebriti Fotosop ArtistaAndré AngyalaiKomoly nézésNyár Ha október 4.-én szürke hétfőre ébrednétek…akkor is van remény! Hétfőn este az Arénában az…..
Ttttúúróóó Kkiiitttyyyy yyyyy....y.yyy.yyy......yy 2010.10.01 10:25:37
Ember és lelketlen számítógép küzdelmének megrendítő lenyomata a pénteki nap költője, Bíró Péter levélverse. Ha párezer év múlva bárki kiváncsi lesz a XXI. századi fogyasztó általános létállapotára, elég lesz elolvasni ezt a költeményt. Kedves Péter, irodalomból…..
Ttttúúróóó Kkiiitttyyyy yyyyy....y.yyy.yyy......yy 2010.10.01 10:15:34
  Megígértük, hogy ha nem rendetlenkednek a kedves kommentelők, akkor közöljük a tegnapi Gyurcsány-féle konferenciáról készült videónkat. Persze rendetlenkedtek, de ha már megvágtuk az anyagot, nincs szívünk megtartani. Először Molnár Csaba beszédét tesszük közzé,…..
Hosszú kínlódás után vágül a tévében fog kikötni a Dallas-reboot, legalábbis erre utal az, hogy a filmváltozat előkészítését félbeszakították, viszont a TNT berendelést adott le egy pilotra, azaz egy készülőben levő sorozat első epizódjára. A nyolcvanas évek egyik…..
Ttttúúróóó Kkiiitttyyyy yyyyy....y.yyy.yyy......yy 2010.09.09 18:12:56