Regisztráció Blogot indítok
Adatok
jónevű

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Kedves Gyerekek, a cím magáért beszél, nem is tennék hozzá semmit. Már nagyon sokan követeltétek a coelhós posztot. A szerzőktől elnézést - a legtöbb dőltbetűt kiszedtem, megtaláljuk mi a modorosságokat magunk is, és tudjuk, hogy tisztában voltatok vele és direkt volt…..
jónevű 2010.05.09 10:16:46
Subba Cicaharc: Egy kis halivúd 2010.01.25 14:38:00
Nem értjük, ha már gyarmatosítani sem sikerült, miért nagyzolunk hollywood-i tudósítóval?Návai Anikó, és Láng Zsuzsa története, érdemes!  ..
jónevű 2010.01.27 21:05:40
Kedves narmer. Nem tudom, hogy honnan ez a hihetetlen jólértesültséged, esetleg (nar)kós vagy (merev)részeg vagy-e, talán mindkettő. Elegánsnak és bennfentesnek szánt kis bejegyzésed kicsit felmérgesített, mert a sunyi fajtádat jobban rühellem, mint azokat, akikről itt szó van. A hozzászólásodból látszik, sajtós nímand vagy (cáfold csak meg, ha nem igaz), aki ilyen helyeken kénytelen kiírni magát.
Na mármost akiken a kopott nyelvedet fenegeted, lehetnek tetvek, de bizony mindhárman elég sikeresek ahhoz, hogy ne kelljen névtelenül bujkálniuk, mint neked, hogy "megjelenhessenek". Tudod, aki a Láng Zsuzsa levelét két év után kiszivárogtatta a sajtónak, az egy kivételesen mocskos tetűláda, mert aki ezt a nem publikálásra szánt magánlevelet közszemlére tette, annak szerintem halvány fogalma nincs a sajtóerkölcsről. Ami a Tóth Erzsiről szól, az ügyészségi téma, a többi szigorúan magánügy lenne.
Az ügy szereplőit én nem ismerem, de:
Láng Zsuzsa a levélben leírtak alapján nem lehet nagy jellem, mégis azokkal értek egyet, akik szerint ez a dolgozat remek olvasmány. Aki ezt írta, az nem tehetségtelen ember.
Návai Anikót a tv2-ben láttam párszor. Ez a nő igenis tehetséges, ezt narmerci is elismeri, ő csak tudja, már akkor irigyelte, amikor együtt melózott vele. Návai leülteti a világsztárokat, és ez olyan teljesítmény, amivel ebben a magyar sajtóban egyedül van, hogy aztán embernek és újságírónak milyen, azt hagyjuk.
Bokor Pált sem ismerem személyesen, de olvastam pár könyvét (Ezüst Malibu, Panda, a Kínáról szólót), amelyekről az a véleményem, hogy akár ő írta, akár a Návai (bár igen meglepne, mert írni kevésbé tud a nő, mint beszélni), a mai plöttyedt magyar szórakoztatóipari irodalomhoz képest abszolút csúcs. Nem azért tűnt neked a pasi azon a napon hervatagnak, amikor szóba állt veled, mert utálja a szartúróbogarakat?