Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Daedalus

0 bejegyzést írt és 75 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy kép többet mond ezer szónál, íme űrbéli vándorlásunk s1-től s7-ig: A február 10-én este 6-kor induló s7 egy valós helyen, a Kocsikerék-galaxisban fog játszódni: A fenti térképre kattintva bejönnek a részletek. Szövetségeket szervezni a fórumon lehet.…..
Daedalus 2012.02.06 11:15:29
www.urvilag.hu/a_het_kepe/20060121_kocsikerek_az_egen_szinesben

Én ezt találtam róla,nekem nagyon tetszik az új galaxis,s főleg az,hogy valós galaxis:)am ittis lesznek kalózok?:D
Hány éves vagy? 20 Mit csinálsz, amikor nem Zandagortozol? Semmi rendkívülit, egyetem, barátok, család, ilyesmik. Hogy kerültél először kapcsolatba a Zandagorttal, miért regisztráltál? pcdome.hu-n jelent meg egy cikk a játékról, aminek a topicjában LordMatteo embereket keresett,…..
Most értesültem róla, egyszerűen nem tudok mit mondani.....
Daedalus 2011.12.16 17:33:36
Hány éves vagy? 30 + ÁFA :) ... kicsit komolyabban, 37 és fél. Mit csinálsz, amikor nem Zandagortozol? Rettentő sok mindent, ahhoz képest, hogy jelenleg hivatalosan munkanélküli vagyok. Munkanélküli, de nem dologtalan. A rendszer rákényszerít, hogy feketén melózzak egy kis…..
Kis szünet után itt a folytatás, a könnyűcirkáló, az eredetinél némileg soványabb kiadásban: A régi: És a tollrajz: ..
Kozmosz legújabb írása a Független Kereskedelmi Unióról, a nagy Káosz Rend-Shadow Builders-háborúról, a héten meginterjúvolt Lietről... Galaktikus Tudományos Akadémia Történelmi archívum FK 53. lemez, Halley-feljegyzés "Az Unió pusztulása" munkaanyag, 4-es, javított…..
Mint múltkor említettem, az egyik fejlesztési irány a közeljövőben a grafika lesz. A hangulatos, egyedi és szép látvány elsősorban az új játékosok megfogásában segíthet, de persze a régieknek sem hiszem, hogy fájna. :-) Nos, elkészült az első kép, méghozzá egy szondáról.…..
Már a pálya felé bandukolt a három jó barát, amikor Alantől sikerült egy kicsit megszabadulniuk, mert az előreszaladt, hogy beérje osztálytársait. Seamus pedig már rég a közvetítői állásban ücsörgött, és mindenki számára hallhatóan a csapatok esélyeit latolgatta. Így is…..
Őszinte leszek, mert megérdemlitek, hogy az legyek. Állóvízben vagyunk, többszörösen is. Egyrészt szinte teljesen leállt a fejlesztés. Bár az alapok le vannak fektetve, lenne még mit csinálni. Másrészt a support, a bugok javítása, a multik szűrése vagyis a fenntartás és…..
Hány éves vagy? 16. Mit csinálsz, amikor nem Zandagortozol? Többnyire vagy az iskolában vagyok, vagy alszom. Hogy kerültél először kapcsolatba a Zandagorttal, miért regisztráltál? Rákerestem a googleban a stratégiai játékokra, aztán lapozgatás közben akadtam rá, szeretem a…..
Korlátok közt Hóakadály 2011.01.30 03:24:14
Jelentem, az írással hóakadályokba ütköztem.Már két fejezet teljes vázlata készen van, és a következő fejezetet 3/5 részben megírtam. Igenám, de azóta agyam leálla. Három napja kotlok egy apró párbeszéden, közbe ki kellett ugranom Szlovákiába is dolgozni. De a lelkesedésem…..
Vércseppek Prológus 2011.08.27 16:11:00
Szokatlanul sötét éjszaka borult aznap a városra, az égbolton egyetlen csillag sem pislákolt, mindegyiket vastag felhőréteg takarta el az emberek szemei elől. November eleje volt, mégis jéghideg, a szél a bőrön keresztül egészen csontig hatolt, hogy remegésre kényszerítse a test…..
AjemMarci szervezésében újabb Zandagort-találkozó lesz két hét múlva pénteken, február 4-én. Este 7-től ameddig a hangulat tart. A helyszín nagy valószínűséggel a már többször kipróbált Baross Söröző, ami Budapesten a Keleti Pályaudvarnál található. Aki még nincs 18…..
Feltöltöttem a következő fejezetet. Le kéne szoknom arról, hogy egyre hosszabb fejezeteket írjak...A következőből még egy sor sincs, és a vázlata sincs kész, így nem tudok nyilatkozni a következő frissítésről, viszont egyre közelebb vagyok azokhoz a történésekhez, amiket…..
Korlátok közt Források 2011.01.15 02:28:00
Mióta megtanultam olvasni, folyamatos kényszert érzek az információk beszerzésére.  Régebben lexikonfüggő voltam, mára ezt felváltotta a netfüggőség. Nem a kapcsolati hálón függök, hanem a különböző elérhető dokumentumokon, tudásbázisokon, adattárakon, és…..
Vékony szeletekre vágjuk az aszúfügét, és lassú tűzön, víz nélkül feltesszük főni. Amikor elkezd levet engedni, lassan kevergetni kezdjük az óramutató járásával megegyező irányban, egészen addig, amíg már nem ereszt több levet. Mérjük bele a valeriánát, és pihentetjük…..
"- Igaz, hogy Potter tud patrónust megidézni? Harryt leverte a víz, és megszólalt belső vészcsengője. <i>Én már nem tudok patrónust megidézni! Ha most produkálnom kell magamat, akkor végem.</i> - Igaz – állított valótlant tudtán kívül Hermione. –…..
Korlátok közt 22. Cím nélkül 2010.12.29 21:00:00
Feltöltöttem a 21. fejezetet, remélem, hamar olvasható lesz. Már olvasható.:-)fanfic.hu/merengo/viewstory.phpAkövetkezőben (22)a diákok megismerkednek az új SVK-tanárral.Terveim szerint fontos figura lesz később.:-)Most még tudok gőzerővel írni, de aztán, ha elkezdődik az év...…..
- Nem akartam indiszkrét lenni… - Nem voltál az, Harry – mondta Remus, és végre hajlandó volt a zöld szemekbe nézni. – Csak nem nagyon tudtam magam sem, hogy hogyan mondjam el neked. Harryt hirtelen valami nagyon rossz érzés kerítette hatalmába, és elsősorban nem a…..