Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rasszista szalonna

0 bejegyzést írt és 65 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A homoszexuális, buzulós és a lövöldözős rész miatt nem mehetett adásba a Class FM-en a Torrente 4 rádiós szpotja a forgalmazócéghez közelálló munkatárs szerint. A rádió szerkesztője nem nyilatkozott a témában az Indexnek. Itt hallgatható meg a szpot Csuja Imre és Stohl…..
BRÉKING: lemond Tulassay Tivadar, a Semmelweis Egyetem rektora, akinek vezetésével - miután a miniszter visszapasszolta neki az ügyet - az Egyetem doktori tanácsa majd Szenátusa is az álamfő doktori címének visszavonása mellett szavazott. Mint elmondta, jogi értelemben biztos abban,…..
rasszista szalonna 2012.04.01 21:14:26
@VJVMan: ez bullshit
rasszista szalonna 2012.04.01 21:18:45
rasszista szalonna 2012.04.01 23:05:18
@ByA:
Igen, ilyesmire.
irtóztatóan hosszú anyag, nem kevés értzelmi hevülettel. A nemszavazást viszont nem tartom célravezetőnek.
Hát nincs a Fideszben vagy a hatalmas NER apparátusban egy olyan ember se, aki ha kell szájbarágósan (mert úgy látszik nem csak az írással, de az értelmezéssel is bajban van az emberek embere) megmagyarázná az álamfőnek, hogy nem arról van szó, hogy van-e doktorija vagy nincs.Azon…..
rasszista szalonna 2012.04.01 21:29:42
@@Óriási fidesz bukás! Most lépjél padlón, vannak!:
nohát micsoda nick! ehhez képest elég lagymatag a link.

Amire én gondolok az legyen inkább ez: dokikopipali:
www.youtube.com/watch?v=ZgdpoMdohKo
De a legjobb választás mégiscsak a fricska, ami ha koppan az orron szem bekönnyez, akkor a legjobb.
Kazisztán A király meztelen 2012.03.31 09:30:00
Hát ezen is úgy látszik, hogy túl vagyunk. A jelentés után biztos voltam abban, hogy marad Pál, de a különvélemény és a SOTE Szenátusa visszaadta a tudományba vetett hitemet, bár ott motoszkált a fejemben, hogy lehet, hogy még ez sem elég. Ugye már két…..
Most képzeljük el ennek analógiájára, hogy azt halljuk, hogy a KE most éppen a londoni olimpiára (nem, nem paralimpiára) készül vívásból, nem ér rá fogadni a brit nagykövetet! *** Tegnap Schmitt Pál a riportjában nagyon sokmindent mondott, amin szénné röhögték…..
  A Mandiner, a Jobbklikk, a Mos Maiorum és a Konzervatórium szerkesztőinek közös nyilatkozata.   Szűkszavúak leszünk, mert ez ügyben szinte már mindent leírtak: a köztársasági elnöknek le kell mondania. Schmitt Pált kiváló sportemberként, olimpiai…..
rasszista szalonna 2012.04.01 10:15:17
@Takács Bálint: Egy jelenet jutott eszembe, lerajzolni nem tudom inkább leírom: de nem te vagy a sor végén, direkt jól jön a kis éles sipító hangocskád ehhez az életképhez.

Pál enyhén roggyantott terpeszben, könnyes szemekkel. Mögötte szorosan Viktor sámlin és ő mögött Gabriella most húzza le a celofánt a vadonatúj méretes Eszközről és mögötte ott az egész díszes Párt kompánia letolt gatyában. Mindenhol szerteszét dobált vazelines dobozok.

Szöveg (Viktor): Tarts ki Pál! Mögötted vagyunk, én is a párt is!
Utolsó posztunkban irigykedtünk, nálatok mennyire pörög a hogyvolt.blog, amelyben sorozatokat meséltek el viccesen, gúnyosan, nemcsak azoknak, akik nem látták a legutolsó epizódot. Ez a műfaj sajnos nem létezik Szlovákiában és Csehországban, ezért meghogyvoltoztuk a…..
rasszista szalonna 2012.03.24 04:57:43
Belsőség Porcosodás Genfben 2012.03.14 14:30:00
Egy ilyen autószalon - azon felül, hogy fárasztó és melós hely az újságírónak - azért sok szempontból iszonyún hasznos. Először is temérdek - máshol nem hallott - információt szedhet össze, érdekes és fontos emberekkel beszélgethet egy-egy márka jövőjéről, az új…..
Elindult a Spartacus második évada, és sajnos a készítők pontosan ugyanazokat a hibákat követik el, amiket már az első évad első néhány részében is fel lehetett róni nekik: iszonyú öncélúan véres a sorozat, a lassított felvételben kiömlő belek, agyvelődarabok és a kis…..
Hah, a dugás következménye olykor az, hogy terhes lesz az ember. Ezt megtudhattuk most a keddi részből, illetve végre úgy tűnik, pont kerül a zsarolós szál végére is, Gizinek köszönhetően. Felelevenednek a letűnt idők, előkerül néhány régi fotó is, szóval egy teljesen…..
rasszista szalonna 2012.01.11 22:20:44
napszemüveg A Persol öregít? 2011.09.19 10:48:00
Kaptam egy közepes sokkot: behívót kaptam a magyar Luxottica központba a Nagymező utcába, hogy megnézhessem az ideiglenesen hazánkban állomásozó Persol kollekciót. Gondoltam, látok végre élőben Roadstert, meg lefényképeszkedhetek 714-ben, nem kezd riadt károgásba az eladó, mint…..
rasszista szalonna 2011.09.19 21:51:25
@BGy: hahaha én azt hittem, új péter fotosoppolva!

jól van na! élőben még nem ismerem.
rasszista szalonna 2011.09.19 22:11:24
@Winkler Róbert: Lelle környékén, hajóról. esély sincs kitapogatni. :)
A Guns N" Roses hosszú évek óta Axl Rose különcködésével egyenlő, amit még a tizenakárhány év szünet után kiadott Chinese Democracy sem volt képes tompítani. Pedig különcködésben jó volt a zenekar régebben is, hiszen már a második sorlemezre (a Liest nem számoljuk…..
rasszista szalonna 2011.09.17 17:44:13
@Mao elvtárs: márpedig szemétre is szükség van az utcaseprőnek, különben mit seperne?

én rongyosra hallgattam a kazit anno. Az albumban éreztem, hogy ez nagyon ütős. De kiemelném a dob-zene-vokál elé a ritmus váltásokat, melyek remekül megkomponált egésszé teszik a számokat.

Réges régen hallottam ilyesmit a jó öreg Led Zeppelintől. Volt, van olyan érzésem, hogy a lemez producer Led Zeppelin rajongó lehetett!
Michael Knight Rögeszmerendszer 2011.09.13 11:00:00
Meglehetős csendben voltam az elmúlt hetekben, jobbára figyeltem csak, mi történik. Próbáltam megfejteni, hogy csupán tragikus hozzá nem értésről, a napi üzleti vagy árfolyamérdekek vezérelte bizniszről van-e itt szó, netán rossz vicc, gonosz játék vagy tökéletes és arrogáns…..
Már épp el akartunk szomorodni, hogy hosszú hetek óta egyetlen írás sem érkezett a kedves kikapcsolódóktól, amikor terméskő csobbant a medencébe és egy ábrázatként derült fel a szerkesztőség arca: levelet kaptunk (lájf! ;-)).Az érintett szolgáltató neve és telefonszáma…..
Részünkről. Kővári Gergely sörfőző, kiskereskedő egy jelentős IPÁ-val lendített az ügyön. A hazai kézműves sörfőzés helyzetéről beszélgettünk: vidámságra kevés az ok, de, mint a mindenkori magyar szövetségi kapitány, látjuk a fényt az alagút végén. A bor- és a…..
rasszista szalonna 2011.07.03 09:53:03
Idén korábban már felmerült az átigazolása, Montrealban negyedórát beszélgettek Chris Hornerrel, de a McLaren-főnök szerint csak baráti beköszönés volt. Az Autosport viszont állítja, Lewis Hamilton azért ment szombat este a Red Bull központjába, hogy átigazolásáról…..
rasszista szalonna 2011.06.14 21:09:50
@paraszthajszal: hahha a maki nem is rasszista!

na de a lényeg: ez egy csapatsport. Csapattárs? Neki ilyen nem kell. (kocsit pucolni, napernyőt tartani, tankolni... ilyesmi igen)
A végén még kiderül, hogy a bőröndnyi kokót pornósztárok csöcseiről szippantó Charlie Sheen azzal járt a legjobban, hogy a Két pasi meg egy kicsi című sorozatot gyártó Warner és az azt vetítő CBS kirúgta a produkcióból. A New York Post szerint Sheennek a vígjátéksorozat…..
Kedves betegtársak!dr. Zamboni Olaszországban felfedezte, hogy az SM betegeknek el vannak szűkülve adott vénái és emiatt a vér nem megfelelően áramlik kifelé az agyból. Emiatt agysorvadás, agyi oxigénhiány keletkezik, valamint a vénafal sérülése miatt mérgező anyagok jutnak ki…..
Orbán Viktor és kormánya látszólag ugyanolyan kapkodva és átgondolatlanul fogott hozzá a nyugdíjrendszer második pillérének szétzilálásához, mint amilyen sebtében összetákoltnak tűnt a kezdetekkor és tűnik még most is sokszor a kormány gazdaságpolitikája. Tovább…..
Bizonyára a válság miatt becsődölt eredeti építtető emberei spóroltak ki néhány elemet a luxusárban szórt Duna Terasz épületeiből. Így történhet, hogy időről-időre beázik és olyankor lepihen a lift. Ez főleg pénteken vicces, amikor egész hétvégén nincs szupport. Máshol…..
Subba Gyerekkel vagyok 2010.09.22 10:29:06
Így oldja meg három hölgy a tömegközlekedés alatt felmerülő problémát.  ..
Olaszországban volt a magyar láncnélküli kerékpár világpremierje a hét végén. A Schwinn-Csepel a padovai bringavásáron mutatta be a Stringbike-ot, és az azonnal bekerült a világ műszaki sajtójába. A magyar találmány a merevlemez-meghajtók mechanikájától…..
rasszista szalonna 2010.09.22 19:11:07
Ha pusztán a játékosok képességeit, tehetségét, elmúlt években elért eredményeit, klubjaik jól csengő neveit nézzük, akkor a spanyol válogatott vitathatatlanul a világ legerősebb csapata, és akkor az Eb-győzelem még szóba sem került. Na, mindez egy világbajnoki cím…..
rasszista szalonna 2010.07.07 22:18:03
@hagyma: tanultak a paráktól. de inkább csak utólag a videókből. :)
rasszista szalonna 2010.07.07 22:26:16
@hagyma: igen sajnos igazad van, nem értem mi történt. nem így kellett volna történnie. Nem ezt vártam, csalódott vagyok. Most kikapcs. 4 év múlva jövök. :/