Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rosaparks

51 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Black Is The Color Of Bondage, Blue Is The Past 12" limitált (130 db) + bonus track hexakosioihexekontahexaphobia az Ana Never splitről. 3000 Ft +posta, Győr-Bp vonalon személyesen is, hogy tutira odaérjen:) rosaparkshun@gmail.com     ..
Rosa Parks blog szerdán A38 2013.10.28 22:37:50
a svéd EF és a magyar Képzelt Város társaságában. 8kor kezdünk, öltözzetek csinosan! ..
Az egyetlen nyári bulinak ígérkezik: Lost In OneThe Hostages Went Home ROSA PARKS! kezdés 9 körül, mi zárjuk a bulit, talán most többet is játszhatunk majd. Vannak új számok, egyszer majd lesz lemez is! ..
6 hónap után újra játszunk, új felállásban, többnyire új számokkal. Eddig ezek vannak: 2013.03.29. Budapest, Tündérgyár (Rorcal, Oaken)2013.04.05. Budapest, Szféra (Cripple and Casino, Storms, 40 days)2013.04.12. Szabadka/Subotica (SRB), Clash Club (Ana Never, Kemény…..
Furcsa ősz lesz: szeptember 30-án lesz Laci búcsúkoncertje a Dürer-kertben, ezzel lezárul és véget ér az 5 éves terv. Laci januártól külföldre költözik, és ottani munkahelyi elfoglaltsága (na meg a távolság) miatt biztosan nem tudja tovább tolni a szekeret. Sokat agyaltunk, mi…..
Hazaértünk a miniturnéról, íme egy rövid beszámoló az egész hónapról: Július 6. Budapest @ SilenusPub: az ausztrál Meniscus vendégeként játszottunk egy rövid szettet. Örülünk, hogy Tiborék ránk gondoltak, és a pub is elég menőn néz ki. Másnap, 7-én Vendel szatymazi…..
2012 július 6. Budapest, Silenus Pub (Petőfi S. u. 17): MENISCUS (aus) + ROSA PARKSkezdés 20:00 körül, a buli teljesen INGYENES2012 július 7. Szatymaz, "Vendel's Tanyabuli" NEW DEAD PROJECT, RÁKOSI, KEMÉNY HENRIK, FUSEISM, WORMKIDS, WOLF SHAPED CLOUDS, SZEXTANK, ROSA PARKS ..
Március 22. Buchloe, Hirsch Lindenberg (csütörtök)Ha DIY módon szervezed a turnét, nagyon jól tud jönni némi segítség olyan cimboráktól, akik jártak már hasonló cipőben. A buchloe-i kontaktot Gombos Alextől kaptuk (meg még nagyon sok másikat is), és előre megmondta, hogy…..
Március 18. Prága, Café Na Pul Cesty (vasárnap)A chebi éjszaka eléggé megterhelő volt, az életmentő reggeli után visszamentünk a klubhoz, bepakoltunk a buszba, aztán elindultunk a 200km-es útra, Prága felé. A város Pankrác nevű részén volt a célpontunk, egy óriási park…..
Rosa Parks blog Még két nap.. 2012.03.12 11:40:02
...és a Dürerben nyitjuk a turnét a God Is An Astronaut vendégeként. Aztán március 15-én seftelünk némi valutát, hogy péntek este már Brno-ban kezdjük a nemzetközi részt. Ha lehetőség lesz, a bulik mellett írunk néhány sort az IGAZI NÉMET autópálya-rendőrökről is, már ha…..
rosaparks 2012.03.27 13:49:18
A tavaly októberi szerb és bolgár/román kanyar után sikerült megegyeznünk abban, hogy idén mindenképpen szeretnénk egy hosszabb turnét, amikor végre napokig kisbuszba költözhetünk, vihetjük a teljes backline-t, és olyan helyekre juthatunk el, ahová amúgy nem nagyon sikerülne,…..
Lassan másfél hónap telt el egyetlen koncert nélkül, ezért is volt király dolog, hogy meghívást kaptunk erre a bulira pozsonyi barátaink mellé. A The Ills-es srácokkal nem most játszottunk először, ha jól számolom, ez már a negyedik vagy az ötödik közös koncert volt, ráadásul…..
A tavaly október után idén márciusra terveztük a turnét, ami úgy tűnik, meg is valósul, német, cseh, osztrák és szlovák állomásokkal, valamint egy budapesti kickoff-bulival, amiről sokkal többet még nem tudunk elárulni sajnos. A 12 napos túra előtt két másik koncertre is…..
Rosa Parks blog 2011 a legjobb év 2011.12.28 13:50:27
Az idei utolsó koncertünk előtt régóta (tudatosan választott) csend honol nálunk, egy elég kemény időszak közepén járunk, így a zenekar nem is volt annyira aktív az év vége felé. Lehetőségeinkhez mérten kihoztunk mindent 2011-ből, talán emiatt is kötelező most ez a…..
Kedves Barátaink, Ismerőseink, Ismeretlenek! A legutóbbi Shadow-ban rendezett turnétámogatónk résztvevőinek hála, életünk legnagyobb élményeiben lehetett részünk októberben. Óriási hálával tartozunk mindenkinek, aki akkor és ott lehetővé tette, hogy turnézhassunk…..
A turné két, talán legjobban várt koncertjéről csak nagyon röviden:6. nap, Szeged, Garab:A szabadkai éjszakai burek után Gorannál aludtunk mindannyian, reggelire pedig városnézés és burek volt a program, amiből végül inkább délután lett, de mivel csak egy órás út volt a…..
4. nap, Topolya, Panta Rhei Nagyjából az egész hétfőt Zrenjaninban, a tó partján töltöttük. Szerencsére nem kellett nagyon korán elindulni, bőven belefért még egy délutáni ebéd, persze ezt is Danielának köszönhetjük. Az út nem egész két óra volt, és elég sok kis falun…..
2. nap: Újvidék, IZBA Szombaton délután volt annyi időnk indulás előtt, hogy megnézzük napfényben is a Tisza-partot, bejárjuk kicsit Magyarkanizsát. Nagyon szép város, nagyon kedves emberekkel, Kareszék ráadásul még külön ebédet is főztek nekünk, hihetetlen volt ez a…..
Az októberi turné nyitánya feledhetetlenre sikerült. Az út hosszú volt és esős, a kocsi helykihasználtsága a csúcson, a határ cserébe nem volt vészes. Kareszék próbatermében volt a koncert, egy pince, tágas terem, sok ember, remek zenekarok: Imperial Spies, Kemény Henrik,…..
A Rómer bezárása miatt a turnétámogató helyszín nélkül maradt, és 2 héttel ezelőtt sikerült csak megtalálni a ShadowRockCafé-t, ahol befogadták a koncertet. Az egyetlen feltétel a 22:00-es befejezés volt, ezért nem sokkal 8 után kezdett is a Watchmybag. A klub egyébként nem…..
Elég durva, hogy Szlovéniában az autópályán (!!!) 335 Ft-os dízelt tankolunk. És Oberwartig letudtuk az utolsó autópálya szakaszt is, legalább hamar odaértünk az OHO-ba. Mivel már volt szerencsénk azon a környéken játszani, már meg sem lepődtünk, mekkora technika és…..
Nagy nehezen sikerült elindulni Grazból, egy laza két órás út után megérkeztünk Szlovéniába. Mivel csak 8-ra kellett volna megérkeznünk, volt időnk megnézni a várost is, elég kevés ember volt az utcákon, de néhány magyarral így is találkoztunk, akik aztán később óriási…..
Délben hoztuk el a buszt Pestről, majd győri próbaterem, bepakolás. Szerencsére éppen elfért egymás mellett a 3 láda, így rendesen be tudtunk rakni minden cuccot (ez az első alkalom, amikor a teljes backlinet visszük). Útközben felvettük Milánt és elindultunk, nagyjából…..
Van két nagyon jó és egy nagyon rossz hír. Az Ana Never / Rosa Parks split elkészült, fel is töltöttük, le tudjátok tölteni innen, persze ingyen: http://www.mediafire.com/?wd2ao1zlrl5pb9hA lemez (elkészül majd CD formájában is, nálunk beszerezhető) 2 számot tartalmaz, egy…..
Új szám a splitre, ami jövő hétre készül el papírtokkal, tasakkal, CD-vel. Óriási hála az Ana Nevernek mindenért!Brand new song for the split, next week we'll have them finally! Thanks to Ana Never!Потпуно нова песма за Сплит, следеће недеље ми…..