Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nívea

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azt javasolta, hogy jelezzem az orvosi kamara felé, hogy nem volt hajlandó ellátni gyermekemet, mi több, elküldte őt a rendelőből. Tisztelt Praxis blog!   Nem egészen vagyok tisztában az iskolaorvos jogaival, ezért fordulok önökhöz. Lányomnak, aki jelenleg tizedikes, le kellett…..
Nívea 2018.02.01 08:25:46
@badger: Minek írsz, ha csak káromkodni tudsz és a bunkóságodat teszed közzé?
A nővérem orvosi műhibaperbe kényszerült, minekutána egy magánklinika orvosa maradandó károsodást okozott neki és elhárította a felelősségét. Tisztelt Praxis Blog! A LEGTUDOMÁNYOSABB FÉLRESZAKÉRTÉSEK – EGÉSZSÉGÜGYI TUDOMÁNYOS TANÁCS, IGAZSÁGÜGYI SZAKÉRTŐI TESTÜLET…..
Írásom célja nem a vitaprovokálás, hanem az elgondolkodtatás, hogy lehet másképpen, akár meghalunk, akár meggyógyulunk.     Tisztelt Blog! Tisztelt Moderátor Nő/Úr!   A tájékoztatáshoz való jog olykor kényszernek tűnik. Erről régebben beszélt ellentmondást nem tűrő…..
Praxis Élt 43 évet... 2017.12.02 11:38:45
Ki a felelős mindezért? Tudom, hogy az orvosok nem istenek, de hogy emberek se legyenek, az rendjén van? Fog-e felelni ezért valaki? “Egy kicsit zizzent, egy kicsit zseni!!! Mély érzésű, empatikus személyiség, nem volt a világon olyan dolog amihez ne tudott volna hozzászólni. Tele volt tervekkel,…..
Nívea 2017.12.03 15:50:21
@Anjo19: Minek írsz hülyeségeket, ki és miért kapná meg a büntetését? Nem szokták megkapni! Majd talán Te feljelented őket és akkor majd megkapják?
Nehéz a lenti sztoriból bármit is kiemelni, úgy horror ahogy van. Egy modern, felújított kórházba került levélírónk, aminek lehet örülni, nem is azzal volt a baj. Úgy tűnt, hogy túl kicsi a műtétje ahhoz, hogy bárki foglalkozzon vele, hogy aláírja a kórlapját vagy…..
A betegjogi törvényt sérti a hivatásával visszaélő, másodfokon elítélt orvos nevének eltitkolása. A betegnek joga van megfelelő módon tájékozódni állapotáról, orvosáról, az őt alkalmazó kórházról, amely ismeret kihat az egészségügyi állapotára. A Csolnoky Ferenc Veszprém Megyei Kórház és a…..
Az étel-házhozszállítós helyek a kajákat nyilván éjjel csinálják, de, hogy hajnali 4-kor meg 5-kor akarják átadni, én még ilyet nem hallottam. Sőt, szerintem tönkre is menne az, amelyik ezt rendszeresen műveli. Vagy lehet, hogy az Egészségkonyha titokban valami komplex spártai…..
Amikor szerdán véletlenül megláttam Hajdú "nyálgép" Péter műsorában Norbit és Rékát, már beugrottak a korábbi hírek arról, hogy a legvisszataszítóbb sztárpárok versenyében örök dobogós Schoberték tőzsdére kívánják vinni részvényeiket. S valóban, csütörtökön…..
XVII. századi gótok, Magna Hungaria utolsó nyomai a genovai könyvelésben, orosz Riviéra, Iron Maiden és a görög reneszánsz. Hogy kerül mindez egy helyre? Sajó Tamással a Wang folyó blog szerkesztőjével egy-egy kiragadott város történetén keresztül kíséreljük meg…..
A tisztaságot az európai civilizáció normái korábban is megkövetelték, de a fogalom tartalma lényegesen más volt, mint a modern korban. A higiéniai kultúra mélyreható átalakulása a 20. század elején kezdődött. Angol polgárcsalád fürdőszobája a századfordulón..
Az Andrássy út a főváros legszebb sugárútja. Jó végigmenni rajta. Egyetlen csúfsága évek óta az Operaházzal szembeni épület. Az épületdíszeiről Zsolnay Teréz visszaemlékezéseiben olvastam: „Terrakották készültek még a Lechner és Pártos által épített MÁV palota…..
Összevertek egy lányt Budapesten a bulinegyedben, látszólag minden ok nélkül. A lány védelmére kelő barátja sem úszta meg a vélhetően felhevült hangulatú, bedrogozott társaság "vezérbikájának" ámokfutását. Mindeközben az autók közvetlen közel gurultak tovább, és…..
- Ne nézz oda! Lehajtott fejjel baktatok az utcán. A mondat nem nekem szól, fiatal anyuka inti rendre kislányát. Persze azonnal körülnézek, hová nem nézhet a gyerek. Nem találok semmi különöset. Aztán meglátom. Fiatal férfi, tolószékben. Mindkét lába csonkolt. Ügyesen…..
Nívea 2014.01.17 16:33:39
@dennisthemenace:
Ne legyen ételosztás a belvárosban, az aszfalton, alpári körülmények között... Fölösleges politikát belevinni a dologba, főként nem ilyen mocskolódó stílusban. Minden országban vannak hajléktalanok, politikai pártoktól függetlenül is.
Sztem a főváros adjon át étkeztetési célra olyan hangárt, üres raktárat, amelyben lenne ülőhely legalább 2-300 fő részére, felállítanának több WC-t is, lenne kézmosási lehetőség.
Nívea 2014.02.13 06:55:18
@huhhdenemtom: Ki a rosseb nem szar le téged. Magadat minősítetted.