Regisztráció Blogot indítok
Adatok
egogegó

0 bejegyzést írt és 55 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A nyúlon túl Mz: NCIS a sorozat 2010.12.10 18:00:00
és fekete pontok nélkül:..
Vastagbőr A jogállamért! 2010.11.03 08:31:00
Az Index fotóját máris jelölném az Év sajtófotója címre: Gyurcsány Ferenccel és a háttérben figyelő Nagy Imrével a jogállamért! A Charta újra akcióban lépett, mert most már tényleg itt a diktatúra, nem lopakodik, ott ül a miniszterelnöki székben! A Fidesznek azonban…..
Szeptember 1-én indult a tanítás, és hamar meg is lett az első tanuló, akinek meglett az 50 igazolatlan óra. Ami ugye nem is olyann sok, napi 6 tanítási órával számolva 8 és fél nap alatt megvan az az 50 óra ... Nézzük, hogyan is változott a folyamat: "Ha egy diáknak…..
Az egyik kedves törzsolvasónk, Horizont is billenyűt ragadott: "Volt nekünk egy szépreményű szociális és munkaügyi miniszterünk 2008-ban. Szűcs Erika. Az MSZP borsodi szervezetének nagy veteránja. Két dologban hagyott bennünk mély nyomot. Elsőként a 30 év közszolgálatban…..
Elcsíptünk egy levelet, avagy van pénz dögivel.....   "Tisztelt  Kollegák!   Július elején a Synergon munkatársai elkezdik a négy éves és annál idősebb számítógépek tervezett cseréjét. A felhasználókat egy héttel a csere megkezdése előtt…..
Police.hu: "Hét rendbeli állatkínzás és egy rendbeli nagyobb értékre elkövetett lopás bűntett miatt folytat nyomozást a Nagyatádi Rendőrkapitányság azon ügy kapcsán amelyre 2010.06.04-én derült fény.  A kérdéses napon 17 óra 50 perckor Lábod belterületén a…..
Anglia: "Másfél napos tanácskozás után bűnösnek találta az esküdtszék nemi erőszak kísérletében azt a két, 10 és 11 éves fiút, akik 2009 októberében molesztáltak egy nyolcéves kislányt. Az általános iskolás diákok az ítélettel Nagy-Britannia legfiatalabb szexuális…..
No, egy újabb, 3 éves ügyre került ma pont. 2007. május 9. Néhány órával az MSZP dunaparti felvonulása előtt közölte a rendőrség, hogy kedden különböző robbanószerkezeteket találtak egy csepeli panellakásban. Közveszélyokozás előkészülete miatt két férfit és egy nőt…..
egogegó 2010.05.26 13:02:30
  A Jobbik programjában szerepel a mentelmi jog eltörlése. Vona Gábor egy betiltott cuccban tette le az esküt az Országgyűlés alakuló ülésén, szépen az éppen beálló mentelmi joga mögé bújva. Sólyom olyan keményen lecseszte, mint még senkit.   „Minden…..
Megalakult az új Országgyűlés, letelt a régiek mentelmi joga, lehet vinni őket szépen sorban, ahogy Mikivel már meg is történt. Ezen kéne ma a hangsúlynak lenni, hogy lezárult egy korszak, megy a Gyurcsány/Bajnai/Lendvai-kormány. Ezen kéne, de nem....véletlenül sem. Az a nyamvadt…..
Konzervatórium Meghívó 2010.04.14 11:15:40
Az óriásplakát remek, és mint kiderült, a CBA (!) plakátja ... úgy látom, nekik is tele van a hócipőjük. "„Nem tűrhetjük tovább, hogy országunkat hazug, jellemtelen gazemberek vezessék, akik Magyarország számára jelentős visszafejlődést hoztak. Az elmúlt…..
Vastagbőr Lehet Más a Populizmus 2010.04.07 11:41:00
Három kép többet ér három hasáb szövegnél:   (Fotó: Magócsi Márton) Örök életet, a gázár eltörlését és egymilliárd munkahelyet is ígértek az LMP aktivistái szerdán azon a performanszon, amelynek keretében egy fiktív Fidesz-programot mutattak be a legnagyobb…..
Ugyan nem túl naprakész, de azért lehozzuk, mivel mindenképp mutatja a Fővárosi Közgyűlésben történő munka komolyságát. Múlt csütörtökön honatyáknak az 1-es és 3-as villamos meghosszabbításáról szóló vita során, arról kellett szavazniuk, hogy a teremben jelen lévő…..
Lendvai Ildikó után Verebes István is cáfolja Regőczi Miklós szavait, mondhatni teljesen elgurult a faszi gyógyszere. Emlékeztetőül az interjúrészlet: "– Mely médiumok voltak még fontosak Lelovics Ottónak és a pártnak? – A Klubrádió és a Nap-kelte. Lelovics…..
Nyakó Pista délután bátran kiállt a sajtó elé. A sajtótájékoztató videója megnézhető, a sajtó néma csendben hallgatta végig Nyakó csapongásait. Senki sem kérdezett közbe, senki sem állt fel, hogy elég ebből, Nyakó úr! Szégyen ... A sajtó munkatársai nem nézték az…..
Vastagbőr Böszme Stream 2010.03.19 15:07:00
Nem mintha már bármit számítana, de azért megpróbálják: szóval a Félőrült beszédet mond 4-től az erős mennyezetű SYMA csarnokban , origónak hála lehet meózni. zero úton van, ezért addig én vigyázok rátok, lmpvs-ezni és helótázni lehet, egymás bugyijában turkálni…..
"Szlovákiát nyugtalanítja, hogy Magyarország nem szentel megfelelő figyelmet a szlovák nemzeti kisebbség anyanyelve oktatásának, illetve használatának. Elvárjuk Budapesttől, hogy együttműködve az Európa Tanáccsal maximális igyekezetet fejtsen ki az testület ajánlásainak…..
Folytatjuk a kampányfilmeket bemutató sorozatunkat...... "A Zöld Baloldal (ZB) a 2009-es magyarországi európai parlamenti választásokra alakult választási párt. A párt 2009. február 28-án jött létre azzal, hogy a Droppa György vezette Zöld Demokraták kongresszusán nevet…..
Hétfő óta röhög az ország az MDF-es jelöltek bemutatkozó kisfilmjeikből összerakott 10 perces videón. 2 nap alatt 100 ezren nézték meg idáig a Youtube-on ... Somogyi Zoltán, a párt kampányfőnöke érezhetően nem örült a kisfilmnek: "Nem számítottam ilyenre, nem…..
Aki túlélte az MDF-es videó megtekintését, azoknak itt van két újabb vizuális csemege, a tatai mszp-es jelölt, Szaniszló Zoli kampányvideói. Én csak egyet kérek: Még több home videót a népnek, kedves "jelöltek", bárki bemutatkozhat a Youtube-on, ne fogjátok vissza…..
Ugye mindig ezt kérték számon a Fideszen. Hogy nem működnek együtt, csak gáncsoskodnak, keresztbetesznek a reformoknak... Gyurcsány most Szombathelyen, egy zártkörű rendezvényen elmondta, ők hogy képzelik el a következő, kisebbségben töltött 4 évet. Izgalmas lesz...  …..