Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hacos

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
comment:com 30 deka alvadt vér 2006.04.25 12:46:00
Hogy miért kihagyhatatlan a Receptklub? Kovács Lázár odaégeti a kaját, mert elfelejti kikapcsolni a gázt, Kaszás Géza belegabalyodik a mondataiba, hálistennek!, mert így legalább elterelődik a figyelem a sületlenségekről, amiket Géza szövegírója írt össze. Lázár egészen…..
comment:com VNR nohejnmál 2006.04.24 12:24:00
Arról írtunk a minap, hogy bizonyos cégek híreknek álcázott PR közleményekkel látják el az amerikai tévéállomásokat, akik ezeket le is adják jól. Lássunk egy pár konkrét példát! 2005 novemberében került adásba egy, a Panasonic, a Namco és a Techno Source cégek által…..
hacos 2006.04.25 11:17:59
Nem hiszek a tiszta kampányban, olyan ez, mint a hógolyócsata, mindig az üvölti, hogy nem ér, aki előtte már bevitt egy-két mocskosul nagy találatot. De persze a választók érdekében sem ártana néha meghallgatni egymást, vagy legalább nem teli szájjal pofázni, amikor a másik…..
hacos 2006.04.20 16:35:37
napkelte.wildom.hu/naptv/naptv.visszanezo.page?nap=20060420

tipikus nocomment :)

orulok, h szaboze is felfedezte.
comment:com Manipulál a nagytőke 2006.04.20 00:56:00
Mégpedig nem is akárhogyan. Az USA-ban tevékenykedő PR cégek nagyüzemben gyártják az úgynevezett VNR, azaz "mozgóképes kishír" nevű propaganda anyagaikat, melyeket aztán ingyen átadnak mindenféle televíziós állomásnak, hátradőlnek, és dörzsölgetik a tenyerüket. De miről is…..
hacos 2006.04.20 09:11:34
"Bazmeg..." - mondta Ferenc a kiesett Tamásnak szombat este 11 óra tájékán. Én is pontosan ezt gondoltam a Megasztár legutóbbi döntőjét követően, meg még sok minden mást is. Itt van ugye ez a műsor, amiről bárhányszor is hangsúlyozák szélesen artikulálva, hogy saját…..
hacos 2006.04.18 14:41:30
szaboze: oszinte leszek.

101%ra veszem, h vannak nagyon jo irasok, akar toled, akar masoktol...

...de nagyon higultok. amig nem volt napi rendszeressegel comment, sokkal "agyasabb" volt. nem bantani akarlak titeket, de maga az index.hu teszi hiteltelenne a comment-et azzal, h amig ti itt ovatosan osszehasonlitjatok a valoban mutyizo megasztar zsurit egy fikazodo amerikaival, addig a velveten hir erteke van, h a ket muanyag megasztaros osszeveszett (de azert baratok maradtak!). ezeket a muanyagokat pont a mutyizo zsuri epitette fel es a bulvarnak pont ezekre a muanyagokra van szuksege, h megtudjon elni.

rosszindulatu pelda, kb olyan comment:com, mintha a blikkben lakat t. karcsi bacsi arrol irna, h milyen butak lettek az emberek belterjes magyar mediatol... es itt nem a lakat t-n van a hangsuly, egeszen biztos o is kepes lenne felmerni a sajat hatasat a magyar mediara, ha nem gyokeresen mas lenne az erdeke.

az indexnek nem erdeke a partatlansag,innentol hiaba varjatok, h olyan kommenteket postojanak a juzerek, amik nem az indexes megmondo stilusban szuletnek, ilyen index olvasotabora, ilyenne tette az index sajat olvasoit.

a comment:com szerintem nem nekik keszul/keszult.

ha mar megmondom embert jatszok: imho minden egyes index cikkre ugyanilyen fikazas indulna meg az index olvasoitol, fuggetlenul arrol, h mirol szol a cikk, van-e erteke, mondanivaloja, vagy csak szimplan a holnapi idojarasrol szol..

szerintem ez nem jo. a w20 trendet tekintve egyenesen zsakutca, nehez lesz igy ertekes user contentet felmutatni.
Tudták, hogy a Blikk emelt díjas csengőhangletöltésre kínálja Antal Imre kétségbeesett panaszait? Ezentúl, ha főnöke/anyósa/szeretője keresi, akár a Szeszélyes évszakok konferansziéjának hangján is megcsörrenhet a telefonja, a végtelenségig loopolva a tévés személyiség…..
hacos 2006.04.15 10:08:34