Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gago

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tényleg minden idők legizgalmasabb bajnoksága zajlik éppen az OB I. középszakaszában, bár amikor többször is azt írtuk, bárki legyőzhet bárkit, arra azért magunk sem gondoltunk, hogy a Miskolc két nap alatt kétszer is elkaphatja a Mol Liga-győztes Vasas Bp. Starst. A…..
Gago 2010.02.17 22:43:09
@rosi02: te méginkább.akko okoskodj, ha már megértetted mit akartam kihozni a mondandómból....addig olvasgass és okulj!! azt aláírom, jó, kapjon 2-t ami nem az ő hibája....de azér ötöt, ennyi erővel én is beállhatok, ahogy te is javasoltad, kapok 20 gólt, de aztán mosom kezeimet, hogy bocsi, én nem tehettem egyikről sem, sőt jól védtem, de eléggé elkalapálták a csapatomat!! Ennél többet nem fűzök hozzá, ahogy olvasom a blogon vannak értelmes emberek akik megértették mit mondtam........ők olvassák el a többi dinka meg csússzon át rajta!! köszi!
Gago 2010.02.17 22:52:30
@rosi02: úgy érzem soha nem fogjuk megérteni egymást...nekem ez a véleméynem,neked más..ennyi.............na szia
Este hatkor a keddi mérkőzések visszavágóival folytatódik az OB I. középszakasza. Az újpestiek az utolsó percben vannak, a miskolciak a bravúr megismétlődésében bíznak.A hét eddigi meglepetését a Miskolc szolgáltatta, hiszen idegenben szinte végig vezetve büntetőlövésekre…..
Minden további magyarázat nélkül kedves olvasóink elé tárunk három összefoglalót, az EBEL-t és az OB I.-et összekutyuljuk, igaz, gólokat csak két felvétel fog tartalmazni. A Jégkorong Tv videóin megtekinthetik a Sapa Fehérvár AV19 Salzburg-verését egyfelől, a Vasas Bp.…..
Gago 2010.02.08 21:46:13
@legion of doom: teljesen igazadvan............végy egy jó kapust....ennyi! ezzel kezdődik a csapatépítés.

Ott volt a Mol Liga, ott nem vett részt a Volán, ott volt a lehetőség, miért nem nyerte meg Pék úr csapata?? hmmm??? Szánalom ez a sok magyarázkodás, állandóan kitalál vmi kifogást......sérültek fáradtak voltunk stb...megjegyzem a többi csapat is fáradt, mindenhol vannak sérültek...mondja ki SZAR A CSAPATOM ennyi!!!! Nem lenne könnyebb?? Saját magát is áltatja!

Ők sportolók, ez a dolguk, munkájuk.............fáradtak?? és aki a hét 5 napján folyamatosan dolgozik az nem fáradt???

Szerettem az UTE-t a régit, nem a mostanit.és az elkeseredettség beszél belőlem!!
Gago 2010.02.08 22:12:11
@kerusz: de igen, én írtam! tény, mióta Szőke itt van, volt egy pár jó meccse........arról nem tehet hogy "jó kis védelem" van előtte.......ő az elmúlt meccsen kapott 45 perc alatt 5 gólt, váltótársa pedig röpke 10 perc alatt 3-at. Én Szőkét favorizálnám a továbbiakban is!
Megint az idegenben játszó csapat nyert a IV. kerületi rangadón, ebben a szezonban még soha nem született másmilyen eredmény. A Stars két új légiósa második meccsén gólt szerzett, Matus Petricko a negyedik, Niko Kluuskeri az örödik találatot vállalta. Továbbra is megkapták a…..
Négy napon belül harmadszor csap össze az Újpest és a Vasas Budapest Stars. Tegnap folytatódott a hagyomány, az idegenben játszó együttes nyert. Tovább után az edzők értékelik a tegnapi mérkőzést, elmondják, mire számítanak ma és gólokat is mutatunk. "Nagyon jó és…..