Regisztráció Blogot indítok
Adatok
FAbian

0 bejegyzést írt és 59 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Fidesz frakcióvezetője a tegnap esti RTL híradójában befeszített, mint tetanuszra váró kisnyugdíjas a körorvosnál, és arcunkba tolta a valóságot:- Majd a választók eldöntik, jár-e neki a mindennapi luxus, nyugdíj megtakarításokból foltozott költségvetés idején. Az…..
Közkívánatra: Alföldi Géza, külföldre szakadt nyilas versei — az ideg-elme kategória sűrűje. Ígérem, jövő hétre most már tényleg vmi jó kis debiliset keresek... Ébredj, magyar!Országodon kufárok osztozódnak, rabtartóid leszármazottjai, s kik raboltak, öltek,…..
Nem szokásunk sajtótermékek hülyeségein rugózni, de az alábbi példa annyira szépen mutatja a csontig benyalós, szervilis média ostobaságát, hogy muszáj, na. Azt mindenkinek a fantáziájára bízzuk, hogy az ilyen bravúrok úgy születnek-e, hogy a sajtómunkás túlbuzgóságában a…..
FAbian 2011.01.17 19:29:39
Minden összeállt szombaton, amikor elolvastuk a Bestben Szalai Annamária emberi oldalát bemutatni akaró kétoldalas cikket. Kicsit kevés volt a két oldal erre, viszont csomó minden kiderült, és kezd tisztulni a kép.  A legfontosabb információk a cikkből: nincs tévéje…..
FAbian 2011.01.17 19:16:16
Tegnap valamelyik kertv híradójában láttam nyilatkozni a West Balkán-tragédia kapcsán az illetékes terézvárosi fideszes polgármestert. Hassay Zsófia elmondta az önkormányzat tudott arról, hogy West Balkán körül problémák vannak. Nincsen neki meg az engedélye, csak 10 óráig…..
December közepén még csak legyintettem, mikor olvastam, hogy "Kibővíti a fűtési támogatásokat a kormány. A tervek szerint 2011 októberétől nem csak a gázzal és távhővel, de a fával, szénnel és cseppfolyós gázzal fűtő, hátrányos helyzetű családok is igényelhetnek…..
FAbian 2011.01.12 09:58:55
@Joe.UK:
Nekem miféle adót kéne fizetnem,hüjegyerek?!
A főbérlőm nem tudom,és Te sem!,hogy fizet-e,mondom:szerződésünk van!!!
w Együtt sikerülni fog 2011.01.07 05:30:00
Európa a markunkban van, de még nem ragadtuk meg eléggé. A soros elnökség egyelőre nem teszi lehetővé, hogy bevezessük a tisztességvédelmet az egész unió minden rohadt kis blogjában. Az egyik lehetőségünk, hogy ebben az irányban próbáljuk megújítani Európát, majd egy ügyes…..
Kiss Norbert a KEH Társadalmi Kapcsolatok Hivatalának vezetője. Az esztergomi ferences gimnáziumban végzett, harmincas éveiben jár. Kamaszkorában kosárlabdázott, majd sportdiplomáciai pályára készült, így került kapcsolatba a Magyar Olimpiai Bizottságot 1989 óta irányító…..
Már javában zajlik a Pink Floyd The Wall című lemezének 30 éves jubileumi világ körüli turnéja a zenekar alapítójának, Roger Watersnek az előadásában, ami 2011. június 22-én éri el Budapestet. A koncertek eddig zökkenőmentesen haladtak, azonban most az Anti-Defamation League…..
FAbian 2010.10.04 11:04:23
Az Élet és Irodalom liberális dinoszauruszai a kormányváltás óta hosszú publicisztikákkal szórakoztatják egymást, amelyekben az orbáni diktatúrával ijesztgetik és hergelik még megmaradt olvasóikat. Persze ez megy 1998 óta, bár mostanság lett is valami valóságalapja az…..
  Bő egy hét múlva itt vannak az önkormányzati választások, az elemzések szerint szinte mindenhol a Fidesz jelöltjéé lehet a polgármesteri szék. Játékunkban 13+1 olyan települést, illetve kerületet választottunk ki, ahol izgalmas lehet a befutó. Az egyszerűség…..
FAbian 2010.09.25 18:30:52
Engedéllyel nem rendelkező kínai illetékességű élelmiszerfeldolgozó üzemre csaptak le a hatóságok tegnap a a XV. kerületben. Az üzem a józsefvárosi kínai piac büféibe szállított...Az engedély nélkül működő üzemben mintegy 2 tonna élelmiszert és élelmiszer alapanyagot…..
Ennek az egészen kicsi nyúlnak az édesanyját nem sokkal kölyke születése után sajnos megette egy kutya. A Northfoto leírása szerint a képeken az látható, amint a nyuszi éppen anyja után sír.Nem tudjuk, hogy ez a megállapítás helytálló-e, mert fogalmunk sincs, hogy néz ki egy…..
FAbian 2010.09.15 00:16:07
Több mint százmillió forint az összértéke annak a Zsolnay díszburkolatnak, amely a szerdán megnyitott, új Dél-Dunántúli Regionális Könyvtár és Tudásközpontot díszíti. A Balázs Mihály, Kossuth-díjas építész tervezte épületbe Nagy Márta, Ferenczy Noémi díjas, pécsi…..
Mandiner blog Homók-heterók: 1:0 2010.09.05 07:01:00
  A Meleg Méltóság Menetéről jutott eszébe valakinek a zseniális ötlet, hogy meg kéne tartani a Hetero Büszkeség Napját is. Nosza, idejekorán meg is kezdték a szervezést, s tegnap sor is került Magyarország első hetero menetére, amely a Hősök terétől az Erzsébet térig -…..
Ez valami szürreális vicc lesz ... vajon a lecsófőzés közben jutott az eszébe?!   Igen ... kitüntetést alapított Schmitt Pál köztársasági elnök úr, melynek a neve "DR. SCHMITT PÁL KÖZTÁRSASÁGI ELNÖK ÉRDEMÉRME" lett. Gratulálunk Pali bácsi, csak így…..
Szeretne kezet rázni Mogács Dániellel? Szeretné, ha Kovács Gergely rámosolyogna önre? Szeretné, ha Victora Zsolt megsimogatná gyermekét és kutyáját? Szeretne találkozni neves külföldi vendégekkel, akik nekünk kampányolnak? Vagy egyszerűen csak szeretne egy boldog országban…..
FAbian 2010.08.26 20:50:26
Ma kaptam meg az értesítést a Goldenblogtól arról, hogy a blog idén első lett a hírblog-kategóriában. Tudom, hogy mostanában nem divat örülni egy díjnak, különösen, ha nem jár lánccal, én azonban nagyon örülök... Amikor tavaly november 2-án feltettem az első kérdést,…..
Nem kisebbítve Christopher Nolan filmjének erényeit, nyugodtan kijelenthető, hogy az Eredet történetében kevés olyan elem található, amelyet ne láthattunk volna korábban különféle sci-fi és cyberpunk-klasszikusokban. Piszkos12 rovatunk mostani különkiadásában összeszedtük az…..
masszázsblog Amikor a nő beindul 2010.08.04 12:36:00
Kedves Publikum!Félek, hogy a kalandomra adott reakciók között lesz olyan is, hogy "kizárt, hogy nő írta". Pedig elhiheted kedves Kételkedő, hogy nem csak hogy nő vagyok, de konkrétan ez után az esemény után pláne éreztem, hogy az vagyok.Dél-Franciaországból jöttünk…..
Varánusz Parizerkommandó 2010.08.01 08:00:00
A Jobbik nem bír kikeveredni a militarizmusból. Ráharaptak, mint fogatlan apóka a szalonnabőrre, és bár se megrágni, se lenyelni nem tudják, erőltetik vég nélkül. Mintha az alapból elfogadható ötletet is kizárólag túlkompenzáló, cerkahegyező kadétokkal lehetne…..
FAbian 2010.08.01 19:55:31
@insert random:
Meg fogsz döbbenni: a pártok is társadalmi szervezetek,épp úgy,mint a Pál Utcai Gittrágók Baráti Közhasznú Kerekasztala.
Az viszont igaz,hogy ezek a kvázi-civil megmozdulások egy párt részéről a marketing kategóriába tartoznak.
Mondjanak inkább "monnyonle" meg "takarogggy" tartalmú mondatokat?

A poszt maga meg úgy szar,ahogy van,nem értem írókám problémáját.
Ha ugyanis lelnek valami nem tetszetőset a kommanók és kiblogolják - lesz jó hatása.
Lásd az index blogjait...

Színpadias?
Az.Ez is a marketing része.
A Greenpeace fűhöz-fához-atomerőműhöz láncolós emberei nem színpadiasak?
De,azok.
Így van hírértéke a dolognak.
Színpadiasnak kell lenni ott,ahol a nem színpadias bürokrácia lebénítja az illetékes hatóságokat.
Szánalom,ennyih...
A Magyar Televízió információink szerint augusztus elsejétől vezeti be fokozatosan az új műsorrendet, amely hatékonyan tudja képviselni a kétharmados csendes forradalom eszmeiségét. Ennek jegyében információi k szerint megszűnik a Kultúrház, és egy új kulturális műsort kínál…..
FAbian 2010.07.29 15:08:45
@Quentin vagyok, Montargis-ból: Eresszed szélnek a kutyád és törd ketté térdeden a fehér botod!
Linka Ágnes 1980 óta a Magyar Rádió irodalmi szerkesztője, riportere, emellett előadóművész. Férje, Siposhegyi Péter 1957-ben született Kaposváron Erdős Péter néven. 1975-től a Pécsi Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Karán tanult, majd 1978 és 1982 között az Eötvös…..
FAbian 2010.07.27 15:03:37