Regisztráció Blogot indítok
Adatok
b@szus

0 bejegyzést írt és 109 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy dinasztiáról nem feltétlenül a csend jut először az ember eszébe, kivéve persze ha ez a dinasztia egy jacht, ahol a megrendelő kívánságai közül az egyik éppen ez volt. Meg persze az, hogy egyszerre felférjen rá meglehetősen kiterjedt családja...
b@szus 2016.06.16 11:46:26
A legtöbbek számára elképzelhetetlen, hogy milyen lehet az élet egy közel félmilliárdos lakásban. A Központi Statisztikai Hivatal adatai szerint egy átlagos budapesti ember nettó 204 ezer forintot visz haza havonta. Vajon hány évig kellene spórolni ahhoz, hogy ilyen, 450 milliós luxuslakásra…..
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!   Tisztelt Munkahelyi Terror blog! Mi a teendőm, ha egykori munkáltatóm nem hajlandó kifizetni, mitöbb, még ő követel tőlem pénzt, azt állítja, hogy tartozom neki. 1hónapot dolgoztam nála pultosként, illetve terminál…..
A villa gyönyörű helyen van, elképesztő kilátással a városra. Olyan, mintha egy XIX. századi nemesi házba lépne az ember, hatalmas festményekkel, szobrokkal, márvány burkolatokkal. Ahogy a korábbi posztokból már kiderülhetett mi egy kicsit a modernebb stílus hívei vagyunk, de…..
A csőd első - hamis - bejelentése után a magyar hatóságok csaknem három hétig szabadlábon hagyták Tarsoly Csaba Quaestor-vezért és vélhető bűntársait. Ezalatt végig fennállt a szökés és elrejtőzés, illetve a bizonyítékok megsemmisítésének veszélye is. Az előbbiekkel nem…..
Az idei Baselworld is tartogatott meglepetéseket. A Rolex megtörve eddigi hagyományait, az első gyárilag kaucsukszíjjal rendelkező, innovatív modelljét mutatta be. Az új Yacht-Master az évek óta divatos, fekete gumi-rózsaarany kombinációt kapta megújult köntösének. A napokban…..
A hétvégén leteszteljük a legjobb hordozható játékkonzolokat a Konzolok Szervize közreműködésével (dönteni persze Ti fogtok), addig azonban egy fokkal komolyabb témában szeretnénk kikérni a véleményeteket. Azért nem kell megijedni, csupán arra vagyunk kíváncsiak közelgő…..
Tévúton jár az, aki azt gondolja, hogy a környezettudatos élet egy vagyonba kerül. Az ökotudatos gondolkodás és a kreativitás ugyanis csodákra képes. S hogy a végeredmény dizájnos és fenntartható? Mi az hogy! Képes DIY összeállításunkban egy sor izgalmas kültéri és beltéri…..
Jack Andraka a National Geographic 2014-es Ifjú Felfedezőinek egyike. Az Ifjú Felfedezők díjat azoknak a fiataloknak ítélik, akik jövőbe mutató felfedezéseket tesznek, akik megváltoztatják a világot, és arra ösztönzik embertársaikat, hogy törődjenek a bolygójukkal. Andraka…..
b@szus 2015.01.06 21:25:09
@midnight coder: Igazad van! A baj az, hogy kis hazánkban 60 fölött az esélyt sem nagyon
adják meg, jobban járnak ha fasza fertőzés elviszi a legyengített beteget. Apám is haldoklott
egy "közepes" kemótól közölték bocsi szepszist kapott meg amúgy is alacsony a fehérvértest szám.
Miután a főorvosnő kapott egy ígéretet, hogy mi lesz ha az öreg meghal előkerült egy orvosság a fiókból és segített az intenzíven altatásban tartott apámon. Ez most már hat éve volt és él. Akkor anyámra hallgatunk a tesómmal, hogy "ne csináljatok semmit tudják a dolgukat" apu rég halott.
Hát ennyit az orvoslásról és a gyógyszerekről. Sokszor adott lenne a lehetőség a gyógyulásra csak
más érdekek is mozognak a háttérben.........
Nívó Áfacsalt olajat olcsón! 2014.12.19 14:40:21
Na ne mondja senki, hogy a NAV nem végzi a dolgát... lebuktatja és megbünteti az áfacsalókat, ezzel is igyekszik maximálni az állam adóbevételeit, és fenntartani a piaci verseny tisztaságát. Vagy mégsem? Itt van például az étolaj ügye: eddig is nyílt titok volt, hogy szinte az…..
Rájöttem a nemzetet megosztó konfliktus megoldására: vasárnap csak az önkiszolgáló kasszák működjenek a boltokban! A szegény, kizsákmányolt bolti eladók otthon lehetnek a családjaikkal; de aki akar, továbbra is vásárolhat vasárnap; aki meg nem, az nem. A többit pedig megoldja a…..
Egy elhagyatott műhelyben jártunk, amit valószínűleg talán valamikor a kétezres évek végén használtak utoljára.  Legalábbis a falon lévő poszter szerint erre lehet következtetni. Szerszámok a műhelyasztalon, ruhák és sapkák a fogason, gázmaszkok a földön, papírok az…..
b@szus 2014.11.19 00:28:12
Van egy ország, ahol az adóhivatal szervezi az adócsaló maffiát, ahol a söralátétes-egysávos adócsökkentés kormánya évek óta a legkifacsartabb unortodox adókkal húz le, a bevételekből minden sarki óriásplakáton rezsicsökkentést hirdetve. Egyszer biztos készül belőle egy…..
Live Info BMW vs. gyalogos 1-0 2014.10.05 12:26:06
Az autósok nagyon fel tudják húzni magukat a forgalmi helyzeteken.  Előfordulnak pofonok és szándékos ütközések, és egy Moldovában rögzített felvétel szerint van, aki attól sem riad vissza, hogy dühében elgázoljon egy gyalogost.   Egy BMW-s megállt a zebránál, ahol három…..
Na, aki szerint az AMC zombis sorozata a pilot óta lejtmenetben van, és a zombikról sokkal kevésbé szól, mint az emberekről, az most kicsit örülhet, mert az ötödik évad első részében kap élőhalottat bőven. Amikor a forgatáson a producerek azt hajtogatták, hogy ez az évadnyitó…..
Aki látta már az Avatart, az talán hallott arról is, hogy valahol belső Kínában van egy kimondhatatlan nevű hegység, mely Cameron számára az ihletet adta a repülő, növényekkel borított sziklákhoz. Talán még rá is keresett googleben, és arra gondolt, milyen jó lenne ezt egyszer…..
b@szus 2014.08.02 20:42:59
  1884-ben óriási szenzációt keltett, hogy a budapesti főposta udvaráról eltűnt egy postai pénzes láda, benne rettentő sok pénzzel. A tolvajok csak 1895-ben lepleződtek le titkos rendőri megfigyelések következtében. Erről szól az alábbi történet. Na de ne szaladjunk…..
Ahogy a múltkor megígértük folytatjuk a sztárok szuperjachtjainak felvonultatását. Kezdjük is rögtön P.Diddyvel a rapper, üzletemberrel. Természetesen saját jachtja van, ami nem kevesebb mint 65 millió dollárba került, igaz használtan vette. Azonban nem akármit választott, hanem…..
Gulyás Gergely, a parlament fideszes alelnöke kedd reggel még nagyban szidta a kereskedelmi adókat, délután viszont nem nagyon tudott mit mondani arra, amikor az RTL Klub szembesítette vele: 2011-ben ingyenjeggyel nézte végig élőben az X-Faktor döntőjét. Gulyás az M1 reggeli…..
Lámaszeme Remek Photoshop képek! 2014.04.29 08:00:00
 ..
Öt év brüsszeli herevere után új meló után kell néznie Bokros Lajosnak, ugyanis saját szerencsétlen pártocskájával nem sikerült összegyűjtenie az induláshoz szükséges ajánlásokat az uniós választásra. Sose értettem, miért próbál politizálni az, akinek fingja nincs az…..
Van aki a kolbászát, van aki a tojásait mutogatja: a politikusok számára a Húsvét kötelező alkalom a facebook posztolásra, illetve irdatlan méretű sonkával való pózerkedésre. Vezető politikusaink facebookos húsvéti jókívánságait szedtük össze. Orbán Viktor híres…..
Húsvéti fészeknek nézte a Pancho Arénát a húsvéti nyúl és teleszarta focistákkal. Éppen a stadion átadására készült az ünneplő tömeg, amikor a felcsúti arénára hatalmas sötétség szállt, pedig Németh Lászlóné nem is volt a közelben. A TEK helyszínen tartózkodó…..
Ki tudna egy kerékpáros számára különb használati tárgyat készíteni, mint egy kerékpáros? A Németországban született, de Amerikában letelepedő Juergen Beneke engedve kreatív ösztöneinek megalkotta a tökéletes bringás szekrényt, amelyen minden elfér, ami kellhet egy…..
Emlékszünk még az Oroszországba szökött ex-elnök Kijeve melletti luxusvillájáról terjedő képsorokra? Most kiderült, az a mérhetetlen luxus, amit eddig láthattunk, csak a jéghegy csúcsa, az igazán értékes műtárgyakat magával vitte a bukott elnök. Az Englishrussia.com oldal…..