Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kismacska (BELLA)

0 bejegyzést írt és 2598 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
JóVáros Blog Életösztön 2014.03.31 17:57:03
Na ez az, ami nincs a Fidesztől még független magyar médiarész Okostojásaiban. Miközben írják humoros egyrészt-másrészt logikájú cikkeiket, elfelejtik, hogy Narancs győzelem esetén Ők is megszűnnek létezni. A strucc is időnként kidugja a fejét a homokból, ha másért nem,…..
Kismacska (BELLA) 2014.04.01 13:08:43
@anaso:

+1.
Amióta az egyik cikkében Bartus gyakorlatilag azt írta (így lehet értelmezni), hogy Gyurcsány felgyújtotta a várost, nem olvasom.

@Gábor: KÖSZÖNÖM, hogy írod a blogot, KÖSZÖNÖM a hangnemet! Mármint... hogy azt mondod és ÚGY, ahogy. Én évek óta mondom ugyanezt, hogy egyszerűen ha a sivatagban mész és órákra vagy a szomjhaláltól (Magyarország - demokrácia), akkor ha találsz egy pocsolyát (Összefogás), akkor meg fogod inni, illetve fogsz inni belőle, mert ezt mondja az életösztön! Nem fogod azt mondani eltartott kisujjal (ismétlem: a szomjhalál szélén!), hogy "ez nem Pi víz jéggel üvegpohárban, ezt nem iszom meg"!

Szóval köszi a biztatást, így tovább! (Én például nem olvasok se Amerikai Népszavát, de hónapok óta Varánuszt se. Van PuPu, a Galamus meg Te.) HAJRÁ! :)
JóVáros Blog Nyerünk 2014.03.31 01:19:28
Ismerve a Fidesz fenyegetésen, zsaroláson, lefizetésen alapuló tömegképző módszerét a Békemenet 90 ezre biz jóval gyengébb, mint a mi 50 ezrünk. Ezeket meg fogjuk verni azzal a pluszenergiával fölvértezve, amit ma az Operánál egymásnak adtunk. Hétvégén két komoly…..
Kismacska (BELLA) 2014.03.31 09:57:27
@Ruzsa Ferenc:

A Voks'14-nek alig van MSZP-s letöltője. Nem hinném, hogy az MSZP-nek alig 5%-os támogatottsága lenne. Emiatt nem kicsit torzítanak sokszor az eredmények. :)
Nagy nap van ma, drága Feleim! Hatályba lép az új Ptk, amiről réparobi aszonta nemrég az Infórádióban, hogy életszerűbb szabályai erősítik a jogbiztonságot.  Hurrá, remek, mert az elmúlt napok fejleményeit elnézve jogbiztonságban fejlődni kurvára van hova! Mert…..
Kismacska (BELLA) 2014.03.15 12:25:33
@V-PORT:

Én Eötvös József. :)
Kismacska (BELLA) 2014.03.15 12:58:42
Eléggé vártam mivel sikerül előjönni Simon Gábornak két nap morfondírozás után. Nagy reményeim nem voltak, nem vártam semmilyen kitárulkozó kamingautot, de talán ezt a neszesemmit sem.  Nehéz elhinni még egy buta szociról is, hogy csak úgy, jóhiszeműen megfeledkezik a…..
Már századszorra keseregtem azon, hogy Heller Ágnes miért nyilatkozik olyan gonoszságokat Magyarországról, aztán gondoltam: legjobb lesz, ha írok neki és megkérdezem. Kaptam választ is, ami nem válasz, de legalább egy kommunikációkezdemény. Megkerestem a Facebookon a Heller Ágnes…..
Röhej ami itt folyik. Tényleg. A fasz kivan ezzel a sok ostobasággal, ami lehetővé teszi az adócsalók aranyéletét, mert a pártpolitikusoknak fontosabb patikamérlegen méricskélni előnyt vagy hátrányt, a közvélemény egy részének meg előbbre való a náczikokkal nem, nem sohát…..
Kismacska (BELLA) 2013.11.19 12:56:30
@Fabius:

Drága Fabius.
A KIVIZSGÁLÁST, büntetést, mindegy, hogy milyen színű politikus érintett, pártolom.

Azt nem pártolom, hogy az ÚÚÚGYNEVEZETT demokratikus oldal (MSZP), a demokratikus oldal (DK) és a Gittegylet bárhogy is összefogjon, szóba álljon a nácikokkal.

Őszintén - elrémisztenek a kommentek. Nem az jön le nekem ebből, hogy jaj, de ki akarnák vizsgálni, hanem hogy lenne olyan BÁRMILYEN ok, amiért lepaktálnának, horribile dictu, szóba állnának a nácikokkal.

Besározódnak. Nem kell szóbaállni.

DE KI KELL VIZSGÁLNI. Ha nem bizottság, akkor büntető feljelentés.

DE ŐSZINTÉN!
SZERINTETEK mennyi bizonyíték van még meg erre az APEH-nél?

Elárulnám: zéró, nulla, nuku, nyista.
Nem pacsizott össze Gyurcsány az MSZP-vel, a DK önállóan indul a választáson. A szocik érdekes helyzetbe sodorták ezzel Gyurcsányt, és választásra kényszerítik majd a DK egyébként Fletó iránt elkötelezett híveit is.  Csuda egy választás lesz ez a 2014-es. Az…..
Kismacska (BELLA) 2013.09.11 09:48:49
@aszekelyek:

Ez nem hergelés.
Nem nagyon láttam önt itt még kommentelni, így nem tudhatja, hogy nekem már legalább fél éve a tököm is tele van a K14-gyel (nem vagyok hajlandó innentől E14-nek hívni őket) és Bajnaival.

@Ensiada Arkoveitie:

Akkor tegyük fel úgy is a kérdést, hogy vajon hány MSZP-szavazó gondolja át most a szavazatát, látva ezt a ronda zsarolást?!
Mondd már, MENNYIRE demokrata az a párt, amelyik a másikat mindenestől le akarja radírozni?! Szerinted ezen hány demokrata ember gondolkodik el??
Kismacska (BELLA) 2013.09.11 09:50:49
@Ad Dio:

Ha éltél és gondolkodó felnőtt ember voltál 2006-ban és emlékszel a kampányra (mármint nem fideszesként vagy kívülállóként), akkor pontosan tudod, miről beszélt anno Gyurcsány.

Ha meg nem? Akkor sincs baj, de ne minősíts másokat olyan alapon, amiről fogalmad sincs... :)
Kismacska (BELLA) 2013.09.11 12:12:32
@AKIsTUDATLAN:

+1!!

Hajszál pontosan leírtad, mit gondolok.

Azért rühellem Bajnait ilyen eszméletlen módon, mert nagyon-nagyon hittem benne még októberben, a beszéde után. De olyan csúnyán elárult mindent, amit ott mondott, hogy hihetetlen. Tényleg már csak ahhoz mérhető a megvetésem és utálatom iránta, mint Orbán iránt. És most ehhez felzárkóztak most a szocik. Szorosan.
Amíg Fénylő Csillagunk örömpát játszott addig Feri - aki lehet megsértődött, mert nem volt hivatalos a lakadáréba - kirándulni ment. Felcsútra, hová máshová, elvégre Nemzeti Dáridó idején nincs most ott senki, - hehe - szabadabban lehet rugdosni a kavicsot az épülő stadion…..
Kismacska (BELLA) 2013.09.08 19:05:12
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:

:))))))))))))

Nem, őszerinte én egy büdös komcsi vagyok.

@iii:

Ez akkora lol, kisapám. Ha nem szeretem a szent Bajnaidat, akkor én már nem vagyok demokrata? Az, hogy írtam: rühellem, mint a szart, mert hatalmasat csalódtam benne, hát nem vagyok demokrata.

Nem egy ilyen, mint te fogja megmondani, hogy ki az és ki nem. Higgy amit akarsz. Azon, hogy én nem lennék demokrata, csak visítva tudok röhögni.
Kismacska (BELLA) 2013.09.08 19:21:09
@kekex:

Szerintem Gyurcsányt MINIMUM rehabilitálni kellene, ha nem szentté avatni... gondolj bele, még négy évet adott nekünk Orbán nélkül azzal az 1-2 év hazugsággal!!

Ha észrevenné más is, itt 2002 óta Orbán ELLEN szavaztunk. Mert 2002-ben és 2006-ban is kimutatta a foga fehérjét a fickó, és azt, hogy ő visszatérjen a hatalomba, a lehető legtöbb eszközzel meg kellett (volna) akadályozni.

A baloldalnak és az MSZP-nek különösen NEM sunnyognia kellene, hanem - pláne az elmúlt három év történéseinek tükrében - büszkének lenni arra, amit csináltak, hogy szabad volt az ország, hogy elismertek minket, hogy jó kapcsolatot ápoltunk a nyugati országokkal, hogy demokrácia volt, hogy jöttek a befektetések, hogy nőtt a gazdaság (még ha "csak" 1%-kal is) és még sorolhatnám.

Szerintem Gyurcsány és a DK simán meg tudna szökni a balon. Az a pasi olyan erőt képvisel, olyan szövege van, Orbán úgy fosik tőle... és ne feledjük már: Ő MÁR LEGYŐZTE ORBÁNT. Egyszer saját jogon is.
Kismacska (BELLA) 2013.09.08 19:33:38
@iii:

Gyúccsányahibáseemúttnyóccév!

Hát kisfiam, gratulálok, elérted a mínusz szintet... :)))
Hadd halljuk a többi Fideszes retorikát!

>Fület hegyez<

:))))
Varánusz Na ki a faszagyerek? 2013.08.24 13:06:41
Juppi, végre történik valami érdekes az ellenzéki oldalon. A Bajnai társaság előválasztásos ötlete olyan mexikói felállásba sodorta a szövetkezni vágyókat, hogy ahhoz képest a Ponyvaregény zárójelenete is kiskutya fasza. Mesterházyt és a szocikat szemmel láthatóan hideg…..
Kismacska (BELLA) 2013.08.24 15:28:26
@iii:

Nem azzal van a baj, hogy a kisdobosunk milyen miniszterelnök volt.

Nálam tavaly október 23-án Bajnai 100%-on állt, hogy támogatom. Nahh, ebből csinált most kb. 5%-ot SE.

És szerintem nem vagyok egyedül. Túlzott a pimp és juhász-fűvész befolyása...

Mert bazki, tegnap nagyon durva volt kis Gordonkánk nyilatkozása Olgánál. Azt mondta: ő nyitott minden megoldásra, ami pont az a megoldás, ami az övé! Hátbazmeg.

Attila, állj fel Gordon mellől, de legfőképpen: NE ENGEDD, hogy ő diktáljon! Elegem volt a béna MSZP-ből, akit egy gittegylet is irányíthat!
Kismacska (BELLA) 2013.08.24 15:48:08
@iii:

Pedig bizony abszolút nyerő volt nálam a pali, rajongtam az októberi MINDEN ELLENZÉKIT SZERETÜNK, AKI DEMOKRATAAAAA, és MINDENKIT ÖSSZEFOGUUUUUNK! szövegéért! Reménykedtem.

Jól érzed, hogy dühös vagyok. Tudod... dühös csak az lehet, akinek vannak érzelmei valaki iránt és egyszer kedvelt és bizott valakiben, de csalódott benne súlyosan.

Figyuzz már, egy héttel később a beszéde után verte az MSZP-t népszerűségben! Ha jól emlékszem, 23%-on állt! És akkor elkezdte a Pávatánc Bajnai Gordon Módra című műsorát, azzal, hogy jaj, összefogás, de juj, a szocikkal nem!

És az emberek, akik bíztak abban, hogy TÉNYLEG mindenkit a szárnyai alá vesz, elkezdtek kiábrándulni. Én is. Anno, amikor itt elkezdtem ekézni Bajnait, ne tudd meg, mit kaptam az ÚGYNEVEZETT demokrata honfitársaimtól! Még hogy negatívat mondani Szent Bajnairól!

Tényleg ne feledd: így rühellni valakit, ahogy én most azt a palit rühellem, csak úgy lehet, ha előtte óriási reményeim voltak vele kapcsolatban és nagyon kedveltem!
Kismacska (BELLA) 2013.08.24 15:52:54
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

"egyre jobban érik bennem, hogy a fidesz agytröszt mélyen kielemezte a magyar léleket, ennyire pontosan megtervezni a folyamatokat, vagy csak ekkora szerencséjük van, nem tudom."

1000000000000000000000%-osan igazad van. Én körülbelül 10+ éve nézem Viktor ténykedését és bár hihetetlen módon utálom őt is meg a pártját is és mindazt, amit képvisel, ahogy képviseli - abszolút zseni a pasi. Csak nézd meg, milyen zseniálisan osztotta meg az országot, jelenleg is osztja meg, még a benti-kinti magyarokat is, sőt, a kinti-kintieket is!

És igazad van: 100%-osan ismeri a magyar lelket, embereket, gondolkodásmódot, a hülye, befolyásolható barmokat.
       Erről az írásról akarok írni, meg tulajdonképpen erről, és persze erről is.         A történet lényege az, hogy a Hallgatói Hálózat az ún. Koppány-csoporttal együtt szervezett egy tüntetést, tiltakozván a növekvő…..
Kismacska (BELLA) 2013.08.21 18:10:48
@tollaszerge:

Nem véletlen azt akartad írni, hogy gyurcsányahibás? Meg emúttnyócév?
Azért nácizom a csótányékat (Jobbik meg gárda), mert nácik. Zsidóznak, cigányoznak, holokauszttagadó seggfejek. Nevezzük annak őket, amik. Mondjuk én kevéssé nácizom mostanában, inkább csótányozom - bár kezdem sajnálni azt a szegény csótányt, hogy ezeket hozzá hasonlítom...

A tömegek, a szegények, azok, akik úgymond vesztesek, nem vonzódnak a baloldali vagy a liberális oldalhoz, mert ott gondolkodni kell. Illik is persze, de kell is, mert nem kap felböfögött, előemésztett dolgot arról, miről mit kell gondolni, mivel kapcsolatban mit kell érezni és mire mit kell mondani. A jobbosok, pláne a szélsőjobberek számomra lúzerek. Gondolkodásra képtelen lúzerek.

Sok szerencsét ahhoz, hogy felvilágosítsák őket, mert elsősorban meg kellene érteniük, mit magyaráznak, és ha tudatlanok, ha műveletlenek, akkor előbb egy kis műveltség kellene, például tudni, hogy volt a hitler nevű csóka és ő mit csinált. Meg megnézni néhány dokumentumfilmet, hogy jéé, tényleg volt holokauszt!

Nehéz ez a kérdés, és olyan szempontból meg egyetértek, hogy ezekhez az emberekhez is el kellene jutniuk a baloldali és liberális nézeteknek - de ehhez meg nekik gondolkodniuk kellene, és rájönniük ESETLEG, hogy az elcseszett életükért nem a zsidók, a cigányok meg a gazdagok a felelősek, hanem saját maguk (illetve mostanában a kormány is nagy szerepet vállalt az ámokfutásával ebben).

A baloldalnak, és különösen a liberális oldalnak nincsenek jelmezei, nincsenek jelképei (lásd árpád sáv, turul madár, kisajátított, beszennyezett rovásírás), így nem is nagyon van mibe beöltözni, nem nagyon vannak kiadott ukázok, hogy mit kell gondolni miről, ez az úgynevezett gondolati-szabadság-oldal. :)

Mármint... ha vannak önálló gondolataid. Amik persze arról az oldalról hiányoznak. Nekik elég az álszenteskedés: PFEJJ, multik! De multi-gyártotta autón jár, meg mobilon beszél és a turulos nyakláncában mögém áll a KFC-ben...! Álszent férgek.
Varánusz Nemgyütt 2014 2013.08.18 11:09:14
Nem is tudom sírjunk vagy röhögjünk. A potenciális kormányváltók egyre inkább látszanak impotenciálisnak, mert az egyik örömszülő képes fasz nélkül küldeni a vőlegényt a lagziba. Ezzel az MSZP is feltalálta a sifferandrást, öszintén gratulálok.  Az ő, illetve az…..
Kismacska (BELLA) 2013.08.18 17:41:00
@Mariann19:

Ha Mesterházy meg az MSZP továbbra is úgy ugrál, ahogy egy szervezet nélküli gittegylet diktál, mert a gittegylet azt HISZI, diktálhat, akkor el fogja veszíteni a szavazóit.

Mindig én voltam az, aki ekézte az itt lévőket, hogy így nem szavaznak meg úgy, és most én vagyok úgy, hogy arra a formációra, amiben az E14 benne van - nem szavazok. Velük az ország nem jár jól.

(JOBBAN jár, mert a bizalom több lesz, mint most, de semmit nem fognak csinálni a négy év alatt, csak töketlenkedni, figyeljétek meg.)

De nem az MSZP a gátja az összefogásnak - szerintem ez erős túlzás és csúsztatás. A szocik már október 23-án jelezték az együttműködési szándékukat. Bajnai több mint fél évig tilitolizott.

A koncért való verekedés, a helyezkedés az igazi gát - szerintem.
Kismacska (BELLA) 2013.08.18 17:49:15
@Spániel:

Mindenhol van hűbéresi rendszer, mindenütt hoznak ismerősöket helyzetbe, ez nem új. Az az új, amikor CSAK ismerősöket hoznak ilyen helyzetbe, 100%-ban. EZÉRT IS volt a 30-70. Jusson a másik oldalnak is.
Kismacska (BELLA) 2013.08.18 18:06:42
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:

Lájk. :)

@sírbateszezazegész:

A hehe nem az öröm, inkább a gúny hangja volt.
Az MSZP-nek van országos lefedettsége, vannak irodái, infrastruktúrája, a gittegyletnek nincsenek.

Ha Mesterházy végre felfedezné a gerincét (van neki??) és azt mondaná: kabbe Bajnai, kabbe PIMP, kabbe Juhász-fűvész és elegánsan otthagyja őket, semmit nem tudnának csinálni. Hogy állítanának fel szervezetet és egyebet.

Minden tiszteletem mellett, a tököm tele van a különféle gittegyletekkel (nevezzük ezt E14-nek és PIMP-nek, SZDSZ-nek vagy bárminek), amelyik egy, jelenleg is vezető ellenzéki erőnek akarna diktálni.

Egy olyan pártnak, amelyik meglehetősen stabil támogatottsággal bír, amelyik rendelkezik az infrastruktúrával, jelöltállítás képességével, és ezekkel alkudozik? Akik be se akarták fogadni, mint demokratikus erőt?!

Házalna Bajnai meg a kis csapatocskája a DK-nál, de ott is csak a szervezet kellene.

Nekem a tököm kivan a szocikkal, hogy mindig törpe szaroknak engedi, hogy a tökeit rángassa, nekem ebből van elegem. EZÉRT vesztik el a szavazatom, ha a gittegylettel indulnak. (A szavazatom a DK-é, vagy az MSZP-DK összefogásé. Engem, az én véleményemet a DK képviseli leginkább jelenleg a politikai palettán.)
5 nap, 8 halott koraszülött, az NNI foglalkozás körében elkövetett veszélyeztetés gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen nyomoz. Ez nem egy készülő Robin Cook regény vázlata, hanem a miskolci valóság. Hipotézisek és felfüggesztett kórházigazgató már van, tények,…..
Kismacska (BELLA) 2013.08.14 13:38:59
@Ergosum:

Így van! És milyen már, hogy cigányokra milliókat áldozunk?
És mi van a white trash-sel? Tele van vele az ország, ezerszer rosszabbak a cigányoknál.

A Magdolna negyed szélén laktam évekig és EGYETLENEGY büdös (szó szerint értem, mosdatlan) cigánnyal se találkoztam. Ezzel szemben magyaréknál minden van: szép fehér bőr, csípős izzadtság szag fokhagymaszaggal körítve.

Itt is volt valami síkhülye tahó (nickre nem emlékszem), aki nem olyan szolidat cigányozott itt...

Olvastam az egyik cikket, amit itt belinkelt valaki, NAGYON durva, ha valaki félidőben születik (23 hetes?? és túlélte?).
Kicsit több, mint egy héttel az Iszonyatos Összeesküvés leleplezése után sikerült a kormánypárt úgynevezett kommunikációs csapatának is felébredni, hogy itt volna egy újabb remek alkalom a befosásra. Kocsis Máté a felfedezés után nyomban kidörgölte a csipamorzsát a…..
Kismacska (BELLA) 2013.08.09 11:40:14
@Fabius:

Jó poszt, a kép csillagos ötös!
És csak annyit, hogy kb. tavaly olvastam el az 1984-et és szinte minden soráról ez az aljadék jutott eszembe, akit a nyakamra szavaztak.
"This is the future. 1984." (Mondta Kovács Ákos, mikor még ember volt és nem fidesznyalonc.)

@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

Edwardom, te nem próbáltál még azon elgondolkodni, hogy a Fidesz eddigi összesen 7 éves regnálása alatt hány ezer milliárd forinttól fosztotta meg Magyarországot és adott Szlovákiának csak a szar, tolvaj, magának kaparó gazdaságpolitikájával?

1998-2002 között az összes autógyár, amelyik itt akart beruházni (értsd: Kelet-közép Európa), átment Szlovákiába. Illetve hülyeséget mondok: eleve odament.
Mostani regnálásuk alatt vajon:
- hány millárd forint megtakarítás ment át oda és gazdagítja őket a multiplikátorral és bankköltséggel (ezen keresztül az államot persze)?
- hány multi viszi inkább oda az SSC-jét? (Kaptam anno fejvadásztól kérdőívet, hogy sok multi nyit ott irodát, érdekelne-e az ottani munkavégzés?)

NAGGYON durva!! Mintha Orbán direkt összebeszélt volna a szlovákokkal.

És MILYEN érdekes! Ugyanakkor volt a lengyeleknél is meg a szlovákoknál is a rendszerváltás. Ők anno mindig csóringerek voltak, lenéztük őket. Most meg??? Ők képesek akkor is demokraták maradni, ha a legszélsőjobbos ikrek vezetik az országot (Lengyel), vagy szintén szélsőjobbos, magyarellenes, Orbán által hatalomba segített vezetője van (Szlovákok).

Ezzel szemben a legvidámabb barakban a baromállat hülye, megvezethető, degenerált, haddnemondjam milyen csököttagyú, érdektelen és lusta honfitársaim cca. 80%-a (aktívan vagy passzívan) a nyakamra szavaz egy olyan pöcsfejet, akiről MINIMUM 2006 óta tudtuk jól, mire készül.

És amelyik tele van olyan pöcsfejekkel, akik megint meg fogják szavazni.
És amelyik tele van olyan szar ellenzékkel, akikre nem érdemes szavazni, mert nem történik majd szar se az országban a regnálásuk alatt.

Nincsenek jó kilátások... :(((((
Varánusz Gulyáságyút a fociba! 2013.08.05 11:52:30
ÉdesViktor megfejtette: azért szar a foci, mert hiányzik valami a focigulyásból. Most mit csodálkozol? Ők ezt a katyvaszt a maga gusztustalanságával, bundabotrányos öngyilkosságágával , a beleöntött milliárdok utáni teljes eredménytelenséggel is egy vonzó, de elég…..
Kismacska (BELLA) 2013.08.05 15:38:03
@E.Csaba:

Kérdéses, hogy ha az összefogásban benne lesz Bajnai, akkor elmegyek-e szavazni.

Azt fogja csinálni a gittegylete meg ő, amit a szadi csinált a szocikkal. Visszafog mindent, amit lehet a kis táncikával - és persze nemcsak ő csinálja, hanem a kötelékébe tartozó fideszes ügyvéd úr is.

Felvállalom mindenki előtt a szaró galambot, mert tényleg ezt játszott és pávatáncolt. Hidd el, rohadt sok embernek tele van Bajnaival a töke.

Szerintem a DK elindul külön is, ha úgy alakul. Erre utal a plakátkampány is. Ha igen: övék a szavazatom és nem vagyok ezzel egyedül.
Kismacska (BELLA) 2013.08.05 15:40:27
@nandras01:

Voltak kutak, nem is kevés, ahol elzárták, ahol nem, ott 15 perc alatt engedsz 10 litert.

Költözz egy olyan kis faluba, ahol nincs víz csak a közkutakon, és próbálj fürdéshez-főzéshez vizet engedni. Hajrá.
Kismacska (BELLA) 2013.08.05 16:16:04
@E.Csaba:

Gyurcsány fogalmazott úgy, hogy jelenleg Orbán (és co.) elrejtheti a vagyonát, de a végtelenségig az utódai nem fogják tudni... és ha jól értelmezem, ők az egyetlenek, akik retorziót sürgetnek.

Ők az egyetlenek, akik azonnali cselekvést szorgalmaznak, bár én addig, míg mindegyik fideszesbuzit ki nem raktam a helyéről (mármint fékek-ellensúlyok helyreállítása), addig nem változtatnék a 98%-os adón a végkielégítésekre, kirúgnék, visszaszedném a pénzt és módosítanék. :)

Ők azok, akik azt mondják: ezt a förmedvényt ki a kukába, a 2010-es Alkotmányt vissza míg nem csinálnak újat (teljesen megfelelt az eddig is egyébként, teljesen EU konform is volt)... ők azok, akik 99,9%-ban azt mondják, amit én gondolok. Ezért (és a másik kettő tötymörgéséért) övék a szavazatom. Nagy kárt nem okozok vele, mert Bajnai visszafogja a szocikat (ha olyan degeneráltak maradnak - szerintem tőlük is el fognak menni szavazók, ha úgy ugrálnak, ahogy egy gittegylet fütyül), SEMMI nem fog történni, ezért aztán nem teszek kárt. :)
A maga gusztustalanságában is zseniális nertárs ez a Kubatov Gábor. Nincs mese, el kell ismerni, hogy a kormánypártoknak nem kell külön kampánytanácsadó, ha itt van nekik ez a nerFinkelstein. Ő aztán tudja, meri és teszi, a legnagyobb befosásból is képes ötletet meríteni és…..
Kismacska (BELLA) 2013.07.19 19:34:14
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:

+1.

Mnya, itt vesztették el a szavazatom.

Innen üzenem az MSZP-nek: ha közös listát csinálnak ezzel a gittegylettel, vesztették a szavazatom.

Nem szavazok, ha egy listán szerepel az MSZP az Együttel.

VAGY MSZP-re
VAGY MSZP-DK közös listára
VAGY DK-ra szavazok.

Ha gittegylet lesz, ha az MSZP kioperálja a gerincét - nem szavazok. Nem csinálok nagyobb kárt, mint ha Orbánra szavaznék.
Mi az, hogy nem engedünk fel másik oldali újságírót?????

A mi oldalunkon mikor volt ez szokás?

Bajnai = Orbán?! Csak egy hangyafasznyi különbséggel - hogy talán kicsit demokratább, de éppolyan demagóg. Éppolyan.

No, Fabius, EZT nem gondoltam volna. Hogy olyat írok, hogy nem szavazok. De nem fogok, vagy fasszal szavazok, mert Bajnai nem tudja rendesen vezetni az én országomat.

Nem fog semmit csinálni. Nem fog alkotmányozni. Semmit. Akkor nem mindegy, ha Viktor marad?! Mi változna? Semmi a világon, csak annyi, hogy a miniszterelnököt nem Orbánnak, hanem Bajnainak hívják, NEM TÖKMINDEGY?????
Varánusz EL LEHET INNEN MENNI !!! 2013.07.02 04:57:42
A nemzet kettes számú Pótviktora a doktori balhé óta úgy fest, mint egy túlszteroidozott Pumukli, és bizony esze is annyi maradt a félkegyelműnek,  hogy ő legyen a ner Gyurcsánya. Mer'hogy kifogyott a muníció - vagy a habonyárpi szabadságon van - és ilyenkor a cizellált…..
Kismacska (BELLA) 2013.07.02 16:52:26
@Kőmíves Kelemen:

"Egyetlen kurva nagy szerencséjük, hogy a felszalámizós taktikájuk remekül működik."

Csonka mondat! Valószínűleg ezt elfelejthetted hozzátenni: "... mert a baloldal hagyja magát!"
:)
Kismacska (BELLA) 2013.07.02 17:07:20
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

Áhh! Dehogy tedd! Javaslatom:
1,) Számold ki, hozzávetőlegesen hány doboz cigit szívsz egy hónapban.
2,) Szállj kocsiba (vagy vonatra), utazz el Esztergomba, sétálj egy jót, sétálj át a Párkányi hídon Szlovákiába.
3,) Ott menj be egy tetszőleges üzletbe, vedd meg a havi adag cigidet, esetleg egy fagyit.
(3.a,) Ha már ott vagy, nézz be valamelyik bankba - pl. Tatra Bank - és nyiss számlát.
4,) Sétálj vissza Esztergomba és esetleg egyél egy ebédet / vacsit.
5,) A kellemes kirándulás után autózz vissza.

Persze ezt lehet variálni. Például ha nem Pesten élsz, akkor máshová külföldre menni. :)
Azt hittük unalomba fulladt, de csak kicsaptak a hullámok abból a szárszói budiból. Farkasházy végül is csak büszke lehet a klotyójára, mert egyetlen kép róla képes volt arra, amire az összes meghívott, felszólaló és maga a rendezvény nem: tanulsággal szolgálni.  A…..
Kismacska (BELLA) 2013.06.26 17:17:58
@E.Csaba:

Csaba, lehet, hogy igazad van, de az is lehet, hogy Mesterházy (még) nem sározódott be úgy, mint a többi. Bajnait lehet libázni, Gyurcsányt elkurtázni és a többi.

Mesterházy sokkal politika-szűzebb, mint Bajnai. Hozzáteszem: még.
Kismacska (BELLA) 2013.06.26 17:19:39
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

+1!!!

(Nem csodálkoztam, hogy Árpádsávos lobogókat is láttam a képeken...)
Kismacska (BELLA) 2013.06.26 17:26:59
@Bakter:

+1! A június 16-i beszéde nyomán a szavazatom az övé lenne, ha nem lenne ennyire hazafi és külön indulna. Sajnos az, és nem fog külön indulni.

Legfeljebb az MSZP-vel együtt...

De a hívei nem akarják, egyre kevésbé akarják, hogy köze legyen Bajnaihoz. A DK és képviselői azok, akik leginkább képviselik a véleményem a politikában, kb. 99,9%-os egyezés. :)
A negyven kilós nerszántó gyilkos ismét lecsapott. Szabó Rebeka írásbeli kérdéssel bombázta Fazekas Sándor vidékrontási és földmutyi minisztert, az meg - csak a formáját hozva - ismét hazudott két olyan orbitálisat, hogy trafikmutyi magyarázaton edződött…..
Kismacska (BELLA) 2013.06.17 09:22:25
Ajánlott irodalom (videó is!):

www.pupublogja.hu/2013/06/kakasutes.html

REMÉLEM, önállóan indul a DK. A beszéd után eldőlt, kire húzok.

That's all, folks.
Én vártam. Valamit, tényleg. Egy gesztust, félszeg vigyort, egy kikacsintást vagy bármit. Jó, azt nem gondoltam én sem, hogy Viktor majd rámosolyog Ferire, ő biztatóan visszahunyorog és kacsón ragadva egymást a legközelebbi barackfa alatt egymás talpára lépnek. De azért egy nem…..
Kismacska (BELLA) 2013.06.05 13:12:02
@Orica Középföldi:

Nemtom... le vagyok törve, de nagyon.

És a tököm tele az ÚÚÚÚGYNEVEZETT demokratikus ellenzékkel is!!!! Hát b+, f-ért nem lehet először közös programban megállapodni és valamikor jövő februárban eldönteni (mikor már minden megvan), hogy ki legyen a min.elnök jelölt???? De ugyakkor ráérne azután is (hiszen nincs direkt választás), hogy megnyerték ÖSSZEFOGÁSSAL a kétharmadot!

Eszem megáll. Ha ez nem változik, tojok bele és a DK-ra és főleg Gyurcsányra húzok. Komolyan. Ebből a jaj, pávatáncból elegem van.

PLUSZ, basszus, azt tervezik, hogy a Fidesz HOZZÁJÁRULÁSÁT KÉRIK egy új alkotmányhoz, azt az egét neki! Tudjátok, mikor lesz itt új alkotmány?! Hát soha.

A Fidesz az utcára vonul kedvenc nácijaival... értitek.

Bazz... ahelyett, hogy ha megvan a kétharmad, egy fél óra alatt ezt a szart ki, a régi, EU komformot vissza és kész. Az egész Fidesz-szart (törvénykezésileg) el lehetne takarítani kb. fél év alatt kétharmaddal.

Persze állni kellene azt a sarat is, hogy juj, ezek is azt csinálják, mint mi, de le kell csinálni nagyban.

Nem tudom... mondom, mindegyikkel tele a tököm, ami egyébként nincs is, az egyik finomkodik, a f@szt is szalvétával fogja meg (ún. demokratikus ellenzék "összefogása"), a másik meg lebontja a demokráciát, megérkezik Észak-Korea legalább. És ezek között ott van a DK, ami az én szememben ma a leginkább vállalható, kb. 99,999%-ban azt mondja, amit én gondolok.

Hajrá tehát, mindenki csinálja, amit csinál, nem érdekel, legfeljebb teszek rá, húzok ki külföldre. HA egyáltalán lesz kanalam még ennek a debil népnek és politikusainak ügyével foglalkozni... - TISZTELET A KB. EGYHARMADNYI KIVÉTELNEK!!!!

Bocs, de picikét elegem van ebből az egészből, ami itt most megy.
Kismacska (BELLA) 2013.06.05 13:19:59
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

Elfogtam egy SMS-t:

"Kérjük, áradás esetén ne hagyja el a házát vagy menjen át a szomszédba! Segít majd a rokona eltemetni Önt.
Belügyminisztérium"

:)
Kismacska (BELLA) 2013.06.05 13:24:55
@Secnir:

Rohattmulti! :)
Nem sok szórakoztatóbb dolog van egy felakadt szemmel ajvékoló kormányszóvivőnél. A Szijjártó-Selmeczi páros sztendapjai nehezen túldobhatónak látszottak egész addig, amíg ezt a Zsigó Róbertet ki nem állították beszélő fejnek. Máshol már a szórakoztatás csúcsának…..
Kismacska (BELLA) 2013.06.04 09:40:46
@Pirospöttyös seggű félázsiai The Lonewolf:

Milyen igazad van a kussolásról és belebukásról! Ha belegondolsz, a szocik ennek a hangyaf.sznyi részébe buktak bele (jó, Fidesz-náci rásegítéssel persze).

A múltkor olvastam a Tóta W cikket a hvg-ben, amiben beszámolt arról a rendezvényről, amikor Gyurcsány mondatait beszélték meg. Döbbenettel látta, mennyire kis szar dolgok (az elmúlt három évben történtekhez képest) mekkora felzúdulást váltottak ki.

Csak gondoljuk a 300 forintos vizitdíjra...

Ez az ország elveszett. Tele van hülye és/ vagy lusta emberrel. Kétharmadot tesz ki a számuk. Azt a szerencsétlen egyharmadot sajnálom egyes-egyedül, aki felállt, elment, és adott esetben órákat állt sorba, hogy behúzza az x-et NEM ezekre (kivéve Jobbik). A többi egyszerűen hülye / fiatal / lusta dög.

Ennyi. Nem kell magyarázni.

Én pedig meglátom, hogy kire lesz húzva az X-em jövőre. Hogy MSZP vagy DK - ha nem hajlandó a baloldal kiállni és rehabilitálni Gyurcsányt. Remélhetőleg külföldön leszek, vagy aztán húzok ki, így kb. úgy fogom leszarni az itt élőket, ahogy ők szartak le engem a szavazáskor és hozták a fejemre ezt a nemzetrontó, hazaáruló, náci bandát - ugyanis pontosan lehetett tudni, hogy ilyesmire készülnek, mint amit most csinálnak!

És NEM mentség most a kiábrándultság, NEM mentség a mindegyforma fotelfilozófus szöveg.
Lézer Dzsonni is beiratkozott a Hogyan Legyünk Hülyébbek Gyurcsánynál Elit Klubba, aminek manapság egyetlen de annál stabilabb alapító tagja Papcsák Ferenc. Mert az mégse legyen, hogy a szabad véleménynyilvánítás országában róluk, a közszereplő országgyűlési képviselőről,…..
Teljesen normálisak vagyunk mi, emberek?  Sajnos ezt a kérdést föl kell tenni ma az elmúlt napok híradásait olvasva. Mi a büdös lófasz van veletek? Viktor tébolytablettát osztott amit ha bevesztek elszabadul bennetek az instant démon és tombolni kezd? Az csak egy dolog, hogy a…..
Kismacska (BELLA) 2013.04.06 19:35:38
OFF:

Ezt az egyik angol ismerősöm osztotta meg FB-on, és annyira jó (és olyan jó lenne valami hasonló itt is, mármint adórendszer szinten), hogy muszáj ide változtatás nélkül schmittelnem:

"THE UK TAX SYSTEM EXPLAINED IN BEER

Suppose that once a week, ten men go out for beer and the bill for all ten
comes to £100.

If they paid their bill the way we pay our taxes, it would go something
like this: -

The first four men (the poorest) would pay nothing.
The fifth would pay £1.
The sixth would pay £3.
The seventh would pay £7.
The eighth would pay £12.
The ninth would pay £18.
And the tenth man (the richest) would pay £59.

So, that’s what they decided to do.

The ten men drank in the bar every week and seemed quite happy with the
arrangement until, one day, the owner caused them a little problem. “Since
you are all such good customers”, he said, “I’m going to reduce the cost
of your weekly beer by £20. Drinks for the ten men would now cost just
£80.

The group still wanted to pay their bill the way we pay our taxes. So the
first four men were unaffected. They would still drink for free but what
about the other six men? The paying customers? How could they divide the
£20 windfall so that everyone would get his fair share? They realized that
£20 divided by six is £3.33 but if they subtracted that from everybody’s
share then not only would the first four men still be drinking for free
but the fifth and sixth man would each end up being paid to drink his
beer.

So, the bar owner suggested that it would be fairer to reduce each man’s
bill by a higher percentage. They decided to follow the principle of the
tax system they had been using and he proceeded to work out the amounts he
suggested that each should now pay.

And so, the fifth man, like the first four, now paid nothing (a 100%
saving).
The sixth man now paid £2 instead of £3 (a 33% saving).
The seventh man now paid £5 instead of £7 (a 28% saving).
The eighth man now paid £9 instead of £12 (a 25% saving).
The ninth man now paid £14 instead of £18 (a 22% saving).
And the tenth man now paid £49 instead of £59 (a 16% saving).

Each of the last six was better off than before with the first four
continuing to drink for free.

But, once outside the bar, the men began to compare their savings. “I only
got £1 out of the £20 saving,” declared the sixth man. He pointed to the
tenth man, “but he got £10″

“Yes, that’s right,” exclaimed the fifth man. “I only saved £1 too. It’s
unfair that he got ten times more benefit than me”

“That’s true” shouted the seventh man. “Why should he get £10 back when I
only got £2? The wealthy get all the breaks”

“Wait a minute,” yelled the first four men in unison, “we didn’t get
anything at all. This new tax system exploits the poor”. The nine men
surrounded the tenth and beat him up.

The next week the tenth man didn’t show up for drinks, so the nine sat
down and had their beers without him. But when it came time to pay the
bill, they discovered something important –they didn’t have enough money
between all of them to pay for even half of the bill.

And that, boys and girls, journalists and government ministers, is how our
tax system works. The people who already pay the highest taxes will
naturally get the most benefit from a tax reduction. Tax them too much,
attack them for being wealthy and they just might not show up anymore. In
fact, they might start drinking overseas, where the atmosphere is somewhat
friendlier."

David R. Kamerschen, Ph.D.
Professor of Economics"

Az igazán odab.szós rész az utolsó bekezdésben, angolul nem tudók részére:

És ez, fiúk és lányok, újságírók és kormányminiszterek, ahogy adórendszerünk működik. Azok az emberek, akik jelenleg is a legmagasabb adót fizetik, természetesen az adócsökkentés legnagyobb részéből is részesülnek. Adóztassátok őket túl, támadjátok őket gazdagságuk miatt - ők egyszerűen eltűnnek. Igazából elkezdhetnek külföldön inni, ahol valahogy barátságosabb a légkör.

ON