Regisztráció Blogot indítok
Adatok
közlekedő edény

0 bejegyzést írt és 199 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az LMP feloszlatná a TEK-et annak szerdai akciója után, az MSZP-nek és a Jobbiknak pedig sikerült kiadnia az esetről egy-egy viccesnek szánt közleményt. Mindeközben általában hatalmas buktának lett elkönyvelve az eset, érthetetlen módon beillesztve az elmúlt két év bohókás és…..
Fogalmunk sincs, pontosan mi történt ma reggel a Budai rakparton, amikor Varga Endre kerékpárjával át akart kelni egy kereszteződésnél. Az eddig mintegy hatezer Facebook-felhasználó által megosztott üzenetében ugyanis azt írja, egy szürke Suzuki Swift, melynek rendszáma 666-ra…..
Múltkor beszéltem a céges bulikról, aztán hétvégén valamelyik csatornán újra sugározták az éterbe azt a magyar filmet, amelyiket én nagyon szívesen fogadtam, aztán miután láttam jó pár évvel ezelőtt, úgy le is hordtam a faszba. A Szezon című eposzról van szó, amelyben…..
Helen Pynor ausztrál művész legutóbbi, Liquid Ground című fotósorozata kétségtelenül a gyomorpróbáló alkotások közé sorolható. A hölgy, aki amúgy is baráti viszonyban áll a vízzel, az emberi testtel és a belső szerveinkkel, 2009 és 2010 között átélt londoni…..
közlekedő edény 2011.07.14 15:29:51
Tisztelt Praxis!   Fogorvosi beavatkozásnak köszönhetően jelentős életminőség romlás állt be nálam. A bölcsességfogamat kellett volna betömnie a fogorvosnak. Sajnos nem állt módomban magánrendelőt felkeresni, így maradt az sztk. Előre féltem és sajnos a félelmem végül…..
Alapjában véve békés természetű ember vagyok, nem bántok senkit. De amikor megláttam a kis bazsalikompalántákon lakmározó csigahordákat, tudtam, hogy eljött a cselekvés ideje.Ravasz tervet eszeltem ki: csapdába csaltam ezeket a gonosz lelkeket! Nagymamám sváb receptje szerint…..
Ha egy focicsapat szurkolótábora megindul, általában nem nagyon nézik, hogy járdán mennek-e, hisz ők a tömeg, abba meg úgyse hajt bele senki. R.P. dudálni merészelt, mert az úton keresztülhömpölygő drukkerhorda elállta az útját, cserébe kapott az autójára egy ökölcsapást.…..
Sziasztok!   Friss élményeimmel szeretném gazdagítani a blogot. Mivel közeledik a vizsgaidőszak és nem kell annyi időt az egyetemen töltenem, ezért az egyik diákszövetkezethez mentem , hogy adjanak valami melót. Nem válogattam, mert kell a "zsebpénz", az élet drága, a…..
„Moziban tényleg unalmas, most már értem, miért hagytam abba.” – jegyezte meg a rendező, miután felháborodva kijött saját filmje vetítéséről. A rendező először nézte végig saját filmalkotását moziban és csalódottan számolt be róla, hogy ötször kellett…..
közlekedő edény 2011.04.13 16:43:54
Három és fél kör hiányzott Vitalij Petrovnak vasárnap Sepangban ahhoz, hogy újabb erős pontszerzéssel gyarapítsa Melbourne-ben megnyitott "bankszámláját". De a Renault Lotus pilótája túl szélesen vette az egyik kanyart, kifutott a pályáról, ahonnan teljes gázzal akart…..
A névváltoztatás azért is jogos lenne, mert hazánkban már így is rengeteg a svájci frank, igaz mínuszban. De egyéb előnyei is lennének a váltásnak. Az alkotmányozás során felmerült, hogy ha már Magyar Köztársaság helyett új nevet kell találni, akkor Magyarország helyett…..
Tisztelt Praxis blog,   Ez a történet életem egyik legkeményebb kórházi története, úgy hogy a családomban több orvos is található és azt hiszem nyugodtan mondhatom, alaposan ismerem az egészségügy helyzetét, a közalkalmazott orvosok és ápolók körülményeit,…..
Múlt heti szabálytalan illetve vitatott parkolásokat taglaló képes posztunk után több levelet, képet is kaptunk a témában. Az egyik ilyen amatőr története, aki másodiknak ért a lámpához, de az előtte levő úgy gondolta, hogy nem(csak) a piros miatt állt meg. Az, hogy mások is…..
Időnként előfordul, hogy elromlik egy közlekedési lámpa, és rendőr hiányában a közlekedők ilyenkor a szabályok ellenére eldöntik, mennek vagy maradnak. A szóban forgó lámpánál már én is jártam hasonlóan és megállapítottam, hogy biztos szellemvillamos érkezik, de akkor kb.…..
Belsőség Gyulavitéz, a puhapöcs 2011.03.15 07:50:00
Sportautó-szakírónk erősen gondolkozik rajta, hogy emblematikus sportkocsiját eladja. Elképzelhető, hogy Swift lesz az Integrából. Vélemények az azonos című írásunkról...
A 2003-ban alakult KSK legfőbb célja, hogy minden fórumon hangsúlyozza: attól, hogy valaki 30-cal vezet sapkában/kalapban Suzukit, még nem kell őket utálni.  A Köcsög Suzukisok Klubja tegnap tartott tüntetést a Parlament előtt, mert végkép elegük lett abból, hogy ha egy autó…..
közlekedő edény 2011.03.12 17:11:09
Gondolom, a múltkori süllyedő oszlopos sztori juttathatta Sam Joe eszébe saját történetét. Ő is az ilyen behajtástól védő eszköz kapcsán került konfrontációba egy taxissal, aki ahelyett, hogy megköszönte volna az információt, inkább nekiállt levélírónkat ijesztgetni.…..
Nem is tudom, mit gondoljak Zoli leveléről. Kicsit olyan szálka meg gerenda érzésem volt, miután végigolvastam. Gondolom, nem vagyok egyedül a véleményemmel. Egyébként a 353D az mi? Mielőtt bármit is írok az esetről el kell áruljam, hogy egy 353D vel járok. A zebránál minden…..
Ha már Márk is emlegetett rendszámot, akkor én is megemlítem az ECK-936 rendszámú kedves taxist, aki ma délelőtt a Hungárián úgy váltott balra sávot, hogy éppen ott voltam és ha nem fékezek, nekem jön, mindezt pedig index nélkül és kezében telefonnal, utassal az anyósülésen.…..