Regisztráció Blogot indítok
Adatok
II.Briandrew

0 bejegyzést írt és 802 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ma reggel 7:10-kor indul a gépem Londonon át Dublinba, a korábbi állapotokból és az Indexen is olvasható cikkekből kiindulva úgy döntöttem, legalább két órával az indulás előtt kiérek annak ellenére, hogy csak kézipoggyászom van. Normál körülmények közt egy óra is elég…..
Ez most nem lesz egy népszerű vélemény, de úgy látom, a média és a kormány kezdi aránytalanul eltúlozni a kolontári vörösiszap-katasztrófa súlyosságát.A katasztrófa önmagában súlyos. De a környezeti kárt "Magyarország legnagyobb ökológiai katasztrófájának"…..
II.Briandrew 2010.10.10 11:26:32
@Illés fideszes Búbos Banka azonnal mondjon le!:

Igen, mindenért a Fidesz hibás, náluk meg mindenről Gyurcsány tehet...na látod "barátom", ezért tart a béka segge alatt ez az ország, mert sokakkal együtt neked is eddig jut az agyad!
II.Briandrew 2010.10.10 11:39:19
@David Bowman:

Te hülye vagy vagy annak teszed magad? Szerinted a katasztrófát emberéletekben mérik nagyokos? Ne válaszolj, leszarom!
 Levelet hozott máma a posta, a hillandknowlton.com-ról. Nem tudom, hogy mióta tartja fontosnak a madarasteszkó PR-ügynöksége, hogy értesítsen a vállalat dolgairól, de érdekes mód, amíg nem írtam a lápos balhéjukról, addig eszükbe se jutottam. Hmmm…. Nyilván…..
 A 7ed7 TérFesztivál záróeseményeként holnap délelőtt ferde pályás focibajnokságokat rendeznek híres emberekkel a városligeti Királydomb lankáján. Kár, hogy csak egy napig tart, mert ez a "dombfoci" igen szórakoztató dolog lenne egész évben - a térfélcsere…..
II.Briandrew 2010.10.08 21:59:37
@Illés fideszes Búbos Banka azonnal mondjon le!:

Kacsa! Te meg még be is veszed! :D
II.Briandrew 2010.10.08 22:00:13
@Illés fideszes Búbos Banka azonnal mondjon le!:

Ja, ráadásul nem ez a blog témája, öreg harcos!
w A gömböc vége 2010.10.08 06:30:00
Magyarország most újra egységes, mondja a fékezhetetlen agyvelejű Semjén Zsolt, mellesleg az aradi vértanúk ürügyén; de a kottát nem ő írja, hanem a főnöke. Vele még messzebb ügetett a hintaló, Orbán egyenesen odáig jutott, hogy Budapest most lett a nemzet fővárosa. Eddig nem…..
Egész nyáron azt találgatta a sajtó, vajon hová költözik a leköszönő köztársasági elnök. Nem igazán kényeztették el Sólyomot, nővérszállót, volt drogambulanciát és romos villákat akartak rátukmálni. Nem is értem, miért nem ugrott be mindjárt az illetékeseknek az…..
II.Briandrew 2010.10.05 13:19:45
@kenesur:

Sólyom nem volt rossz elnök, egyáltalán. Ráadásul a többi volt elnök is igen csak drága lakásokban, illetve villákban lakik. Göncz papinak például a Vértanúk terén van egy egész villája, nem csak társasházi lakás...Hidd el nekem, nem ez dönti romba az ország költségvetését, hanem ez a sok semmire kellő(vagy ez egyben van?sosem tudom :) politikus
Amúgy nagyon szép, hogy tanárként teszel az országért. Segítsek rajtad? :D
II.Briandrew 2010.10.05 13:28:34
@kenesur:

Helyes, bár én sohasem kussoltatom be a tanárbarátaim csak azért, mert nekik nyári szünetük is van :)Viszont jobban szívnak az év maradék részében a nevetségesen alacsony fizetésükkel...
Le kellene számolni a ’90-es évek médiaháborús logikájával: hogy az eddigi baloldali kormánytévéből most jobboldalit csináljunk. Ennek 2010-ben az erőfitogtatáson kívül már semmi értelme nincs. (Kép: Nemes Csaba - Remake) A Magyar Televízió gyökeresen átalakul. Régi…..
II.Briandrew 2010.09.08 11:38:45
@Diocles:

"idős, sokszor templomba járó, falusias"

Kicsit negatív kontextusba állítottad pl a templomba járást...mi a baj azzal?
(VIGYÁZAT! IRONIKUS TARTALOM!)Az X-Faktorban az RTL szépen másolja a brit eredetei manírjait, a zsűritagok pont olyan pofákat vágnak (vagy legalábbis igyekeznek), mint az anyaműsorban szokás, a közönség tapsol és kurjongat amikor arra instruálják, és már a jelentkezők között is…..
II.Briandrew 2010.09.07 18:10:13
@csipkefa:

Cheryl Cole-t imádják itt Angliában(is)...vannak nála sokkal borzasztóbb akcentussal bírú figurák.

Amúgy a szerző komolyan gondolja ezt a posztot? Jó, hogy nem már elvárod, hogy otthon is ilyeneket adjon az RTL minden X-Factorban...menj aludd ki magad inkább!
II.Briandrew 2010.09.07 18:25:11
@sixx:

Mit kellene kifejtenem?
II.Briandrew 2010.09.07 18:33:26
@sixx:

Először is nem vagyok "funkcionális analfabéta", mint ahogyan nem vagyok olyan tapló sem, mint te...
Vasárnap volt az utolsó Kultúrház, de Winkler Nóra szerencsére nem marad műsor nélkül. A Kultúrház utódjában, az Aranymetszésben feltehetően nem lesz benne, de most csütörtöktől Szélesvászon címmel új filmes magazinműsort vezet. A kéthetente, csütörtök késő esténként…..
A magyar közéletben két szélsőséges véleményt lehet hallani a Fidesszel kapcsolatban: az egyik szerint annyira zseniális a párt és különösen vezetője, hogy még látszólagos politikai hibáik is tudatos, egy lépéssel előbbre gondolkodva tervezett lépések, míg a másik szerint…..
Michael Knight Vanitatum vanitas 2010.09.03 12:44:00
Olvasom, hogy díjat alapított - sőt: Díjat Alapított - Schmitt Pál. Sőt: DR. SCHMITT PÁL. Szerintem mindjárt magának adhatná az elsőt.Szép érdemérem lehet mindenesetre, jókora darab, az erről szóló köztársasági elnöki határozat szerint 60 mm átmérőjû, aranyozott ezüst…..
„Férjem egyébként egy tiszta szívű igazságharcos, aki ezért persze sok ellenséget is szerez magának és ezáltal nekem, én azonban akkor sem szeretném, ha langyossá válna, s mindenkivel csak a jó kapcsolatra törekedne, elvtelenül.” Dúró Dóra a Jobbik nagyasszonya…..
II.Briandrew 2010.09.03 14:14:40
@Schindler Pistája:

Neked meg nem kell játszani a hülyét, mert alapból hülye vagy! :))
II.Briandrew 2010.09.03 14:21:16
@mg007:

Ok, tegyük fel, hogy "betegség" ( én maradnék a rendellenességnél). Miért utálod a betegeket? A tolószékeseket is legurítod a lépcsőn vagy mi? :)
II.Briandrew 2010.09.03 14:29:37
@mg007:

Sarkítás...nem csúsztatás...nem ugyanaz! ;)
Körülbelül másfél évtizede láttam egy riportot a Ferihegyről. Turistákat állítottak meg az érkezési oldalon, és azt kérdezték tőlük, mit szólnak a repülőtérhez. Legtöbben elkenték a választ, tiszta, mondták, meg nincs vele semmi baj, de leginkább az a nyilatkozó sértette…..
II.Briandrew 2010.09.03 11:44:51
@mcs:

Persze, igénytelen nyilván ne, de ki mondott ilyet? Én csak azt mondtam, hogy lehet egy reptér nagyon szép és csilli-villi, ha a benne dolgozók ugyanolyan parasztok maradnak. Illetve ha a szolgáltatások nem ütnek meg egy bizonyos szintet....Ha az új épülettel, új mentalitás is költözik Ferihegyre, na akkor lesz majd jó reptér!
II.Briandrew 2010.09.03 11:46:19
@Myta:

Jah, milyen igaz! Még Heathrow-n is hamarabb megjön a csomagunk, mint Ferihegyen....nem is értem, hogy csinálják?!
Modorosblog Aki hülye, haljon meg 2010.09.01 07:30:00
-Már megint azok a kurva törlesztők, meddig szopathat még minket a bankárkaszt? -Ezt ugattam a múltkor is. Tartott valaki stukkert a fejetekhez, hogy írjátok alá azt a  rohadt papiruszt? Az erős forintra játszottatok-spekuláltatok, elbasztátok, ígyjárás tipikus esete. Nem tudom…..
Eddig azt gondoltuk, hogy a japánnál fanatikusabb automata-rajongó nép nem létezhet, de ez a pizzaautomata erőteljesen más megvilágításba helyezi a kérdést. Persze azért nem kell nagyon megijedni, ugyan nagyon furcsán hangzik a dolog, de szó sincs gagyi megoldásról. Minden frissen…..
Az idei tűzijáték low budget lesz az árvízi összefogás okán, de nem volt ez mindig így. Sokan emlékezhetnek rá, hogy minden idők legdrágább augusztus 20-ái az előző Orbán kormányhoz köthetőek. Talán nem árt felidézni, hogy miképp is történtek akkor a dolgok, mert egyrészt az a cinizmus, ahogy ezeket…..
  Elkezdődött az őszi kampány, ami ráadásul jóval közvetlenebbül érinti majd az Urbanistát, mint a tavaszi. A legérdekesebb választási ígéreteket természetesen követni fogjuk, itt van máris az első: a Jobbiknak ugyanis "célkitűzése, hogy az Országgyűlés, a…..
Kedves mindenki! Édesanyámat a kerepestarcsai kórházból tették át a Rókus kórház ápolási/fizetős/ osztályára. Mivel rehabilitációs szó szerepelt az osztály nevében naívan azt hittem, hogy itt talán megerősítik annyira hogy otthon lehetne ápolni.Sajnos édesanyám…..
II.Briandrew 2010.08.18 14:43:29
@pakesz:

Senki nem mondta, hogy mindezt társadalmi munkában kellene csinálni, legalábbis én biztos nem. Nyilván meg kellene jobban fizetni az orvosainkat. Mindenki pénzből él, tudod? Érdekes módon mégsem csak a fizetésig látnak emberek, hanem annál tovább. Pont erről beszélek, hogy nem lehet mindent anyagi oldalról megközelíteni. A napi kedvesség, odafigyelés, törődés meghozza a gyömölcsét és nem kerül pénzbe...vagy neked igen? Én ugyanis egy fillért sem adok bunkó orvosoknak, akik csak azért "ilyenek", mert épp összedőlt felettük a világ...Annak adok, aki ugyanúgy keveset keres, de lelkiismeretes...érted már miről beszélek?
II.Briandrew 2010.08.18 14:50:51
@bakela:

Akinek nem inge ugye...látom neked az lett. Ez pedig elég beszédes. Amit leírtam, abban semmi rosszakarás, általánosítás és egyéb nem volt. A kedvesség, a törődés az odafigyelés és a lelkiismeretesség megfizethetetlen. Sokszor a betegnek elég két jó szó, hogy lássa, törődnek vele. Ennyi...ez olyan nagy dolog?
II.Briandrew 2010.08.18 14:57:12
@supracoger:

Ebben semmi baromság nincs barátom. Legalább egy tucat orvost ismerek, aki ezen a véleményen van. Az épp friss diplomás orvos baráttól az idős orvosprofesszorig. Ők sincsenek túlfizetve...csak a hozzáállás...
Amikor először hallottam a falakon keresztül, hogy kirakod a híd alá, mert ez nem család, akkor egyetértettem, utána pedig megkönnyebbültem. Később sajnos rájöttem, hogy ez csak a rendszeres műsor része. 1. KategorizálásKategória: KözösségiAlkategória: RendreutasításStílus:…..
II.Briandrew 2010.08.16 21:34:43
@Yeto:

Jah, hát azt sajnos észrevettem. Mert eddig akárhány japó porontyot láttam, mind olyan égetni való kis gazember volt, hogy az elképesztő...Harakirit nem akarok kierőszakolni csak maximum adnék neki egy pofont, hogy legyen oka is ordítani egyszer az életben és ne csak hisztiből visítson! :)
II.Briandrew 2010.08.16 21:37:59
@Levéltáros:

Teletetoválni magam nem éri meg, mert mire készen leszek, mindenki engem fog feljelenteni ordibálásért! :)
II.Briandrew 2010.08.16 22:16:04
@Levéltáros:
Az biztos, maximum arra, hogy mekkora hülye vagyok! :)
Biztosan hallottál róla Kölcsey Ferenc  sírhelye környékén is csónak alakúak a sírjelek. Hiszen a kereszténység olyan, mint a ruszki kommunizmus, idegen a magyarságtól. (Valláskritika Virtuson is olvasható) Mifelénk a szatmári vidéken gyerekkoromban nem nagyon volt divat a  világuralomra törő…..
Pénteken a Hungaroringen az egyik F1-es csapattag beszámolt róla, mi történt a Parlamentben, valójában megmagyarázta a felülmúlhatatlan képanyagot. "Tegnap meghívták az egész F1-et a Parlamentbe, mindenki ott volt, kivétel a Williams, nem tudom, miért, a Renault meg csak a…..
Bizonyára mindenki tűkön ül már, hogy milyen is lett az új Predator film, amit a "mi fiunk" rendezett. Amíg megtudjuk, tanulmányozzuk át közösen egy kicsit a Ragadozók fegyverkészletét, kattra nagyobb lesz. dvice ..