Regisztráció Blogot indítok
Adatok
swedman

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
szt!mpank Dishonored 2012.10.18 23:41:00
Néhány hónappal ezelőtt írtam egy cikket a Bethesda által fejlesztett megjelentetett (Arkane Studió a fejlesztő) Dishonored névre hallgató játékról. Akkor még csupán egy előzetes és néhány kép volt a játékról, ám azóta már a boltok polcaira került játékról be tudok…..
A Jaws forgatása 1974-ben kezdődött a furcsa nevű Martha’s Vineyard szigeten. Három pneumatikusan működtetett cápa készült a produkcióhoz; egy „szánkó” cápa: egy teljes alakos cápa, aminek hiányzott a hasa, és vontatni lehetett; és két „emelvény” cápa, egy ami a…..
swedman 2012.10.12 13:26:05
1979. Irán forrong. A Sah elmenekül, az utcákon hatalmas tömeg – a forradalom új, megjósolhatatlan változásokat ígér. November 4-én a feltüzelt tömeg megostromolja az Egyesült Államok teheráni követségét, és túszul ejti az ott dolgozó 52 amerikai diplomatát: az ő sorsuk,…..
swedman 2012.10.12 12:44:04
@doggfather: fogyott, meg gyúrt is szerintem. meg Jonah Hill is nyomott valami Norbi updatet.
Az Universel studió nem hagyja ülni az egyik legjobb pénztermelő projektjét, a Transfomerst. A befolyt milliók után ez nem meglepő, ahogy az sem, hogy hiába jelentette ki Michael Bay, hogy nem rendez több részt a franchisenak, mégis sikerült őt meggyőzniük. Peter Cullen továbbra is…..
Torontoban forog épp José Padilha Robotzsaru remake-je, a képeken azokat a jeleneteket veszik fel, ahol az Omnicorp bemutatja a legújabb biztonságtechnikai termékét a médiának. Joel Kinnaman játsza Alex Murphyt, és ezeken a képeken már kesztyűje is van a szerelésének, bár valamiért…..
A Prometheus befejezése elég sok kérdést hagyott megválaszolatlanul, teret engedve a sequeleknek. De egy kiszivárgott listából a kivágott jelenetekről kiderül, hogy 35 extra percnyi anyagot kapunk a Blu-ray kiadáson, ebből 15 percet a film harmadik felvonásából vágtak. Lista és egy…..
swedman 2012.09.26 09:00:54
Bár még odébb lesz az Amerika Kapitány második része, de a találgatások már megkezdődtek, és jelenleg a New York Post szerint Anna Kendrick (Alkonyat, Scott Pillgrim) a legesélyesebb. A legvalószínűbbek listáján a további kettő, sorrendben, Felicity Jones (Szerelem az…..
swedman 2012.09.26 08:56:24
Emma Stone, Pókember legújabb berátnője az Interview magazinban beszélgetett Cameron Crowe rendezővel, és elmondta, hogy ő hű akar maradni Gwen Stacy képregénybeli történetéhez. Ez biztos jó hír a puristáknak, de gondolom nem övé a végső döntés. A képregényben Pókember…..
swedman 2012.09.25 13:20:09
@backdraft: A '92-ben induló Csodálatos Pókember első részéből az derül ki, hogy a Zöld Manó ölte meg Gwen Stacy-t, bár gondolom sok verzó van, de én ezt aszériát tratom az "igazi" Pókember képregénynek...
A 2012-es Comic Con-on lehullt a lepel az Vasember páncéljáról, amit a harmadik felvonásban fog bevetni Mandarin ellen. A Mark 47 típusjelzésű öltözék kinézetében és technológiáját illetően egyaránt eltér az eddig látottaktól. Az arany szín eltűnt, s a helyére kerülő…..
Néhány hete szivárgott ki a netre a Piranha 3D első előzetese kamerás minőségben, ami természetesen nézhetetlen volt. A HD-re még várni kell, de befutott ez a valamivel jobb minőségű trailer, amelyben már látni is lehet ezt-azt. Alexandre Aja otthon van a horrorban, korábban olyan…..
swedman 2010.01.27 09:54:51