Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hawks

0 bejegyzést írt és 170 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ült a gázszerelő a hátsó taton feszítő jakuzziban, és merengett...
Hawks 2016.08.29 22:28:57
@miller light: légyszi, mutasd meg Kádár, Marosán, Kossa, Aczél, Gyurcsány stb. milliárdos yachtját. Ugyanígy, mutasd meg, személyenként mikor volt nekik saját 1400 hektárnyi földjük - elárulom: sosem. Amiről te beszélsz, azt úgy hívják államosítás, ezt ami most történik, úgy hívják, az állam szétlopása. Én egyiket se helyeslem, de a kettő ellentétes előjelő, és neked úgy tűnik, csak az egyik problémás.
Végéhez ért a köztévé saját zenei műsora, ahol eldőlt, hogy ki képviselheti Magyarországot az idén Ausztriában megrendezett Eurovíziós Dalfesztiválon. A nyolc versenyzőből először Ív, Wolf Kati, Gájer Bálint és a Passed (utóbbi kettő pont nélkül) esett ki a zsűrinek…..
Három választás éve 2014: az április eleji parlamenti után május végén az Európai Parlament 21 magyar képviselőjét, októberben pedig közel 3200 magyar település helyi vezetőit választja meg az ország. Ezeknek a voksolásoknak a politikai súlya, jelentősége természetesen…..
Dj Miki, a magyar Pitbull, kérlekalássan, mulatós for dö vörld in angol nyelven.  ..
Hawks 2014.04.13 23:34:16
Subba Subba másnap 2014.04.12 07:55:43
..
Hawks 2014.04.12 23:24:07
Öreg bérházunk '90-es retró Demszky-plakátját időközben lekaparták a falról, de Budapest rendszerváltás utáni vőlegénye él és virul. Most kaptuk az infót, hogy épp a washingtoni Wilson Center munkatársaként, szakértőként dolgozik a Városi Fenntarthatóság Műhelyben, a…..
A Mandiner az elmúlt napokban különböző irányultságú véleményformálók cikkeit közölte az elmúlt négy év értékeléséről. A választás után rátérünk a következő, 2014-2018-as ciklusra: egy új cikksorozatban a Mandiner szerzői, bloggerei mondják el, mire számítanak, mit…..
 Egyáltalán nem vagyok meglepve. A macskák főnökök, érted.  És a saját szabályaik szerint játszanak, pédául egy fasza kis kukafedéllel B) ..
Csak a TV2 Naplójának riportere részesülhetett a szerencsében, hogy Orbán Viktorral és Tarlós Istvánnal utazhatott a 4-es metró avatásán. A többi újságíró egy másik szerelvénnyel mehetett csak, a TV2 viszont egész nap kísérhette a miniszterelnököt. (Nem először, Dorogi…..
Subba Dolgozik az éjszakai műszak 2014.03.25 12:59:24
Londonban így majomkodnak csinálják: ..
Subba Na induljon a buli befele! 2014.03.21 17:00:00
..
Hawks 2014.03.21 22:30:28
Egy mérés nem mérés, de kettő azért már valami: a Tárki után ma a Medián is a Jobbik egyértelmű erősödéséről számolt be. Utóbbinál a párt már az MSZP-t is beérte (bár a baloldali közös lista támogatottságától elmarad), s elnöke, Vona Gábor – hajszálnyival…..
Hawks 2014.03.20 17:55:56
@Akitlosz: jó, szóval nem 1000000 ukrán, hanem 1000000 ruszin. Sokkal jobb. BIZTOS nagyon lojálisak lennének hozzánk, egyből megtanulnának szépen magyarul, nyilván a mentalitásuk is gyönyörűen becsületes kulturált európai :) Persze azzal se lenne baj, ha egy szabolcsnál kétszer szegényebb régiót csatolnánk a bivalyerős magyar gazdasághoz! Igazad van, szerintem rögtön fegyverkezz, indulj is el Záhony felé! :D

Remélem követ a többi kurucinfós is, kicsit kevesebb lenne az agyalágyult az országban.
Hawks 2014.03.20 19:22:02
@Akitlosz: "egymillió a nemzetet gazdagító ruszin"... ébredj már fel. Tudod mit, mégse. Álmodozz csak tovább, és légyszi tényleg indulj el Kárpátalját visszaszerezni! A Fidesz (szerintetek) úgyis a "zsidók" zsebében van, ők úgyse tesznek semmit. A többiek, libsik-komcsik-buzik = "nemzetellenesek". Ergo csak a hozzád hasonló hazafiakon múlik Kárpátalja! Szal miért nem indulsz? Ne csak itt vagánykodj a neten!
Hawks 2014.03.21 18:40:12
@hoplita: :D Na, indultok már felfegyverkezve Kárpátaljára? A ti ruszinjaitok biztos segítenek elszakítani Ukrajnától :D Addig nem tudlak komolyan venni amíg át nem lépitek az ukrán határt, veszek is nektek vonatjegyet, de csak oda :)
A cím természetesen egy kattintás-mágnes, hiszen rögtön felvetődik a kérdés: miért, eltűnt? A választ pedig senki nem tudja, vagy aki tudja, mély hallgatásba burkolódzik. A tét pedig nem kicsi, a mintegy 2400 tonna, nem Németországban tárolt arany aktuális értéke (31.500 euró / kg aranyértékkel…..
Magyarország egyre kevésbé van ráutalva a külső forrásokra, vagyis a gazdaságunk egyre inkább függetlenné válik a külföldről érkező sokkokkal szemben is.Az elmúlt hónapok a feltörekvő piacok válságáról szóltak, melynek során a befektetők elsősorban attól tartottak, hogy…..
Hawks 2014.03.07 02:29:59
@==T==:
1. mondj már egy országot ahol a gyenge valuta vezetett hosszú távú növekedéshez... ha ennyire egyszerű lenne, mindenki ezt csinálná.

2. a folyó fizetési mérleg többlete a nálunk eszközölt beruházások csökkenésének köszönhető leginkább, ami csökkentette a beáramló összegeket. Ebből ugyan nem lesz hosszú távú növekedés. (pláne nem felzárkózás: míg nálunk 17%, visegrádi országoknál 21-23% volt)
Hawks 2014.03.07 19:17:54
@==T==: bocs, kicsit hosszú leszek

A gyenge árfolyamnak az általad említett példák esetében max mellékes szerepük volt. Kína esetében sem ez volt a fő hajtóerő, hanem az, hogy a korábbi lényegében agrárország iparosodni kezdett, óriási tömegek áramlottak az ipari szektorba, mind a belső kereslet dübörgött, mind az export is baromira beindult. De ez utóbbi ment volna mesterségesen alacsony árfolyam nélkül is, mert olyan alacsony volt a kínai munkaerő ára. A kulcstényező nem az árfolyam volt, hanem, hogy a kínai cégek versenyképessé váltak nemzetközileg, mivel az állam elkezdett pénzt ölni az oktatásba, infrastruktúrába, technológiákat tanultak/másoltak le a nyugati cégektől, és ma már ott tartunk, hogy a kínai cégek is élvonalbeli terméket gyártanak. Németországban szintén a magasan képzett munkaerő és újjáépülő infrastruktúra miatt volt lehetséges az exportcsoda, az árfolyam szerepe mellékes az 50-es 60-as években (arról nem is beszélve, h a német márka folyamatosan erősödött a gazdasági csoda idején...)

Nagy különbség, hogy nálunk az export eredmény lényegében külföldi cégeknek köszönhető (Audi, Merci, Samsung stb). Ezért a profit nagy része nem nálunk csapódik le. A magyar csodához a magyar vállalkozások versenyképességét kell javítani, amihez az ország versenyképességének javulása kell: több pénz az oktatásba, egészségügybe, infrastrukturális fejlesztések, jó üzleti környezet, ezen múlik a hosszú távú növekedés, nem az árfolyamon, az önmagában nem elég.
Hawks 2014.03.07 19:30:12
@==T==: ami a beruházást illeti: az tuti, hogy az adósságleépítés rosszul érinti a fogyasztást, és ezáltal beruházni se érdemes annyit. De ha egy vállalkozás versenyképes, akkor akár exportra is termelhetne, és nem lenne megkötve a magyar fogyasztók eladósodottsága miatt... csak hogy a magyar vállalkozások ritkán versenyképesek sajnos, erre kéne nagyon rámenni szerintem.
Most megosztjuk Olvasóink gyűjtését az Orbán-kormány által 2010 óta bevezetett megszorításokról, a teljesség igénye nélkül. Ötven tétel került a listánkra, amitől rosszabbul élünk, mint négy éve. - adójóváírás megszüntetése- béren kívüli juttatás drasztikus…..
Hawks 2014.03.02 23:19:30
@fda:"De akármeddig is faragjuk a listát, a jelenlegi kormány a hibái ellenére 100 év alatt nem tudna annyi kárt okozni készakarva sem, mint amit a szocialista-kommunista-liberális bukott banda bármikor..."

ébredj fel a rózsaszín álomból, kicsit hesegesd el Viktor iránti szerelmes gondolataidat, és az elmúlt éveket hasonlítsd össze azzal, ahogy Putyin monopolizálta magának a hatalmat Oroszországban. A kettő kísértetiesen hasonlít. Aztán gondold újra mi tesz jót az országnak, és mi nem. Ha inkább kelethez akartok tartozni, menjetek, nekem nem hiányoztok majd.
Subba Versben mondom el 2014.03.01 16:19:30
Többször meg kellett néznem, hogy felfogjam. Aztán kiégtem. A hangot mindneképp vedd le, ha ki akarod rá verni. ..
Na még mielőtt magatokhoz nyúltok, hogy fúj, rasszista detti kurvaanyám pontosítok: AZ összes véglény közül nekem az utolsó a kedvencem. Úgyhogy nyugodjatok le a picsába B) ..
Hawks 2014.02.27 21:24:39
A kivanlak.hu-n osztja az ÉSZT ez a baszógép, akár 130-as IQ-val rendelkezők is jelentkezhetnek. Bár inkább csak BASZÁSRA: "KÉREK MINDENKIT,HOGY ADDIG AMEDDIG NEM LÁTOM,HOGY KIKHEZ KELL BESZÁLLNI NE KÉRJEN FOTÓT!!!!!!ELMONDOM HOGY MŰKÖDIK:1,MEGNÉZEM A FÉRFIT UGYANIS ÉN DÖNTÖM…..
Hawks 2014.02.26 18:58:31
Tudjátok, amikor kijöttek hozzá a tűzoltók, az "ismeretlen forrásból eredő füst miatt". Wink-wink. ..
A Tanú című klasszikus magyar filmben Pelikán József gátőr, a szocializmus elkötelezett híve börtönbe kerül, mivel engedély nélkül vágott disznót. Az őt egykor szarrá verő fasiszta pribékkel találkozik össze a cellában. Rövid fenyegető közjáték után megérkezik a…..
FUTUR A RABUL EJTETT FIDESZ 2014.02.06 15:47:52
Tud valaki jobb okot az ország elhagyására annál, mint hogy ezek a elkezdenek atomerőművekkel baszakodni? Orbán köre végérvényesen rabul ejtette a Fideszt, ami még jól is elsülhetett volna, ha Viktor úgy dönt, nem hagyja magát, és egy megújult, működő Magyarországot épít,…..
Hawks 2014.02.07 02:38:44
A végére meg elég erősen fotóbolt gyanús kompozíció:..
A Jurassic Parkból ismerős kis kamuvasrekesz még pár napig megszerezhető, 100 ezer dolcsiról indult a licit Ez tényleg az! ..
Annyira jól tolta egyedül, hogy mindenki beszállt ..
Hawks 2014.01.29 17:29:27