Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Brancalleone

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Argentína Akartuk, de nem így. 2010.06.28 12:52:00
Igen, a tegnapi nap tényleg felháborító volt, nem nem a csapat hibája, nem is Maradonáé, mellesleg fele ekkora flém nem lenne, ha az angol gólt nem vették volna el.   Tehát akkor részleteiben. A technikai segítségre szükség van. Nagyon. Szerintünk is, és egy újrajátszás is…..
Ígérem, most utoljára foglalkozunk az argentin meccsel, és holnaptól a görögverés lesz a téma, de ezt azért mégsem lehet szó nélkül hagyni. "Tökéletesen kielemezte a nigériai védők mozgását egy-egy szögletnél, és megfigyelte, az ötösön belülre sodródnak. Ezért…..
Brancalleone 2010.06.16 14:47:38
@chemical_tourist:
Annak, aki szerint mindenki hülye, a foci nézése helyett, komoly shooter -eket tudnék ajánlani. Állítólag már olyanok is vannak, ahol gyerekek fejét lehet szétverni, a kommented alapján az ilyesmi jobban szórakoztathat, mint a foci.
A játék, az játék. És csibészkedni is lehet amatőr szinten is, és mesterfokon is. Maradona nyilván nem azt mondta, hogy csaljatok, gyermekeim, hanem, hogy ha befújja a bíró, akor gól, ha meg nem, akkor dolgozzátok ki a következő helyzetet.
Egyébként meg a legszebb focit mutattták be eddig a VB-n.
Az MSZP, a Fidesz és a Jobbik delegáltjai úgy döntöttek, hogy az MDF nem indíthat budapesti listát. Ez választási matekra lefordítva annyit jelent, hogy ha jogerőre emelkedik a döntés, az MDF-nek a mostani 5 és fél helyett 6 és 7 százalék közti eredményt kéne elérnie a…..
Brancalleone 2010.03.24 23:15:09
@Peppone Botazzi elvtárs:
Ha ez így lenne, akkor maradt volna Viki minisztere.
2006-ban miután a Vezír másodszor vesztette el a választást, a Néppárti Unió tagjaként fennállt a Fidesz számára a veszély, hogy az MDF átszipkázhatja a jobboldali szavazókat, ha elhiteti velük, hogy a mérsékelt jobboldal az egyetlen lehetőség legyőzni a szocikat.
Nem tudta megtenni, mindenesetre a Fidesznek BÁRMIT megért, hogy kikészítsék az MDF-et, ugyanúgy,mint ahogy az MSZP kicsinálta az MSZDP-t 1990-ben.
Szerintem akkor dőlt el, amikor Gyurcsány bebukott, és közölte velük, hogy az eseékes titkos támogatói lóvé nem érkezik meg, és már annyira tutira vették, hogy jön a zsé, hogy előre elköltötték, és azóta egymást tépik.