Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dozsakert

62 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Közösen készültek az óvónénik, a szülők és a gyermekek a 2008. évi Márton napra. Volt töklámpás bemutató, néptánc, süteménykostoló és lámpás felvonulás...
Bencsik János és a város önkormányzati testületének Fidesz frakciója a héten megkezdte a "FÉLIDŐBEN" elnevezésű városjárását, melynek keretében a polgármester képviselőtársaival együtt ad számot az elmúlt két esztendőben elvégzett közös munka…..
Az Idősek Napját ünnepelte a Dózsakerti Nyugdíjas Klub a városrészben található Lővér Étteremben. Az ünnepséget megtisztelte jelenlétével Bencsik János polgármester és Szutter Levente önkormányzati képviselő is. A polgármester köszöntőjében hangsúlyozta az…..
2008. augusztus 27-én, szerda délelőtt kiraboltak egy pénzintézetet Tatabánya-Dózsakertben. Léber Gabriella, a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense elmondta: a maszkos férfi fél 10 körül lépett be a bankfiókba. Egy fegyvernek látszó tárgyal…..
Egy kivétellel minden induló nyert a tatabányai önkormányzat fűtéskorszerűsítési pályázatán, ahol a város a beruházásra szánt összeg egyharmadát vissza nem térítendő támogatásként biztosítja a lakóközösségeknek. A nyertes pályázatok nyomán 14 társasházban, 245…..
2008. április 4-én, pénteken a dózsakerti Lővér Étteremben rendezték meg a Szülők-Nevelők bálját, másnéven a Jótékonysági Bált. A jelenlévő szülők és támogatók hozzájárulásából az óvodásoknak vásárolnak majd játékokat az óvoda munkatársai. A rendezvényen…..
2008. március 30-án, vasárnap ünnepelte a Dózsakerti Nyugdíjas Klub a 30. születésnapját Közösségi Házban. Ez alkalomból meghívást kaptak a hajdani alapítók, a Hazafias Népfront akkori vezetői, továbbá jelenlegi önkormányzati képviselők és a Klub támogatói.A jókedvű…..
Dr. Linda Pino vallomása a filmben (részlet a filmből) - magyar felirattalA filmről:A két kifejezés, hogy "egészségügyi ellátás" és "vígjáték" aligha szokott ugyanabban a mondatban felbukkanni, de az Oscar-díjas rendező, Michael Moore, legújabb filmjében,…..
FilmajánlóA fél évszázadot átölelő mágikus és érzéki történet egy kolumbiai férfiról szól, aki több mint ötven évet vár az egyetlen igaz szerelmére. Javier Bardem játssza a telegráf hivatalnok és költő Florentino Arizát, aki egy szempillantás alatt beleszeret a helyi…..
Orbán Viktor 19 napos kampánykörútja első állomásán Tatabányára látogatott 2008. február 18-án. Elsőként Bencsik János polgármester, Völner Pál megyei közgyűlési elnök, valamint Dr. Plavecz János, a Tatabánya Kistérség Háziorvosok Egyesületének vezetője társaságában…..
Sport - A 48 kg-os Csernoviczki Éva aranyérmet nyert a női cselgáncs Világkupa szófiai állomásán 2008. január 26-án, s ezzel gyakorlatilag olimpiai kvótásnak tekinthető. Továbbiakat itt olvashat...
ZöldKert A kellemetlen igazság 2008.01.25 19:38:00
 A Kellemetlen igazság Al Gore amerikai politikus írása, mely a globális felmelegedés elleni lépéseket szorgalmazza. Gore George Bush politikai ellenfele, aki az iraki háború és az amerikai gazdaság védelme helyett a környezet védelmét sürgetné. Szó esik a Kiotói…..
Lakossági kategóriában a megosztott első helyezett mindegyike dózsakerti társasház lett, az intézményi kategóriában pedig a Dózsa György Általános Iskola a III. helyezést érte el.  A tavaly meghirdetett "Szebb, emberibb környezetért" elnevezésű…..
Elnökségi választást tartottak a Dózsakerti Nyugdíjas Klubban 2008. január 23-án délután. A korábbi döntéssel ellentétben Heizler Károlyné a tagok biztatására újra elvállalta a vezetést. A klub idén ünnepli harmincadik születésnapját...
FilmajánlóNe érdekeljen, ki van a háttérben! Avagy nem azok irányítják a világot, akikről ezt eddig gondoltuk. 47 perc megdöbbenés... Nézzük meg a filmet, és elhisszük vagy sem, elgondolkodni rajta mindenképpen érdemes! Sőt, gondolkodni mindenképpen érdemes."Forradalom.…..
Több mint 110-en mentek el a lakossági fórumra Dózsakertben 2008. január 15-én. Szutter Levente önkormányzati képviselőt és a meghívott vendégeket, Schmidt Csaba alpolgármestert és Moskovics Krisztinát, a Gazdaságfejlesztő Szervezet Kht. szakértőjét a legtöbben arról…..
A 2008-as év elejétől nem vállalja tovább a Dózsakerti Nyugdíjas Klub vezetését Heizler Károlyné. A mindenki által Marika néninek ismert vezető asszony közel 30 éven át irányította a klub életét főszerepet vállalva a programok szervezésében. Közösségformáló…..
 A rendkívül változatos és eseménydús életutat ugyanilyen dinamikával mutatja be a rendező, megfelelő arányban prezentálva az irodalmi, történelmi és földrajzi változásokat.A főszereplő, Rékasi Károly próbálja kideríteni a Wass Albertet ért vádak hátterét, ennek…..
2008. január 6-án este 18 és 20.30 óra között valószínűleg egy alközpont meghíbásodás miatt az Erdész utca egy részén nem volt fűtés. A hibát kijavították, köszönet a gyors munkavégzésnek.A korábbi hírről itt olvashat...
Gyorshír - Információk szerint több helyen a városban probléma keletkezett egy-két hőközpontban. (Valószínűleg nem csak most és nem ez az egyetlen alkalom.) Konkrét információk alapján azt lehet mondani, hogy az Erdész utca 13-17. közötti lépcsőházak lakásaiban…..
A Stúdium Közalapítvány pályázatot ír ki egyetem, főiskola nappali tagozatán tanuló tatabányai fiatalok tanulmányainak támogatására. Benyújtási határidő: 2008. február 28.A részletekről itt olvashat.Az adatlapot innen töltheti le...
A Stúdium Közalapítvány pályázatot ír a hiányszakmákra (2007/2008-ban: géplakatos, fémforgácsoló, szerszámkészítő, műanyagmegmunkáló) beiskolázott 11. illetve 13. évfolyamos tanulók részére.A részletekről itt olvashat.Az adatlapot innen töltheti le...
Meghívó az Adjátok vissza a hegyeimet! című film bemutatójára.Jegyek kaphatók a Közművelődés Házában, a belépők ára 800 Ft. ..
2008-ban is dózsakerti (vagy egy kicsit azon kívüli) hírek képekkel, néha videóval és annál nagyobb lelkesedéssel a dozsakert.blog.hu oldalon, kulturális blogrovat pedig a dozsakult.blog.hu weblapon.Néhány információ a 2008-as évről:- Mátyás király Emlékév (a magyar…..
DózsaKult Boldog Új Esztendőt! 2008.01.01 19:27:00