Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Czimtom

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Jól tette apád, hogy nem jött" - mondja egy férfi egy fiatalabb srácnak, és valószínűleg igaza van: az év talán legmelegebb napján hatalmas sor kígyózik a Tímár utcai HÉV-megállónál, föl a felüljáróra, majd le a túloldalon, és a vége különös módon az…..
Czimtom 2011.08.25 11:54:16
A tavalyi nomád életes-sátrazós-birkás sorozat után idén megasztáros stílusban készültek el a Borsodi Zenei Fesztiválok szpotjai. A filmek főszereplője továbbra is Nagy Feró, de míg a tavalyiak a "Bírjátok?" szlogennel egész jól beletaláltak abba, hogyan kell…..
Czimtom 2010.07.01 15:46:45
Czimtom 2010.07.01 17:00:52
@Mr. Pither: Nem azt mondtam, hogy nem jön át az üzenet, de ettől nem lesz kedvem elmenni a fesztiválra. Innentől kezdve pedig...
Mindenki unja már a nagyképű DJ-ket meg producereket, akik a 10-15 perc alatt összetoldozott fércmunkáikkal fárasztanak minket. BÁRKI, ismétlem BÁRKI képes összerakni egy ilyen techno vagy milyen számot 10 perc "munkával", és ha valaki kételkedne ebben, ittt a bizonyíték:…..
A decemberi T-Mobile-os műszaki hiba és az azt követő Vodafone-os Müller Tamás kirúgásos sztori megmutatta, hogy itt a legfőbb ideje, hogy a vállalatok edukálják alkalmazottaikat meg a vezetőséget is a közösségi médiahasználat terén – mikor, ki, mit, hol, milyen néven,…..
Czimtom 2010.01.26 22:32:15
Először is üdv mindenkinek, új vagyok a blogon.

@INSIDER: Nem értem, miért ne lehetne egy Telco dolgozónak magánvéleménye egy közösségi oldalon, ahová személyek regisztrálnak és nem pedig cégek. Másfelől nyilvánvalóan a direkt vállalatellenes kommunikáció nem elfogadható egy dolgozótól, de ugyan olyan joga van véleményét kifejteni bármely web2.0-ás oldalon, mint verbális formában. Ennek korlátozása szerintem komoly hiba lenne, és ráadásul felesleges is, mert az emberek úgy is megtalálják a módját, hogy hozzáférjenek ezen médiumokhoz akár saját multimédiás eszközeik segítségével.