Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Moo!Areuhappynow?!

19 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Biztos sokan ismeritek a How I met your mother sorozatot, magyar címen, Így jártam anyátokkal. Sokszor Ted Mosbyra hasonlítom magam. Szerencsétlen vagyok, álomvilágban szoktam ténferegni, viszont rohadtul nem vagyok tervező. Tök mindegy.  Történt egyszer, még koleszos létem előtt.…..
Meghal...
Pesten innen Budán túl Pesti Esti 2014.09.22 13:50:25
Beszéljünk kicsit a fővárosi éjszakákról. Uhuhuhuhuhh. Mennyi mindent lehet itt mondani. A rengeteg kocsma, egymás hegyén hátán. A belvárosban konkrétan van olyan hely, ahol még a kocsmában is kocsma van és ha kilépsz az ajtón, akkor egyből mellette és vele szemben is kocsma van.…..
Üdv! Megragadnám az alkalmat a bemutatkozásomra. Marci vagyok. Kollégiumban lakom lassan egy egész éve, itt fenn nagy Budapesten. Igen, "vidékről" jöttem. Nem, nem tartom magam "vidékinek". Tudom, hogy a csirke zacskóban terem, tudom hogy a tej a dobozban keletkezik és azt is tudom,…..
Moo!AreUhappynow?! Lélekdonor 2014.07.31 19:48:25
Fakuló színekkel átszőtt bársonyonHuszonegy éves szívem rárakom.Becsomagolom, szalaggal, selyemmel átkötöm,Neked mosolyogva elküldöm Fogadod e, postás csomagját,Átveszed e bársonyba rejtett lelkem egy darabját?Megtartod? Eldobod? Kérted,Hát tessék megkapod. Ha tetszik mit a…..
Borús Délelőtt Bárányok bégetnek, fent a kék égen,A nap tüzét, az égi fényt,A sötét utcakövek elnyelik.S az soha a napnak vissza nem adatik. E nyári délelőtt még alszik a város nagyja,Csak ki dolgozik az rójja az utakat.De az kinek szünete engedi az alvást,Húzza a lóbőrt,…..
Moo!AreUhappynow?! Önnön csendem 2014.06.09 04:31:26
De könnyű lenne csak meghalni.Feküdni a vízben,Hídról leesve, direktbe lebegni. De könnyű lenne csak elmúlni.Elesni a fűben,Sebektől vérezve, lassan kimúlni. De könnyű lenne csak úgy feladni.Magamat megölve,Életem utolsó percében, magamat siratni. De szép lenne csak…..
Moo!AreUhappynow?! Neked Lennék. 2014.06.07 22:28:26
Bár láthatnám ajkaid vigyorát.Hallhatnám hangod kacaját,S fonhatnám szorosabbra szívünk fonalát. Kaphatnám szíved fájdalmát, Viselném, bármíj fájón fáj.Hordanám kínjaid hátamon, Ostorcsapás nyomaként állva vállalom. Elvenném súlyaid válladról,Vinném helyetted, hisz…..
Moo!AreUhappynow?! Nevezd el 2014.05.13 01:43:10
Az utolsó fények tükrében fürödni,Vagy épp mezítláb a fűben járni.Esőben bőrig ázva szaladgálni,Vagy a hidegben dideregve állni. Tavaszi szélben a bimbók illatát,Nyári égen a felhők sóhajátŐsszel a hulló levelek sok raját,Télen a szakadó hó zaját. A nap első…..
Moo!AreUhappynow?! Szürke nap. 2014.05.11 13:54:44
Szürke, borongós nap volt. Ültem a kolesz szobámban, és nem tudtam mi tévő legyek. Legszívesebben kirohantam volna a világból, vagy csak eltűntem volna. Ehelyett depresszív zenéket üvöltettem a fejhallgatomból a fülembe. Csak bámultam ki az ablakon, és próbáltam átgondolni…..
Moo!AreUhappynow?! Élet álom? 2014.04.04 14:50:52
Álmodtam. Nem szokásom, mégis megtörtént ez a csoda velem.  Álmomban piros, nem a szokványos emberi vörös, hanem az az igazi tinta szín piros hajam volt. A jobb fülemnél egy rövid tinccsel, amit cérnával kötöttem össze. Zöld szemem volt. Az a zöld, amit csak akkor látsz, mikor…..
Moo!AreUhappynow?! Öreg barátom. 2014.03.23 12:21:49
Te öreg barátom, Ki oly szeretettel óvtálMinket végig,Még ha csatangoltál isNéha napján, másnap éjfélig. Koromszín bundádon, Már látszik néhány folt,Mely őszbe hajaz tégedDe ezt ugyan ne szégyelld. S szakállad is fehérbeHajlik lassacskán,Mégis, szívem örülveDobban ha…..
E nép, ez isten adta nép,Ha oly szabad, mint A barom melyet igába hajt.Mi értelme vért ontani,Mikor más eretneknek tart.Egy gondolat, mi szárnyra kapEgy érzés mi megragad.S két kézzel kapsz a kardért,Fegyvert rántva kiáltva,Követelve azt mit magadtólElveszel, se még csak észre se…..
Moo!AreUhappynow?! 2014.03.19 08:42:18
Napfelkelte, gyönyörű arany fény. Lágyan ringat karjában ölelve. Szendergek rajta a fáradtságtól, a szesztől és érzésektől telve. Amikor az aranyló fény az első sugarát rádobja egy fára. Meglátod... És elindulsz fel a negyedikre. Felérve, jobbra fordulsz, nem fogsz keresztet,…..
Moo!AreUhappynow?! 2014.03.15 15:00:48
Fekete macska. Egyre erősödő szélben kajtatva, egy rongyos, dzsuvás, régi pólóban, még ramatyabb állapotban lévő melegítőnadrágban. És lila cipővel a lábamon. Csoda hogy a kapucni a fejemen marad, hiszen a szél egyre erősebb, és a szét cipzárazott pulcsim köpenyként lebeg…..
Mikortól lehet újrakezdeni valamit? Kérdezem magamtól egy bor mellett ücsörögve, remélvén hogy kapok valami választ a korsóban gyöngyöző, undorító cuccot bambulva. Fülemben zene kavarog, mint felhők az égen sebesen kergetik egymást gondolataim. Ám a válaszra csak nem lelek a…..
Moo!AreUhappynow?! Slam 1. 2014.02.14 12:49:28
Van olyan, hogy értelemEgy érzelem nélküli lételem,De így nem élhetemLe az egész életem.Virágzik a képzelet, deÉn mégsem értem ezt.Mit tehet egy kisember,Hogy nagy legyen, És jó dolgokat megtegyen?Megteszem ha felkelek, De aludni annál jobban kedvelek.Így az egész egyre…..
"Van az a rész, amikor arra vágysz hogy részese legyél valami csodásnak. Mint egy utazás a világban, idegen országokban jól körül nézni. Van hogy a csodát egy emberben keresed, nő, pasi, vagy valami amorf, az lényegtelen. Van hogy magában az életben, leselkedsz azután a szikra…..
Moo!AreUhappynow?! Új év? 2014.01.02 12:53:30
Van olyan rész az életben, mikor az ember úgy érzi, nincs értelme. Itt arra gondolok, hogy semminek nincs értelme. Biztos volt már veled is ilyen. Mikor csak várod, hogy történjen valami, de nem történik semmi. Ilyenkor agyalsz, vajon mit kéne tenni, mit kéne csinálni. De csak nézel…..