Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Toto_HU

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szokj le a bagóról, dugdosd a vécépapírt, ne ülj le senki ágyára, mert pofán vernek. Ha nem vigyázol, már az első nap lelopják rólad a ruhát. Mr. Phe megfontolandó jótanácsai első bűntényes börtönbe vonulóknak: Szinte semmit ne vigyél magaddal, aminek a legkisebb értéke…..
Toto_HU 2006.08.07 23:07:44
"Kedves Toto, gondolom ismered a törvény azon passzusát is, hogy az önvédelem céljából nem lehet a támadó által használt eszköznél jóval magasabb fokozatú eszközt használni."

Ismerem. De ezek szerint Te nem ismered a menthető felindulást mint büntethetőséget kizáró tényezőt a Btk 30§ (1)bek-ből:

"Nem büntethető az, aki azért okoz akkora vagy nagyobb sérelmet, mint amelynek elhárítására törekedett, mert ijedtségből vagy menthető felindulásból képtelen felismerni a sérelem nagyságát , míg a büntetése korlátlanul enyhíthető annak, akit az ijedtség vagy a menthető felindulás csak korlátozott a sérelem nagyságának felismerésében ."

Részemről ennyi volt ez a fórum, a hsz-ekből ítélve nem fogunk egymás után sírni, megmondom őszintén forog a gyomrom hogy ilyen sok intenzív önkéntes jogvédővel találkozom akik köztörvényes csalók, erőszakoskodók, rablók, tolvajok jogait védik lelkesen.
Védjétek őket, támogassátok, igyekezzetek megérteni őket, ha szépen kérik az utcán adjátok át mindeneteket amivel keményen megdolgoztatok, még fizessétek is értük a 9e Ft/nap börtönkosztot, aztán ha egy napon a Te feleségedet, lányodat, barátnődet erőszakolják meg vagy verik össze az utcán, vagy Téged és a családodat tart félelemben egy környékbeli galeri aki ellen a rendőrség tehetetlen - na majd azután gyertek ide észt osztani és turbékolni a megértésről, támogatásról, szörnyű börtönhelyzetekről, emberiességről, és virágszirmokról.
Ugyanis pontosan úgy gondolkodtam mint ti, egészen addig amíg szembesültem az erőszak csontkemény farkastörvényeivel, ami a börtönök kívül ugyan úgy él mint belül - vagy megvéded magad és a családodat, vagy egyedül maradsz és Magyarországon a bűnözők azt tesznek veled amit akarnak. Sohasem tudhatod melyik nap kerül rád a sor.
Mert ilyen országban élünk, ilyen a jogrendünk, a "rend"őrségünk.