Regisztráció Blogot indítok
Adatok
highasfuck

9 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az ötlet jó volt, a gumi erős... :D   ..
Pot de Ville Youtube jukebox 2011.02.12 19:00:00
"Az az érzésem, hogy ma fejlődni fognak, zeneileg, mentálisan, szakmailag, prozódiailag, tehát készüljenek fel a legjobbra..." Ha ez az aprócska dalszövegből lopott idézet nem is a legkorrektebb, első hallásra úgy gondoltam, hogy ettől szebben be sem promózhatnám a…..
Pot de Ville Ötletes 2011.02.12 14:06:02
Kérsz egy kortyot? MommoHD - Drog csempész..
Viking barátunk után, ahogy elnézem Zsolti is kérdés nélkül nyúlt rá a gazdija füvére. Csak óvatosan... Ezek ilyenek! ;)..
Főhősünk bemutatja milyen kellemetlen szituációk adódhatnak, ha atomkészen jutunk el randizni. Milyen szerencse, hogy elkészült ez a videó, hiszen így mi már tudjuk mire kell majd figyelnünk... ;)   ..
Első cikként egy kevésbé ismert riport-dokumentum filmet szeretnék ajánlani. A címe The Union – The Business Behind Getting High. A film gyökereiben hasonlít a népszerű National Geo. Inside Marijuana dokumentumfilmhez, azonban kicsit összetettebb, mélyebb gondolkodású. A…..
Újabb klasszikus youtube videó, amely segít nekünk abban, hogy hogyan is kell... elnézést... hogy hogyan NEM kell autót vezetni.Ahogy mondani szokás: Do not try this at home! ;) ..
highasfuck 2010.02.20 11:45:06
Pot de Ville Epic Fail 2010.02.10 21:02:22
Kiadós vitamindús reggeli, ám valami nem stimmel. Keresd a hibát! A helyes megfejtők között egy talicska kanos aprómajmot sorsolunk ki. A megfejtéseket kommentbe kérjük! :)..
Pot de Ville Egy este képekben 2010.02.08 22:56:00
Viking barátunk úgy gondolta, nem való már neki a sok sóshal és fegyverkezés, így kipróbált valami újat, ami feldobhatja a szürke hétköznapjait. Díjazom a választását, nekem sem jutott volna eszembe kellemesebb elfoglaltság. :) Lássuk hát egy pár képben, mi is történt…..
Legalizációs törekvések? Harc a keménydrogok ellen? Non-userek támadása? Konkrétan valószínűleg egyikkel sem. Lehet, hogy belenyúlunk egy-kétszer a méhkasok egyikébe, de inkább csak azt szeretnénk leírni, amit épp gondolunk, vagy átélünk bizonyos témákról. Lesz itt majd…..