Regisztráció Blogot indítok
Adatok
omegadoom

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A lófarkú pókerarc. Mintha egy himalájai expedicíó megfagyott tagjának arcát és Bud Spencer résnyire nyitott szemét ráoperálták volna egy ló fejére. Steven Seagal jól indult, a világon elsőként saját aikido dojot nyitott Japánban. Mivel Steven gyerekkora óta harcművészkedik…..
A filmezés Addams familyjeként a Baldwinok mindenhol ott vannak, anyjuk egyfajta Alien királynőként szinte gyártotta a gyerekeket. Komolyan mondom, új ZS film lehetne a Baldwinok fészke, amiben mondjuk Antonio Sabato Jr. elpusztítja a Baldwin királynőt és az új tojásokat.Ők pedig…..
Egy kultikus figura aki ZSben tett kirándulásai miatt érdemel meg egy posztot. Michael kemény arc, úgy néz ki mint aki kb. 10 éve nem aludt volna és mintha permanens másnaposság állapotában lenne. Napszemüvegét szerintem még tinikorában ragaszthatták rá gonosz osztálytársai mivel…..
Steven Seagal óta tudjuk, hogy egy bezárt bauxit bánya mimikájával is lehet filmeket csinálni. Mai sztárunk pedig ehhez ért. Nagy szögletes fejével fapofát vág és úgy mozog hozzá mint egy másnapos bréjkdenszer gipszben. Robert Patricknek ez elég volt ahhoz, hogy ő legyen a híres…..
Közkívánatra a jégszemű nindzsa! Az USA egyetlen kulturális kapcsolata a nindzsa kultúrával, akit több részen keresztül irtotta a fekete pizsamás harcosokat. Igen, több ezer magyar gyerek próbált meg nindzsa lenni az ő hatására, de néhány mászókafok megmászásán kívül nem…..
omegadoom 2010.01.26 20:32:15