Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nimród Anyu

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kölcsön kaptam ezt a könyvet.Kb. 2.leüléssel kiolvastam. Mi volt a fura benne? Leginkább, hogy mielőtt elolvastam azon keseregtem, hogy az utóbbi időben mennyire nem találom az utat a szüleim irányába. Bár érzelmileg kevésbé függök tőlük, mint egy évvel ezelőtt (köszi Hédi…..
Ma viharos napom volt. De rendjén van ez így. Azzal kezdődött a reggel érdemleges része, hogy a Juventust hallgatva elbőgtem magam, no de nem kicsit, hanem nagyon. Ezzel jött ki az elmúlt napok feszültsége és a keserűség egy része. Mi is volt? éjszakai festés,…..
Tegnap levelet kaptam kedvessportosrobi barátomtól.Önamgában fura a levél létezése, de most nem erről szeretnék írni. - Röviden: leírtam neki, hogy ez így nekem nem jó ahogy vagyunk, mert ami eddig töltött és fontos volt számomra, most az kiveszni látszik. Úgyhogy…..
RBuhl-né: Turangót reggel elhagytuk, visszamentünk a bevásárlóközpontba videókamera kazettát és a lakóautó wc-jébe fertőtlenítőszert venni, itt ért az egyik nagy meglepetés. Ugyan egyik árucikk sem volt, viszont az eladólány hosszas érdeklődésemre a homlokára csapott, és…..
Mára kicsit hosszabb utat tettünk meg, mint terveztük, de nem bánjuk, hiszen még a tömeg előtt sikerült eljönni a Waitangi day helyszínére. Febr. 6 a Kiwik nagy napja (lásd aug. 20 nálunk), ekkor egyeztek meg ugyanis a Maorik a letelepedni kívánó angolokkal  (Treaty of Waitangi)…..
Nimród Anyu 2010.02.04 14:48:27
Tegnap szánkóztunk egy marha nagyot a srácokkal, furcsa volt belegondolni, hogy 1 hét múlva fürdőgatyában (vagy anélkül :-)) fogunk rohangászni a tengerparton rekkenő hőségben. Már csak 4 nap és indulunk..... indulunk Új-Zélandra vagy ahogy a helyiek hívjákAotearoa-ra.Az…..