Regisztráció Blogot indítok
Adatok
napkutya

2 bejegyzést írt és 44 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A jelenség hétköznapi. Emberfiát tarkón üti, a táplálkozzunk egészségesen mizéria, leteszi a reggeli melegszendvicsét az értetlen kutya elé. Elmegy a boltba, vásárol 15-20 dkg tarját, egy doboz tojást, paradicsomot, paprikát. Hurrá! Gyere egészség, az enyém leszel! Azután…..
hírTV Híradó:"Nem ismeri el felelősségét az izraeli kémrepülőgépek ügyében a Nemzeti Közlekedési Hatóság szerdán felmentett igazgatója. Vágó József először a hírTV-nek nyilatkozott, miután Hónig Péter közlekedési miniszter felfüggesztette állásából."Az…..
napkutya 2010.03.25 16:08:13
@Pszicho68: Melyik kommentem tűnt politizálósnak valamelyik oldalra? Én azt hittem a Vágó nyilatkozat tálalása a téma.
napkutya 2010.03.28 23:34:43
@Kalmár: Mikor láttad, a CNN-t kampányolni a republikánusok vagy a demokraták mellett?
Amerikai sz.r, de legalább egységesen amerikai!

Mondj egy magyar híradót, kérlek!

Jó reggelt!
napkutya 2010.03.28 23:40:25
@Kalmár: Apropó világbéke: a szépségversenyen ezzel lettem a második. Az első azt állította, hogy ő Csaba királyfi lánya Dobogókőről.
Az édesapámtól hallottam én ezt a közmondást legelőször. Néztem is rá nagyot, nem is állhattam meg szó nélkül. - A gazdag ember is csak vízzel főz, édesapám - mondtam nagy bölcsen. - Én csak tudom, mert én hordom a vizet a bíróék konyhájára. - Jaj, édes fiam, nem a te…..
Marmonidész - mondja Balázs, mi pedig március 17-én, szerdán megkezdjük a filozófusok és a fizofiát olvasók összefogdosását, aztán mindenkinek levágjuk a szakállát, akinek meg nincs, annak ragasztunk egyet. Maimonidész egyébként gyönyörű kézírással rendelkező…..
Borzasztó érzés lehetett látni Gyurcsány Ferenc párton belüli riválisainak azt a baloldali rendezvényeken rendre hiányzó rajongást, szeretetet és érdeklődést, amely a volt kormányfő mai fellépését körülölelte. A döntően nyugdíjas korú és meglepően lelkes…..
napkutya 2010.03.19 20:20:33
@colosgirl: Ha már a dimenzióinknál tartunk, magam sem vagyok alacsonyabb... De inkább kibontanám a félresikerült hasonlatomat.

Szóval: Az sehol sem elvárás az interneten, hogy kizárólag szellemóriások kommentelhetnek, de azért nem kellene egy bizonyos szint alá zuhanni azért, hogy mi legyünk a leghangosabbak egy társas beszélgetésben.
napkutya 2010.03.19 20:26:44
@már nyuszi: Így! Ha biztos lennék ebben, akkor előre megkaphatnák a következő szavazatomat is...

A baj az, hogy már akkor is tudtam olvasni és beszélni, amikor rászabadították a mezőgazdaságra Torgyánt és csapatát...
napkutya 2010.03.19 20:31:33
@colosgirl: Imádlak colosgirl remélem nő vagy! Most viszont mennem kell.

Szép estét mindenkinek!
B-oldal 15 katasztrófa klisé 2010.02.20 08:05:00
Az 1000 Ft alatti DVD-k úttörője, az RTL Klub szerda estéinek biztos irányjelzője, mi több, bár remélem, mindenkinek világos, hogy a Hallmark a létező legnézhetetlenebb csatorna, a katasztrófafilmekre is részben szakosodott már némelyik. Minden katasztrófafilmek esszenciáját…..
Demszky Gábor nem szerez örömet.Röviden: mert nem és kész.Bővebben: nem akar kedvében járni politikai ellenfeleinek, és ezzel a lépéssel börtönben rohasztani az ártatlanokat.Honnan ez az ártatlanos attitűd Gábor? Mostanában Morvai Krisztina szinkronizál, aki szerint Budaházy egy…..
napkutya 2010.02.15 10:28:03
Végignéztem én is az interjút a Naplóban. Valójában nem mondott semmit. Érthető.
Nehezen kezelhető az a probléma, hogy, ha nem tudott semmiről akkor pocsék polgármester, ha viszont tudott, akkor még rosszabb.

Mellesleg: Aki dolgozott már akármilyen nagy hivatalban, minisztériumban az tudja,
- erősen valószínűtlen, hogy semmiről sem tudott. Ha ez igaz lenne, és ennyire nem kísérte volna figyelemmel az alatta zajló dolgokat, akkor egész egyszerűen nem tudta volna megtartani a pozícióját ennyi ideig.

Arra is kíváncsi vagyok, mikor kerül elő a "jó szándékkal dolgoztam, politikai támadások áldozata vagyok" klisé. Addig marad a "majd a rendőrség kideríti" című időhúzás. Ami ugye évekig tart majd, (de a választásokig biztosan).

Legyünk realisták. Most is több tízezer olyan választó van aki a jelenlegi gyakorlatban meg sem fogja érni, hogy akár csak halványan kiderüljön mi is történt. A többit pedig addigra talán már más foglalkoztatja.

Néhány év kispad, szakértősködés, elnökségi tagság a kapcsolatokkal, aztán újabb politikai szerep...

Mi magyarok kicsit olyanok vagyunk, mint az egyetemista srác a két hetes sátrazás utolsó napjaiban. Valahogy mindig elővesszük a kéthetes zoknit, mert igaz, hogy bepiszkolódott annak idején, de még mindig tisztább, mint ami épp rajtunk van...
Nem kell mosnunk.
A zokninak meg csak várni kell. No meg ügyelni arra, hogy ki ne dobjuk.
napkutya 2010.02.15 15:26:43
@Aldobói Feldob: "Előzetesben" elmondanám, hogy nem vagyok jogász, tehát nem a mundér becsülete a tét. De: Ha Bárándy elérte ezt, az csak arról szól, hogy alaposan ismeri a játékszabályokat és így képes albínót csinálni a szerecsenből. Ha ez szakma, akkor ő ebben jó.

Ami számomra az aggasztó, az az, hogy azokat a játékszabályokat amik ezt lehetővé teszik, épp azok határozzák meg, akiket a törvények nyomán kellene számon kérni. No meg az is, hogy ezt ők is tudják.

Nekünk magyaroknak nem a hülyeség a legnagyobb ellenségünk a parlamentben, hanem a számító önérdek.

Csak egy egyszerű összehasonlítás: ha egy magáncégnél dolgozol, és HÚSZ munkaév alatt évről-évre szarabb lesz az üzletágad, mint mikor elkezdted, akkor úgy kirúgnak, mint macskát szarni.

Ugyan nézzük már meg az ismert képviselőinket, hány ciklus óta hol vannak... (A széksort felejtsük el, -bár van egy-kettő ahol nagyot fordult a köpönyeg...)

Mindegyikük volt már hatalmon és ellenzékben is!
w A zemberek alkonya 2010.02.05 06:50:00
  Végre országértékelés, már alig vártam. El kell mondjam, hogy rettentően utálom az egész műfajt, illetve az orbáni feldolgozását. A mintával, az amerikai elnök éves State of the Union-beszámolójával összevetve ordít a provincializmus, a paranoia és a pátosz, minden,…..