Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sajtkedvelő

0 bejegyzést írt és 41 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
‹⊗› Extra érdekességekért és semmire sem jó hülyeségekért érdemes a Moped blog Facebook-oldalát is lájkolni. ‹⊗› Az 1985-ös Honda XBR-emre két éve tettem szert. Aki a korábbi posztokat is olvasta, talán még emlékszik, hogy Németországból, vagyis a vasfüggöny jó oldaláról származik. 39.000 km-rel…..
Időben kicsit ugrálok most és még a következő néhány posztban is, ugyanis elég hektikusan volt időm a bejegyzéseket megírni, itt pedig nem tudok dátumot, sorrendet állítani, szóval nézzétek el ezt nekem! Ez a bejegyzés még valamikor nyáron íródott, csak nem volt időm…..
NapiApp LG G2 2014.02.13 10:00:00
Régóta foglalkoztatott az LG G2, hiszen láttam, hogy könnyű, ugyanakkor nagy a kijelzője is. Mikor megkaptam nem csalódtam, ám egy kicsit kétkedően bámultam a hátlapon elhelyezett gombokra. Sőt bevallom őszintén pislogtam vagy 3 percet mire felfogtam, hogy mi a helyzet.  A…..
Jávor Benedek az LMP történelmi felelősségéről beszélt a közelmúltban. Ritkán van érvényes tartalma az efféle mondatoknak, a frakcióvezető azonban kivételesen jókor hangsúlyozta: sorsdöntő jelentőségű döntés előtt áll pártja. A Lehet Más a Politika közelgő…..
sajtkedvelő 2012.11.14 09:08:42
Wazze, kedves kommentelők, ti teljesen félreértelmezitek a blogíró szándékait. Ő nem egy megmondóember. Ő csak felvet egy kérdést, kifejti az ezzel kapcsolatos véleményét, megemlít pár információt. Semmi több. Nem vettétek észre, hogy sohasem vonja le a konzekvenciát? Mindig nyitva marad a vége? Nincs konklúzió?
Ő csak a kovász, ami elindítja az erjedést, konkrétan a gondolataitokat, a vitát, a kommentek sorozatát, és reménykedik, hogy minél többen olvassák, és minél többen kezdik el használni az agyukat.
Nem megy bele késhegyig menő szópárbajokba, és nem védi az igazát. Nem moderál, és nem szűri a jobb és bal oldali trollokat sem. Ébren tart benneteket, fogékonynak a jelenlegi társadalmi-politaikai problémákra.
Ti, kedveskéim, itt egymással vitatkoztok.
Aki csak a cikket olvassa el, annak lehet véleménye: az írója fideszes, lmp-s, jobbikos, anarchista, eu-szkepcitista, liberális, fajgyűlölő, unortodox, vagy éppen ortodox,rendszerkritikus, közgazdsági analfabéta, fizetett bértollnok, vagy jó tollú, öntörvényű blogger.....
A lényeg éppen a kommentekben rejlik. Gyönyörű keresztmetszetét mutatja a társadalomban előforduló különböző gondolkodásmódoknak, egysmint leképezi a jelenlegi rendszer támogatóinak és kritikusainak fő jellemvonásait.
És köszönök minden kommentet. Jó tudni, hogy a politikai és szellemi diverzitás nem halt ki, nem lett kétpártú, és mindnyájótoknak fontos a szólás és a választás szabadsága, pártállástól függetlenül. TI - MI fogjuk megvédeni a demokráciát és a szabadságot.
A forradalom napján a forradalomról beszélgettünk az ebédlőasztalnál. Bizonyára ezernyi családhoz hasonlóan. Még élnek a hősök, még elevenek az emlékek, még megvannak valahol az elsárgult újságlapok: Nagyapa ott volt a rádiónál… István bácsi maga is lőtt az orosz…..
A múlt héten volt egy csajos esténk és persze szóba kerültek a férfiak is. Hárman voltunk feleségek és hárman facér csajok. Érdekes volt a két csoport véleménye közötti különbség a tökéletes pasi felvázolásában. Az egyik "tökéletes férfi" amolyan apa-férj típus volt,…..
  Orbán Viktor "mélyen érinti", hogy minden második fiatal el akarja hagyni Magyarországot. Tegnap esti tévé interjújában pontosan úgy fogalmazott: "mélyen érint a dolog, elsősorban nem politikusként, hanem családapaként, mert a szüleikre is gondolok". "Ahelyett, hogy itthon…..
Jámbor kérdést intézett Bayer Zsolt barátunk  „leginkább azokhoz, akik nagy élvezettel vettek részt Schmitt Pál likvidálásában” Ezt ni: „hol késnek a vitriolos vezércikkek és publikációk, amelyek könyörtelenül rámutatnak a gyurcsányi hazugságok…..
sajtkedvelő 2012.05.07 22:03:20
Kezdettől fogva nem értettem, miért van szüksége Orbán Viktornak, aki azért mégiscsak valaki, Schmitt Pálra, aki nyilvánvalóan senki. A kormányváltás heteiben még arról fantáziáltam, hogy Orbán megtartja elnöki székében Sólyom Lászlót, úgy képzeltem, hogy a nagy…..
Amikor szezon kezdetkor felraktam a fényezett elemeket, egyből feltűnt - ami addig sem tetszett - hogy a plexi eléggé karcos. Nyilván nem csoda, ha egy (idős)motoron ilyen a plexi, a csillogó fényezéssel viszont még szembetűnőbb volt a kontraszt. Vettem egy tubus teknősös karceltávolítót, és azzal…..
Petersen's bikes Hang és fény 2012.03.01 03:52:00
 A Kawa megvétele óta eltelt néhány hónapos használata során előjött pár, az évtizedek alatt nem vagy nem jól kezelt hiba, illetve olyan probléma, amit a napi használat és kopás okozott. Ezek egyelőre csak apróságok voltak, amiket pár órás szereléssel meg lehetett oldani. Nem volt jó a…..
hogyvolt VV5 - 1X158 2012.02.23 23:10:00
Csernus doki kezdhet rettegni, a tegnapi öfi alapján kiadok egy könyvet "Párkapcsolati problémák nyolcvan ikú alatt" címmel. Balázs szerint - akinek a haja egyre inkább gyermekkoromra, egészen pontosan a kisdobosavatás előtti pillanatokra emlékeztet - néhány lány…..
Mi lenne, ha őt: ..meg őt: K E R E S Z T E Z N É N K ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? Igen, kitalálhatták rendszeres olvasóink, egy újabb borzasztó műremek kerül ide, még…..
sajtkedvelő 2012.02.21 20:19:00
@szatyi: Ez neked szandika???? Ez maga az autópornográfia geronazzó máriája.....
 E28 524 TD - rendszeres olvasója és kommentelője a blognak. Egy kommentben, jelezte – amit ez úton is köszönök - hogy ismét eladó sorba került a Jawa. Ha esetleg idő közben elhalt volna a link, ím egy képernyőfotó: ebay    A bejegyzés írásakor kettő…..
 Amennyiben délutánonként kis szerencsével világosban érek haza, még láthatom a jegesmedvéket kergető farkascsordát az utcában. Ennek ellenére, lassan de biztosan tavaszodik, az idő melegszik, a pingvinek ledobálják a termo pulcsikat és az olvadásnak köszönhetően a kisebb autók is előbújnak a hó…..
Nem akartam azokról a méltatlan, lealacsonyító és a legsötétebb ork szellemiségről árulkodó vádakról szót ejteni itt a blogon, amelyekkel a ballib médiahorda beiktatása óta folyamatos ostrom alatt tartja a nemzet egységét megtestesítő köztársasági elnököt. Azt gondoltam,…..
Ezt a levelet küldtem karácsony este fél tizenegykor a totalcaros levelezési listára. Következzék hát, röhögjenek rajtam önök is, velem együtt. Na mit gondoltok, meddig voltam a hígítóval, füsttel, festékekkel, kompresszorzajjal pokollá tett garázsban egy héten át minden…..
hogyvolt VV5 - 1x76 - 1x78 2011.12.01 19:00:00
Tegnap este pont arra a jelenetre estem be az ajtón, mikor Fecó fogadkozott, fúdemostakkómajd, mire Csaba., térdnadrágban, csak úgy, minden előzmény nélkül léggitározni kezdett úgy, hogy közben nézte magát az ablaküvegben. Szó nélkül felálltam, levettem a csizmám, elkapcsoltam…..
Belsőség Autót vettem 2011.01.22 08:00:00
És itt akár véget is érhetne mai posztunk, ahogyan véget is fog, ezzel a két szóval, valamikor, több ezer karakterrel később. Valójában - ha egy szerencsésebb, kevésbé korrupt és gazdagabb, saját tulajdonukkal jobban törődő emberekkel teli országban játszódik a történet -…..
Még néhány nap, és Magyarország lesz az Európai Unió soros elnöke. A külföldi sajtó mégsem ezzel van tele, hanem a kedden hajnalban elfogadott szájkosár médiatörvénnyel. Kommentárok és egyéb írások tömkelege kritizálja az új szabályozást, szinte nincs olyan európai lap,…..