Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Misko

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
   Ma este Miskolcon játssza 6. meccsét csapatunk a Mol Liga keretén belül.  Az első harmad nem igazán alakul jól számunkra, hisz a 10. percben Saluga mattolja Kozuchot. Ezenkívül nem esik más gól, viszonylag kevés kiállítás jellemzi a találkozót, de a játék nem…..
I. harmad: Kozuch kezd a kapuban.Vezet a Fradi! Eade korcsolyázza körbe a kapunkat és passzol vissza Peterdinek, aki a kapuba bombáz, 1-0.Emberelőnyben játszhatunk Vichodil kiállítása után.Góóól! Hruby lő nagy gólt Budainak a 9. percben.Kozuchnak kell figyelnie egy-egy veszélyes…..
Misko 2010.09.19 19:26:35
   A Steaua Rangers ellen kezdi meg szerepelését csapatunk a 2010-2011-es szezonban. A mérkőzés holnap, kedden este 19.30-tól kerül megrendezésre a Vákár Lajos Műjégpályán. A jegyek ára: 10 lej felnőtteknek, valamint 5 lej diákoknak és nyugdíjasoknak. A mérkőzést a…..
Misko 2010.09.07 19:49:32
@Andris 2: az elso link nekem mukodik, azok kozul, amiket cody. irt, csak internet explorerrel kell megnyitni, es kell hozza egy sopcast nevu program, amit innen le tudsz tolteni: www.sopcast.com/download/
Nem ez az első alkalom, hogy a Széf kérdésszerkesztői marhaságot csinálnak, (és tartunk tőle, hogy nem is az utolsó) de eddig legalább olyan témákban tévedtek, mint mondjuk az első pezsgőt készítő szerzetes neve, vagy a bolygónkról látható legfényesebb csillag - ezek ugye…..
Misko 2010.05.13 10:14:35
@Kispali: Tévedsz, ugyanis a kérdés az Egyesült Királyság zászlójára vonatkozott nem a skótra. Egyébként hogy mindenkinek világos legyen: Egyesült Királyság = Nagy-Britannia(Anglia+Skócia+Wales)+Észak-Írország
Misko 2010.05.13 10:33:37
@enemigo: Te is tévedésben élsz. Az ír zászló színeivel kapcsolatban igazad van, de az Egyesült Királyság zászlójában az átlós fehér alapon piros kereszt a Szent-Patrik kereszt, és Észak-Írországra vonatkozik ugyanis az íreknek Szent-Patrik a védőszentjük.
Szerdán befejeződnek a B és a D csoport küzdelmei a németországi világbajnokságon. Délután Dánia–Németország és Olaszország–Lettország, este Finnország–Egyesült Államok és Kanada–Svájc mérkőzésre kerül sor. Csehország keddi veresége komoly…..
Dánia válogatottja már a középdöntők biztos résztvevője, sőt nagy lépést tett a legjobb nyolc felé is az A csoportos világbajnokságon. A torna meglepetéscsapata az első körben Finnországot verte 4-1-re, a másodikban pedig elkapta az Egyesült Államokat is. Még csak azt sem…..
Péntektől több mint két héten át tart Németországban az A csoportos világbajnokság. A Sport Tv is készül, az 56-ból 18 mérkőzést élőben közvetít. Megírjuk a teljes tv-menetrendet, megmutatjuk a csatorna beharangozó anyagát is. Csoportmérkőzések: május 7., 20.15,…..
Misko 2010.05.04 10:35:22
@ferences: Az osztrákok majd a 2011-es Vb-n lesznek ott szlovákiában. Litvánia(Lithuania) helyett meg valóban Lettország(Latvia) neve kellene hogy szerepeljen.
Három hónapos eltiltást kapott munkaadójától a Sportklub-kommentátor Léderer Ákos. A blogunk szerkesztősége által is kedvelt tévés bűne az volt, hogy túlzott lelkesedéssel közvetítette a Nagy Gergő–Gasper Susanj verekedést a Fehérvár–Jesenice mérkőzés…..