Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sudi XD :D

666 bejegyzést írt és 167 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ma petit vie 4ev röviden 2022.09.10 12:53:08
Tegnap voltam szupervízion 2 év (gyes) után, már el is felejtettem mennyire szeretem kibeszélni valakinek a dolgokat akiröl tudom, hogy nem ítélkezik és mégis próbáld megérteni. A blogom sem ítélkezik, úgyhogy jöjjön egy kis felzárkóztatás az utókornak. :) [johi ha te ezt egyszer elolvasod ...�csak…..
Ma petit vie 2022.09.10 12:26:11
Olvastam én a könyvekben az összes többi lényeges (és kevésbé lényeges) információ között az ún. növekedési ugrásról, de nem tulajdonítottam neki különösebb jelentőséget. Talán még alá sem húztam. A legrégebbi és egyben az általam legjobbnak ítélt olvasmányban pedig szó sem esett róla. Talán ezért…..
Ma petit vie szeptember vége 2018.09.30 18:31:54
nos megint beadandót kellene írnom, sőt mi több szakdolgozatot, de megin túl sok a gondolat... a munkám megmarad, a szerződésem meg lesz hosszabbítva, úgyhogy kezdődik az egyéni szupervízió különben mindenkit őrületbe kergetek. Most minden oké, mert átmenetileg 3 gyerekünk van, ennyivel még fél…..
Ma petit vie új munka 2018.06.28 22:42:21
nos. azt hiszem ez lesz az első munkahelyem, ahol leszarom a kollegialitást és elkezdek önző lenni. igen, jól írtam, egyesek szerint úgyis önző vagyok, akkor most legalább a saját malmomra hajtom a vizet. Szóval a lényeg, hogy eddig rengeteget dolgoztam, nem heti 30 órát, hanem inkább 50et, és mivel…..
Ma petit vie kuddel muddel 2018.05.19 12:44:18
megint ezer éve nem írtam. megint új munkám van. és megint minden új. és persze most sem éppen blogot kellene írnom, hanem csinálnom a dolgaimat, de már hetek óta halmozódik bennem a gondolat, és tegnap valamennyire sikerült kibeszélni Annával (bármennyire is hihetetlen, ő nem a skizofrén énem,…..
Ma petit vie Újra itt 2017.09.28 13:06:51
Valószínűleg már nincs ember a földön aki a blogomat olvassa, éppen ezért marad a 10 éve megszokott "stílus " (ha egyáltalán van olyanom ) . Szóval 1 hete azon töprengek,  hogy mennyi minden változott körülöttem és velem kapcsolatban, és milyen jó lenne ezt leírni.  Papírra már meg sem próbálok…..
Ma petit vie telefontöltő 2017.09.28 12:43:02
nem is gondolná senki, hogy okozhat problémát. lehet ezt írom majd fel a kis lapra...:Dszóval az van, hogy apu elhagyta anyu táskáját amiben benne volt a nokia töltője, nekem  is van ugye nokiám, meg töltőm is, csak éppen Sopronban felejtettem, mert azt hittem anyu már régen szerzett egyet…..
Két ország között állok. Az egyik lábam MAgyarországon, hiszen "Magyar vagyok, magyarnak születtem", de a másik lábam Ausztriában vetett gyökeret. Hogy miért? Az élet válaszút elé állított: maradok otthon, de szakmát váltok, keresek olyat amiből meg lehet élni, ezzel eladva a lelkem, vagy…..
Sokfele erzes kavarog bennem, nagyon sok es regen irtam mar ki mindent magambol. Azt sem tudom, hogy megjelenik e ez a bejegyzes mar tul oreg vagyok a blogomhoz, de annyi emlek kot hozza hogy nem akarnam elkoltoztetni inne, Immar 9 eve hogy irom... nem beszel vissza, nem panaszkodik, hogy ezer eve…..
Ma petit vie felrelepes :D 2014.10.14 21:20:50
Tegnap este mentem egy lakast megnezni, bar ne mentem volna, a lakas kicsi es meg a lepcson is leestem... de ugy hogy ma nem tudtam labra allni. Igy mivel tegnap megkaptam az ecardom ma batran hivtam mentot, akik mondtak hogy max egy oran belul jonnek, masfel ora mulva jottek is. Nagyon kedvesek…..
Ma petit vie 2014.09.22 23:11:10
Ma petit vie #100happydays #day100 2014.09.22 23:05:43
sok minden kavarog bennem, nagyon sokminden. De kivételesen megpróbálom összefoglalni, úgy, hogy az is értse mit gondolok, aki nem ismer ;) Kezdésnek álljon itt egy szép mondat, amit akár én is mondhattam volna:"Ha egyedül nem vagy boldog, ha te nem vagy boldog, akkor nem tudsz mit…..
Az első igazi nap, már volt tanítás, megvolt az eligazítás, mindenki üdvözölt bennünket, kb 20 perc alatt értünk be, kicsit aggódtam, nehogy elkéssünk, csak Németországban vagyunk, és még nem Olaszországban.. Befelé a villamoson már azt hallom, hogy valaki épp elemzi, hogy a…..
Ma petit vie a kulcskérdés 2014.04.12 00:37:22
hol vannak azok a FÉRFIAK akik képesek tenni egy kapcsolatért? egy pasi azt mondaná, hogy ilyenek nem léteznek, bilibe lóg a kezed. nos én meg úgy gondolom, hogy ez a pasi(aki nem érdemli meg, hogy férfiként legyen említve) csupán azt akarja ezzel elérni, hogy elvegye a hitedet, a…..
Nos ma megtudtam:1. a családból én vagyok az első, akinek van rendes diplomaosztója2. Imrus jön a bálba A mai teendőim ezek voltak:felkeltem, csodálatos voltam, felkeltettem a Beát, aki nem volt csodálatos, mert sokat ivott...(ez megérne egy külön bejegyzést.)aztán elmentem tescoba…..
Ma petit vie orvos 2013.10.02 09:27:27
ritkán megyek, de ha megyek akkor is lebaszást kapok, bezzeg az öregasszonyokkal akik heti háromszor járnak dokihoz, azokhoz baromi kedves a doktornő, hát kapja be. Szóval az volt, hogy akarok Ausztriában plazmát adni, mert hasznos, meg mert jó pénz. Itthon is adtam, lófasz 2000…..
nos. a nulladik héten úgy gondoltam maradni akarok, nem akarok dolgozni a nagybetűs életben, nem akarok elszakadni a biztonságtól és legfőképpen nem akarok szakdolgozatot írni.  de a héten rádöbbentem, hogy mindent elhúzok, mégis ugyanúgy eljön a nem várt pillanat. Hogy a…..
az elmúlt napokban tudatosan kényszerítem magam a dolgaim elvégzésére. Pl addig nem vásárolhatok/biciklizhetek/facebookozhatok stb amíg nincsenek kész a dolgaim. Eddig ez nem működött, azonban amióta tudom, hogy szeptemberben, októberben, novemberben és decemberben irgalmatlanul…..
igen ez vagyok én, ebből származik a legtöbb bajom, és ebből is fog.  de  akkor is utálom az olyan embereket akik nem hallgatják meg mások véleményét, utálom azt is, ha 3ast adnak arra a munkámra amivel egy napot szenvedtem, minden követelménynek megfelel,színvonalas…..
Ma petit vie 2:43 2013.05.30 02:58:33
persze mikor, máskor??? nos elkészültek a remekműveim, amiket soha senki nem fog elolvasni, pedig olyan megfogalmazást használtam és olyan mondatokat, hogy attól mindenki lehidalna. sikerült összefoglalnom az egy évet 25 oldalba, ami úgy érzem elég komoly teljesítmény. Ezzel…..
1. több dolgot meg lehet tenni egy nap alatt 2. ettől hasznosabbnak és energikusabbnak érzem magam 3. mivel korán kelek, korán le is akarok feküdni, tehát nincs helye éjszakázásnak 4. van időm mindenre amire csak akarom, hogy legyen. 5. reggel kevés a hülye ember a: templomban,…..
Ma petit vie gyermek 2013.05.15 10:59:35
Nos, már régóta nem írtam, pedig mostanában elég intenzív élmények érnek. Kezdem megtalálni a helyem itthon, igen, így lassan egy év múlva, hogy hazajöttem. Tulajdonképpen rajtam múlt, hogy nem találtam önmagam. Mindig másoktól vártam, hogy segítsenek, hogy szorítsanak helyet…..
nos ki gondolta volna, hogy annyira fontos lesz Valentin jövője számomra, hogy képes vagyok május elsején reggel 8kor menni és tanulni vele...? én nem gondoltam volna. de a május 1. azt jelenti, hogy van egy hónapom arra, hogy a jegyeit közös munkával feljavítsuk, amennyiben…..
Ma petit vie ajj anna 2013.04.10 23:19:41
a saját síromat ásom azzal, hogy egy hangyányi dicsérettel a megfelelő személytől kenyérre lehet kenni, és bármit megteszek. sokmindent. amúgy most rettenetesen eufórikus állapotban vagyok, mert csináltam a kiselőadásomat, és ennyire még soha nem örültem, hogy kiselőadást…..